Luisterboek downloaden - Zhen Chi - Meditaties voor healing van Mayana

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Luisterboek

Zhen Chi - Meditaties voor healing

Het geheim van de elementen
Zeven Zhen Chi-healing luisterboeken in één. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. In samenwerking met de arts Roy Martina ontwikkelde Mayana dit bijzondere pakket, dat een waardevolle toevoeging aan Zhen Chi is.
 
Spreker(s):
Mayana

Uitgever:

Publicatiedatum:
27-09-2012

ISBN:
9789461491855

ISBN cd-versie:
9789055991402

Speelduur:
6 uur 36 min

Bestandsgrootte:
362 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 33,75
 
Beschrijving
Zhen Chi: de 'h' in Zhen staat voor 'healing' en voor 'heart' en dat is precies waar deze geleide meditaties je naartoe brengen. Mayana’s stem, die vibreert in elke cel, brengt je naar de kern van liefde, de bron van healing in jezelf. Op deze manier mediteren en onder begeleiding van iemand die als intentie heeft je te verbinden met liefde, is niet alleen heerlijk maar ook helend.

Dit luisterboek bestaat uit zeven delen, die ook los te bestellen zijn; één deel voor elke dag. Maak je keuze uit Shenzou-healing, Tao of een van de elementen water, vuur, metaal, hout en aarde. Ieder thema wordt ondersteund door hierop speciaal afgestemde muziek die je helpt de elementen in jezelf in harmonie te brengen.

Beluister alle zeven delen gedurende enkele weken in een vaste volgorde. Na een tijdje zul je merken dat je intuïtief kiest voor een bepaald deel; dit thema past dan het beste bij die dag of bij het proces waarin je verkeert.

Door het beluisteren van het luisterboek krijg je een verbinding met de bron van healing in jezelf en je ervaart innerlijke rust, liefde en kracht. Zo kom je in balans en ga je meer levenslust en vitaliteit ervaren en uitstralen.

Stel je open en laat Mayana toe tot je onbewuste. Veel van onze 'verwondingen' zitten opgeslagen in ons onbewuste en het is dan ook essentieel dat healing daar plaatsvindt. Wakker blijven of in slaap vallen maakt daarbij niet uit, want Mayana spreekt tot je onbewuste... en dat slaapt niet!

Geef je over aan een reis in jezelf en ervaar je diepste kern met deze sleutelmeditaties voor zelfbewustwording. Ze helpen je herinneren wie je werkelijk bent en dat je alles in je hebt wat je nodig hebt. Verbind je met je hart en de liefde in jezelf; verbind je met je innerlijke kracht. Het is alles wat je nodig hebt. Het is alles wat je hebt.

Nb. De zeven Zhen Chi-healing luisterboeken zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Inhoud
Deel 1: Hout
Hout staat voor heling, het vergeven van jezelf en het loslaten van frustratie. De teleurstellingen van het leven moeten we transformeren en elimineren. Hout geeft je deze kracht, bovendien helpt het ons om onze creativiteit te ervaren.

Deel 2: Aarde
Aarde staat voor verbinding met je diepste essentie. Het helpt ons thuis te komen in ons eigen lichaam. Door te aarden, blijven we dicht bij onze authentieke kern en herinneren we ons weer wie we zijn.

Deel 3: Metaal
Het element metaal helpt ons bij het loslaten van controle en oud verdriet. Het laat ons flexibiliteit ervaren en de adem van het leven voelen. Transformatie gebeurt door onze adem te richten op ons innerlijke wezen.

Deel 4: Vuur
Leven vanuit je hart, loslaten van gekwetstheid en vergeving van de ander, dat is wat Vuur je leert. Het helpt ons de liefde en passie, die in ons leeft in al haar grootsheid te ervaren en uit te stralen. Steeds opnieuw moeten we alles achterlaten en terugkeren naar onze eigen essentie.

Deel 5: Water
Water is de spiegel van de hemel, de essentie van het leven op aarde. Je veilig voelen in alle omstandigheden en het loslaten van angst en perfectionisme is wat water je geeft. Het waterelement helpt angst te transformeren en terug te keren naar onze essentie.

Deel 6: Tao
Tao is de verbinding van yin en yang, het ervaren van rust en vrede. De basis van spiritualiteit begint met de acceptatie van onszelf; vrede sluiten met onszelf en ons bestaan. In tijden van onrust, stress en chaos helpt dit luisterboek je herinneren dat alles wat je nodig hebt in je zit.

Deel 7: Shen Zhou
Shen Zhou is je werkelijke zelf en een goddelijk instrument om te ervaren wat je al weet. De perfectie ervaren in jezelf; ik adem liefde, ik breng liefde, ik ben liefde. Shen Zhou verdiept de Tao.

Over de auteur
Mayana is zangeres, auteur en trainer. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling en persoonlijke groei, onder andere Aerobics en Yoga, Body awareness, Mind & Body Coaching, Emotioneel Evenwicht, Chakra Balancing en Intuitieve Ontwikkeling.

Samen met haar partner Dr. Roi Martina ontwikkelde ze de bewegingsvorm Zhen Chi. Een krachtig hulpmiddel om je elke dag te helpen herinneren aan wat je eigenlijk al weet, maar soms vergeet. Het helpt je je hart te openen voor jezelf en de wereld om je heen. Op die manier kom je nog dieper in contact met de liefde in jezelf. Mayana schreef het boek Zhen Chi - Het geheim van het hart en nam de gelijknamige DVD met de oefeningen erop op. Daarnaast zijn er diverse geleide meditatie cd's verkrijgbaar. Als Mind Body Coach geeft ze wereldwijd workshops en trainingen.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 75,00
Omega Healing is een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes. Alle 12 Omega Healing Audio sessies bij elkaar.
€ 17,55
Mindfulness, ook wel vipassana- of aandachttraining genoemd, is een meer dan 2500 jaar oude meditatievorm, waarbij het ontwikkelen van opmerkzaamheid centraal staat. Voor beginners en gevorderden.
€ 16,45
In managementkringen wordt 'De zeven spirituele wetten van succes' veel gebruikt als inspiratiebron. Dit luisterboek met de integrale tekst van het boek zal zeker deze doelgroep aanspreken.
€ 10,50
5 meditaties die je in contact brengen met je innerlijke kinderen, waarna heling plaats kan vinden. Heling van je innerlijke kinderen zorgt voor eenheid, acceptatie en rust in je dagelijkse leven.
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 10,35
In dit luisterboek staan twaalf vrolijke liedjes over Nijntje en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste televisieserie en tien karaokeversies om zelf mee te zingen. Leeftijd: 2+
€ 14,99
Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. Maar is ze daadwerkelijk gestoord? Frieda Klein serie, deel 6.
€ 23,90
De roman van de zoon over zijn vader. Een aards en zinnelijk boek, geschreven met passie en compassie, over het onstuitbare afglijden van een in zijn jeugd verwonde man die vlucht in mystiek exorcisme.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

 
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW