Luisterboek downloaden - 40 jaar Don Quishocking van Don Quishocking

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Luisterboek

40 jaar Don Quishocking

Dankzij het cabaret
Cabarethistorie: veertig jaar Don Quishocking. Twintig audiotracks met de beste liedjes en fragmenten uit voorstellingen.
 
Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
05-01-2013

ISBN:
9789047604143

ISBN cd-versie:
9789047601784

Speelduur:
1 uur 17 min

Bestandsgrootte:
84 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 9,95
 
Beschrijving
Let op: alleen audio. Deze titel is ook verkrijgbaar met videofragmenten.

In 1968 wonnen George en Ank Groot, Jacques Klöters, Fred Florusse en Pieter van Empelen het studentencabaretfestival Cameretten. En hoewel Don Quishocking sinds die tijd meerdere keren uiteen is gegaan, is de cabaretgroep nooit opgehouden te bestaan.

Tussen 1967 en 1981 maakte de groep acht theaterprogramma's. Ze waren te zien in grote Nederlandse theaters, maar werden niet of nauwelijks op TV uitgezonden. Toch zijn er in archieven opnames bewaard gebleven. Die zijn nu opnieuw beschikbaar.

Don Quishocking blonk uit in prachtige samenzang, zwarte humor en oprechte woede over welke maatschappelijke verdwazing dan ook.

Inhoud

Audiotracks
1. Oude school
2. Collecte
3. Opa
4. De mooiste meid
5. Gewetensbezwaren
6. Opstel
7. Zonnig Mexico
8. Ik weet het nog precies
9. Boeken lenen
10. W.C.-lied
11. Psoriasis
12. Het laatste avondmaal
13. Familiebedrijf
14. De grote beddenzaak
15. Zou dat nou
16. Waar moet ik heen
17. Afgedankt
18. Gezworen vrienden
19. Boxershort
20. Referaat
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 11,99
De eerste luisterboekuitgave van de Bommel Hoorspelen met de verhalen: Tijwisselaar, Bovenbazen, Kwanten, Bommellegende, Viridiaandinges, Zwarte Zwadderneel, Wilde wagen.
€ 27,50
Schubert was de eerste componist wiens afzetmarkt bovenal een burgerlijk niet onderlegd publiek betrof. Zijn werken werden dan ook voornamelijk in het schoollokaal, de kerk en vooral het drinklokaal uitgevoerd.
€ 22,45
Maarten van Rossem prikt tijdens dit luistercollege op zijn bekende wijze een aantal vooroordelen door. Een heerlijk college, rijk aan persoonlijk getinte anekdotes, verrassende historische dwarsverbanden en uitgesproken meningen.
€ 25,00
Een hoorcollege Europese Cultuur in de 20e eeuw. De eeuw waarin schokkende gebeurtenissen elkaar snel opvolgden, wordt door Von der Dunk met passie uiteen gezet.
€ 25,00
Leo Samama geeft een compleet beeld van het leven en werk van Mozart; met aandacht voor zijn reizen, zijn belangrijkste composities en zijn leven en illustreert zijn college met muziekvoorbeelden.
€ 25,00
Op zijn eigen onnavolgbare wijze geeft Maarten van Rossem een overzicht van ons alomvattende verleden en toont de samenhang tussen wetenschapsgebieden die gewoonlijk zelden met elkaar in verband worden gebracht.
€ 25,00
In 1939 startten de Amerikanen in het geheim het project dat zou leiden tot de atoombom. Een boeiend en multidisciplinair college over de atoombom en de nucleaire wapenwedloop.
€ 25,00
Leo Samama analyseert de muziek van Mahler en schetst de cultuur-historische context van het Oostenrijks-Hongaarse rijk waarin deze Joodse componist zich in de 19e eeuw ontwikkelde.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

 
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW