Luisterboek downloaden - Hex van Thomas Olde Heuvelt

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789024573349 - BC
9789024560257 - BC
9789024560264 - ED
9789024575312 - ED

Hex

Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw met dichtgenaaide mond en ogen.

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
16-03-2017

ISBN:
9789024578764

Speelduur:
12 uur 36 min

Bestandsgrootte:
692 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw met dichtgenaaide mond en ogen. Zwijgend loopt ze door de straten en dringt ze de huizen binnen, nachtenlang staat ze aan je bed. Iedereen weet dat haar ogen nooit mogen worden geopend.

Er wordt alles aan gedaan om haar aanwezigheid geheim te houden. Maar als een groep jongeren besluit viral te gaan met de heks, laat ze de moderne samenleving langzaam maar zeker afglijden naar middeleeuwse praktijken. En dan is de wraak van de Wylerheks nog niet eens begonnen...

Thomas Olde Heuvelt won de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award voor het beste korte verhaal. Zijn roman HEX is inmiddels wereldwijd verschenen bij grote uitgeverijen in de VS, Groot-Brittannië en vele andere landen.

Over de auteur
Thomas Olde Heuvelt (1983) is in selecte kring bekend als auteur van spannende boeken in fantastische sfeer. De in Nijmegen geboren auteur debuteerde op achttienjarige (!) leeftijd bij een kleine uitgeverij met de roman De Onvoorziene, twee jaar later gevolgd door het vuistdikke PhantasAmnesia.
Daarnaast verschenen er met regelmaat korte verhalen van zijn hand, in uiteenlopende bundels en tijdschriften.

Olde Heuvelt studeerde schrijven en vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, Amerikaanse literatuur aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en aan de University of Ottawa in Canada witchcraft en horrorfictie. Olde Heuvelt woont en werkt in 's Hertogenbosch.

Recensies
‘Briljant en volstrekt origineel.’ (Stephen King)

‘HEX is griezelig, pakkend en origineel.’ (George R.R. Martin)

‘Dit boek is echt gruwelijk goed.’ (Joe Hill)

‘Dit doet denken aan Spielberg. Een fantastisch en onvergetelijk verhaal.’ (The Guardian)

'Gruwelijk goed. Slapeloze nachten gegarandeerd.' (De Volkskrant)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 9,99
Europa staat in brand, maar onverschillig bestellen we nog een glas. Verdedigen we onze vrijheden, of verdedigen we onze leegte?
€ 0,00
Kinderboekenweekgeschenk, gratis bij besteding van minimaal € 10 van 5 t/m 16 oktober 2016. Een prachtig verhaal over vriendschap in oorlogstijd van de schrijver die met zijn 87 jaar prima bij het thema van de Kinderboekenweek Voor altijd jong! past.
€ 0,00
Boekenweekgeschenk - gratis bij aankoop vanaf 12,50

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789024573349