Luisterboek downloaden - Een praatje maken van Marjolijn van Burik

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Luisterboek

Een praatje maken

Contact leggen in werk en privé
Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen? Vergroot je zelfvertrouwen en spontaniteit!
 
Spreker(s):
Marjolijn van Burik

Uitgever:

Oorspronkelijke uitgever:
Thema

Jaar van uitgave:
2008

ISBN:
9789461496133

ISBN cd-versie:
9789058711908

Speelduur:
2 uur 6 min

Bestandsgrootte:
59 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 15,95
  Let op: nog niet of niet meer leverbaar.
Beschrijving
Themaklassieker nu verkrijgbaar als luisterboek, met veel tips en oefeningen. Ingesproken door de auteur, Marjolijn van Burik.

Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen?

Praten over koetjes en kalfjes is onontbeerlijk in de manier waarop wij tegenwoordig met elkaar omgaan en samenwerken. Het is een onmisbare vaardigheid op recepties en feestjes waar je bijna niemand kent, maar ook op je werk is het de smeerolie voor het contact met collega's en relaties.

In dit luisterboek wordt op heel praktische wijze en stap voor stap uitgelegd hoe je een praatje maakt. Het luisterboek helpt je bij het vergroten van je zelfvertrouwen en spontaniteit. Hierdoor zul je met meer gemak een praatje maken en veel meer genieten van het contact met anderen.

Compleet met boekje van 12 pagina's vol schema's, illustraties en strips uit het oorspronkelijke boek als pdf-bestand.

Inhoud
Voorwoord
Inleiding
Hoofdstuk 1: Het praatjemakenmodel
Hoofdstuk 2: Stap 1 - Contact zoeken
Hoofdstuk 3: Stap 2 - Contact maken
Hoofdstuk 4: Stap 3 - Praten
Hoofdstuk 5: Stap 4 - Afronden
Hoofdstuk 6: Stap 5 - Afscheid nemen
Hoofdstuk 7: De invloed van persoonlijkheid en omstandigheden
Tips voor openingszinnen

Over de auteur
Drs. Marjolijn van Burik studeerde creatieve therapie, drama, psychodrama en klinische psychologie in Nijmegen. Zij is zelfstandig gevestigd psycholoog, psychodramatherapeut en trainer/coach in Nijmegen en tevens verbonden aan Schouten en Nelissen als trainer voor Training en Open Opleidingen (TROP) en Organisatie & Advies (O&A) voor verschillende werkgebieden. Ze traint de trainer in de bedrijfsschool aldaar en op de Master voor Training en Bedrijfsopleiding in onder andere Psychopathologie en (Psycho)drama.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 22,15
Deze praktische methode leert je omgaan met emoties op het werk. Al meer dan 200.000 exemplaren van het boek verkocht. Themaklassieker nu ook als luisterboek!
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 11,95
De van radio en tv bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk legt uit wat vrouwen onbewust aantrekkelijk vinden; "want als je weet hoe je een vrouw moet geven wat ze nodig heeft, is ze als was in je handen".
€ 15,95
De kwaliteit van ons leven hangt af van de kwaliteit van ons denken. Dit luisterboek bevat tips en oefeningen om je denkkracht te versterken.
€ 15,95
Leer de eerste stappen te nemen in assertief gedrag in werksituaties. Stukjes theorie worden afgewisseld met veel praktijkvoorbeelden, adviezen en oefeningen die je over de eerste drempel helpen.
€ 15,95
Leer bewust te kiezen voor het meest effectieve gedrag om te bereiken wat je wilt. Het uitgangspunt daarbij is dat gedrag gedrag oproept: beïnvloed het gedrag van de ander door je op een bepaalde manier te gedragen.
€ 23,95
Met minder moeite meer doen, dat willen we allemaal wel. Maar hoe verbeter je nu je persoonlijke effectiviteit?
€ 89,95
Eerste reeks van 10 MBA in één dag colleges met daarin de ideeën van Michael Porter, Stephen Covey, Philip Kotler, Michael Hammer, Peter Drucker, Robert Kaplan, David Norton, Robert Quinn, Eliyahu Goldratt, Tom Peters en Henry Mintzberg.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

 
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW