Luisterboek downloaden - Het diner van Herman Koch

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Luisterboek

Het diner

Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons – wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Weergaloze roman over de vraag in hoeverre je als ouder verantwoordelijk bent voor de daden van je eigen kind.
 
Spreker(s):
Herman Koch

Uitgeverij:
Uitgeverij AmboAnthos

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
23-07-2009

ISBN:
9789047608707

ISBN cd-versie:
9789047606970

Speelduur:
7 uur 19 min

Bestandsgrootte:
325 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 19,94
 
Beschrijving
Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste films, de oorlog in Irak, vakantieplannen, etcetera. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk overmoeten hebben: hun kinderen.

De twee vijftienjarige zoons van beide echtparen, Michel en Rick, hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten. Tot dusver zijn alleen vage beelden van de twee in Opsporing verzocht vertoond en zit het onderzoek naar hun identiteit vast. Maar hoe lang nog? Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons – wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Wat het nog ingewikkelder maakt is dat de vader van een van de jongens de beoogde nieuwe minister-president van Nederland is.
Het diner is de weergaloze en ambitieuze nieuwe roman van Herman Koch, waarin de vraag centraal staat in hoeverre je als ouder verantwoordelijk bent voor de daden van je eigen kind. In soepel proza schotelt Koch de lezer een bloedstollend verhaal voor dat zich binnen de tijdsspanne van een avond voltrekt.

Inhoud
Deel 1: Aperitief
Deel 2: Voorgercht
Deel 3: Hoofdgerecht
Deel 4: Nagerecht
Deel 5: Digestief
Deel 6: Fooi

Over de auteur
Herman Koch (1953), is behalve als columnist voor de Volkskrant en Esta en maker van het televisieprogramma Jiskefet ook bekend als satirisch schrijver van romans als Red ons, Maria Montanelli (1989), Eindelijk oorlog (1996), Eten met Emma (2000) en Odessa star (2003).

Zijn verhalen zijn verzameld in de bundel Schrijven en drinken (2001). In 2005 schreef hij het Groot Dictee der Nederlandse Taal en verscheen zijn roman Denken aan Bruce Kennedy. Zijn romans werden zonder uitzondering lovend ontvangen.

Het diner is de eerste roman van Herman Koch die bij uitgeverij Anthos verschijnt.

Recensies
‘De beste Nederlandse roman die ik in maanden las.’ (Pieter Steinz in NRC-Handelsblad)

‘Koch op zijn best, schitterend denkend en schrijvend tot aan de uiterste consequentie.’ (Het Parool)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 21,55
Het spannende, maar ook geestige verhaal over het recht op vergelding en het overschrijden van grenzen als de deuren naar een normale rechtsgang zijn dichtgeslagen.
€ 18,35
Victoria is een 27-jarige femme fatale met een uniek beroep: mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te stellen. In haar gedrevenheid past ze duistere methodes toe...
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 19,94
Een razend spannende thriller over een groep mensen die de uiterlijke schijn van hun succesvolle leven willen ophouden, en het geluk tegen elke prijs zullen verdedigen.
€ 15,95
Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten? Claire is een duizendpoot, maar niet zo smetteloos als ze zich voordoet. "Een plot dat staat als een huis."
€ 15,95
Een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.
€ 15,95
Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om op een luxueus jacht mee te varen. Dan wordt hij vermoord. 'Een moderne Agatha Christie'.
€ 15,90
Het spannende en tragische verhaal van Anton Steenwijk, die als jongetje tijdens de Duitse bezetting zijn ouders en zijn broer verliest nadat voor hun deur een aanslag wordt gepleegd op een collaborerende politieagent.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

 
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW