Maarten van Rossem (17)

Kijk voor meer informatie over Maarten van Rossem op
 persoonlijke website  Twitter  Facebook 
1
2
volgende >
Een gratis Home-Academy lezing over het belang van de persoon Hitler voor de opkomst en ondergang van het Derde Rijk
€ 0,00
Een hoorcollege moderne geschiedenis van de V.S.
€ 21,99
Deze gratis lezing van Maarten van Rossem biedt de luisteraar een inleiding in de wereldgeschiedenis op grote schaal.
€ 0,00
In 1939 startten de Amerikanen in het geheim het project dat zou leiden tot de atoombom. Een boeiend en multidisciplinair college over de atoombom en de nucleaire wapenwedloop.
€ 27,95
Visie op de ontstaansgeschiedenis van het industriële westen. De ontwikkelingen die de industriële revolutie in Engeland mogelijk maakten en waarom die juist in Engeland en niet in China plaatsvonden.
€ 20,00
Hoorcollege van historicus Maarten van Rossem over de wereldgeschiedenis van de strijd tussen Oost en West.
€ 27,95
De Verenigde Staten zijn een zeldzaam succesvol experiment van twee eeuwen. Vier tophistorici geven een verhelderend beeld van deze zeer intrigerende geschiedenis.
€ 29,95
Over wapentuig, tanks, infanterie en het ontstaan van militaire concepten die pas in de Tweede Wereldoorlog zouden worden toegepast.
€ 27,95
Op zijn eigen onnavolgbare wijze geeft Maarten van Rossem een overzicht van ons alomvattende verleden en toont de samenhang tussen wetenschapsgebieden die gewoonlijk zelden met elkaar in verband worden gebracht.
€ 27,95
In dit 4 uur durende hoorcollege plaatst Maarten van Rossem het leven van Hitler in een historische context.
€ 27,95
Maarten van Rossem behandelt in dit college de geschiedenis van het Westerse kapitalisme in de afgelopen eeuw, van de Great Depression tot nu.
€ 27,95
Maarten van Rossem laat zien hoe de politieke biografieën van twee van Ruslands beruchtste leiders met elkaar en de Russische geschiedenis verbonden zijn.
€ 27,95
Demo van de hoorcolleges die NRC Handelsblad uitgeeft i.s.m. Home Academy, op het gebied van kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis, literatuur en natuurwetenschappen.
€ 0,00
Maarten van Rossem plaatst het hedendaagse populisme in historisch perspectief. Hij laat met humor de paradox zien dat we nooit zo welvarend en veilig zijn geweest, maar ook nooit zo ontevreden en angstig.
€ 27,95
Nederlands bekendste historicus Maarten van Rossem analyseert het ontstaan, het verloop en de gevolgen van het omvangrijkste gewapende conflict dat de wereld gekend heeft.
€ 27,95
1
2
volgende >
7 oktober 2015:
Veel nieuwe spannende boeken bij Luisterrijk: Mooie meisjes van Karin Slaughter, Het pantserhart van Jo Nesbø, Last minute van Linda van Rijn en Morten van Anna Levander. Interesse in klassiekers? Luister naar De gedaanteverwisseling van Franz Kafka dat precies honderd jaar verscheen.