Godfried Bomans (11)

Kijk voor meer informatie over Godfried Bomans op
 persoonlijke website 
De onverkorte Rottumerplaat-tapes. Het is dankzij de nooit eerder uitgezonden voor- en nagesprekken dat we een goede inkijk krijgen in de totstandkoming van een mediaspektakel anno 1971.
€ 15,95
Godfried Bomans was aan boord van een cruise door de Middellandse zee. Meerdere avonden na elkaar vermaakte Bomans de luisteraars met verhalen en redevoeringen die nu pas als luisterboek beschikbaar komen.
€ 10,35
De twee hoorspelen 'Erik of het klein insectenboek' en 'Moby Dick' samen nu met 10 euro extra korting. Dat is meer dan 18 euro goedkoper dan de cd's!
€ 21,90
Bomans en Carmiggelt samen op één luisterboek, dat is niet eerder gebeurd. Soms hilarisch, dan weer ingetogen, over wel of niet op vakantie gaan, over uitgaan, over verliefdheid, over het schrijverschap en... over elkaar.
€ 10,35
De 8-jarige Erik leeft in zijn droom een aantal weken tussen de insecten. De wereld van de insecten blijkt heel anders in elkaar te zitten dan hij op school heeft geleerd. Hoorspel met muziek van Fay Lovsky. Leeftijd: 12+
€ 15,94
5 radiocolumns en –fragmenten over Sinterklaas, waaronder Sinterklaas op het concilie en een forum waarin Bomans vragen beantwoordt over het geloof in Sinterklaas.
€ 8,75
Verhalen, herinneringen, sprookjes en columns die Bomans voor bladen als de Volkskrant en Elsevier schreef en die Bomans met zijn welbespraaktheid en grote gevoel voor humor voor publiek en de AVRO-radio voorlas.
€ 15,95
Twaalf prachtige sprookjes van Godfried Bomans, verteld door meesterverteller Luc Lutz. Leeftijd: 12+
€ 9,50
Zeven prachtige sprookjes van Godfried Bomans, verteld door meesterverteller Gees Linnebank. Leeftijd: 9+
€ 9,50
Legendarische zomerse fragmenten met liedjes, vakantieverhalen en conferences. Het geschenk van de Week van het Luisterboek, nu los te koop.
€ 3,95
Een prachtige bloemlezing van literaire en journalistieke verhalen en liedjes over het wel en wee van Nederlanders Met Vakantie.
€ 10,35
19 maart 2015:
Er zijn veel nieuwe thrillers uitgekomen van bestsellerauteurs als Saksia Noort, Lars Kepler, Jo Nesbø en Harlan Coben. Bekijk ook de twee nieuwe luisterboeken van Tomas Ross: een roman over de moord op Theo van Gogh en een thriller rond de heropening van het Rijksmuseum.