Mayana (8)

Kijk voor meer informatie over Mayana op
Website van de auteur
Aarde staat voor verbinding met onze diepste essentie. Het helpt ons thuis te komen in ons eigen lichaam. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.
€ 8,25
Hout staat voor heling, het vergeven van jezelf en het loslaten van frustratie. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.
€ 8,25
Het element metaal helpt ons bij het loslaten van controle en oud verdriet. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.
€ 8,25
Shen Zhou is je werkelijke zelf en een goddelijk instrument om te ervaren wat je al weet. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.
€ 8,25
Tao is de verbinding van yin en yang, het ervaren van rust en vrede. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.
€ 8,25
Leven vanuit je hart, het loslaten van gekwetstheid en vergeving van de ander, dat is wat Vuur je leert. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.
€ 8,25
Water is de spiegel van de hemel, de essentie van het leven op aarde. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties.
€ 8,25
Zeven Zhen Chi-healing luisterboeken in één. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. In samenwerking met de arts Roy Martina ontwikkelde Mayana dit bijzondere pakket, dat een waardevolle toevoeging aan Zhen Chi is.
€ 33,75
26 januari 2015:
Een nieuw hoorspel rondom het populaire personage Paul Vlaanderen. Stichting Hoorspel Nú maakte er een bijna vijf uur durend spektakel van. Ook nieuw zijn enkele titels over de Eerste Wereldoorlog, zoals het hoorspel Café Cuba en het hoorcollege De Eerste Wereldoorlog van prof. dr. Luc De Vos.