Taalcursussen (49)

Uitstekende beginnerscursus voor Engelstaligen die niet of nauwelijks Nederlands spreken. Leer circa 750 woorden uit de dagelijkse praktijk. - Language course, full text in pdf included.
€ 26,00
Eerste boek van een reeks die bedoeld is voor kinderen die op speelse en verantwoorde manier met de Engelse taal willen kennismaken. Incl eboek (pdf) met alle teksten en bladmuziek. Leeftijd: 6+
€ 14,39
Een spoedcursus Chinees voor op vakantie. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud.
€ 7,95
Deze cursus is prima geschikt voor de beginner en voor mensen zonder leesvaardigheid. Leer ongeveer 750 Nederlandse woorden uit de dagelijkse omgangstaal. Inclusief lesboek in pdf - Ders ve Alitirma Kitabi
€ 26,00
Een spoedcursus Duits voor op vakantie. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud.
€ 7,95
Een spoedcursus Engels voor op vakantie. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud.
€ 7,95
Een spoedcursus Engels voor truckers. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud.
€ 7,95
Een spoedcursus Frans voor op vakantie. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud.
€ 7,95
Een spoedcursus Italiaans voor op vakantie. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud.
€ 7,95
U leert in het Duits vergaderen, telefoneren, een presentatie houden, klagen, onderhandelen, informeren, solliciteren en verkopen. 24 lessen met een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties.
€ 39,60
U leert in het Engels vergaderen, telefoneren, een presentatie houden, klagen, onderhandelen, informeren, solliciteren en verkopen. 24 lessen met een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties.
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Duits alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Engels alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Frans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Italiaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 39,60