Hoorcolleges, geschiedenis, kunst en wetenschap (357)

In dit gratis introductiecollege geeft Herman Philipse een helder en beknopt overzicht van zijn bevindingen in de neurofilosofie.
€ 0,00
Een helder en toegankelijk overzicht van de wereld van de psychologie, met aandacht voor de geschiedenis van het vakgebied en de diverse gebieden waarmee de psycholoog zich bezighoudt.
€ 25,00
In de 17de eeuw vond de Wetenschappelijke Revolutie plaats die aan de basis ligt van onze moderne natuurwetenschap. Hoorcollege over pioniers als Galilei, Kepler, Descartes, Bacon, Huygens en Newton.
€ 35,00
In managementkringen wordt 'De zeven spirituele wetten van succes' veel gebruikt als inspiratiebron. Dit luisterboek met de integrale tekst van het boek zal zeker deze doelgroep aanspreken.
€ 16,45
Aan de hand van filosofische gedachten over muziek vraagt Leo Samama zich af welke rol muziek speelt in het leven van de mens, toen en nu. Is zij louter doelmatig, nuttig, een gereedschap, of is muziek een soort BTW op ons bestaan?
€ 27,50
Samama plaatst het leven en werk van Debussy in een cultuur-historisch perspectief en illustreert zijn college met voorbeelden van CD en de piano.
€ 25,00
De bekende Hypno2 methode om te stoppen met roken als volledige audioworkshop! Luister naar deze opzienbare cursus waar je maar bent en wanneer je maar wilt!
€ 49,95
Van Buuren en Dohmen bespreken hun (tegengestelde) standpunten over de noodzaak en de urgentie van een actuele deugdethiek tegen de achtergrond van de kenmerken van onze huidige samenleving.
€ 0,00
Het werk van Dickens had een enorme impact op de Engelse maatschappij. Maar ook nu nog levert het lezen van die boeken belangrijke inzichten over de inrichting van de maatschappij en hoe die inwerkt op individuele levens.
€ 25,00
Het verhaal van het eerste jaar van het radioprogramma dat André van Duin en Ferry de Groot in 1973 maakten op Radio Noordzee; de 'Dik Voormekaar Show', met nooit eerder gehoorde fragmenten, feiten en anekdotes. Incl. ebook (pdf)
€ 15,95
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?
€ 14,95
Hoe zorg je dat de komende twaalf maanden van je leven écht gaan tellen? Hoe ontdek je wat jouw persoonlijke definitie van geluk en succes is? En welke technieken helpen je van mooie voornemens naar echte resultaten?
€ 14,95
53 vragen die kinderen stelden bij bezoeken aan de Amsterdamse dierentuin Artis en het Muiderslot in Muiden. Leeftijd: 9+
€ 10,35
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 39,95
Marc Reynebeau schetst een helder overzicht van het naoorlogse België. Hij behandelt niet alleen de grote lijnen en structuren maar ook hoe de kleine man en de grote geschiedenis op elkaar inwerken.
€ 23,95