dialect (14)

Ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van Gerard Nijenhuis in 2012 werd '80 Gedichten' uitgegeven, een bloemlezing met 40 gedichten in het Drents en 40 in het Nederlands.
€ 6,50
Een luisterboek met gedichten en verhalen in het Westfries dialect. Geschreven en gelezen door Ina Eilander.
€ 4,00
Mit Een brogge van glas het Johan Veenstra een indrokwekkend en ontroerend boek schreven dat ongetwiefeld op een protte lezers grote indrok maeken zal. Stellingwerfs.
€ 7,50
'Een haand achter het gerdien’ is de titel van het eerste Drentstalige jeugdboek. Het boek is geschreven in makkelijk leesbaar Drents. Leeftijd: 10+
€ 6,50
20 verhalen in het West-Friesch, gelezen door Theo Koomen, afgewisseld met 4 liedjes gezongen door Kees Stet
€ 9,95
Met een oerhaagse tongval leest Sjaak zijn hilarische verhalen voor. Korte verhalen, een frisse kijk op de wereld - en heerlijk kruidig taalgebruik. Haagse bluf: het beste van Bral!
€ 7,95
De vertellingen, gedichten en liedjes in dit luisterboek maken deel uit van het dialectrepertoire dat Adrie Oosterling sinds 1985 ontwikkelde voor zijn kleinkunstprogramma's.
€ 8,75
Dizze bundel bevat zowel gedichten in 't Nederlands as in het Drèents.
€ 6,50
Liedjes uit het 'Grunniger Zangbouk', gezongen door Eppo Bodde, uitgebracht ter gelegenheid van de honderdste geboortedag van de Oldambster natuurdichter, schrijver en agrariër Derk Sibolt Hovinga.
€ 0,00
In de Drentstalige gedichtenbundel 'Minnezinne' staat erotiek, liefde, fantasie en verlangen in het middelpunt. De gedichten worden voorgelezen door de schrijvers Delia Bremer en Ria Westerhuis.
€ 6,50
De avonturen van 13 (voormalige) kwajongens uit Venlo. Pietje Bell in een Venloos jasje. Amusant, soms ontroerend, maar bovenal herkenbaar, want iedere jongen heeft wel iets van Pietje Bell in zich, of zou het in zich willen hebben.
€ 9,95
Bundel met verhalen uit de Betuwe. Bevat 12 gesproken verhalen en een ebook (pdf) met 53 verhalen, zowel in ABN als in dialect.
€ 12,95
Erik Harteveld schreef in het Nieuwsblad van het Noorden de rubriek 'Vrouw Koetje'. Zestien columns zijn gebundeld in 'Veur de ewigheid... Vrouw Koetje vertelt'.
€ 6,50