dialect (7)

Een luisterboek met gedichten en verhalen in het Westfries dialect. Geschreven en gelezen door Ina Eilander.
€ 4,00
Mit Een brogge van glas het Johan Veenstra een indrokwekkend en ontroerend boek schreven dat ongetwiefeld op een protte lezers grote indrok maeken zal. Stellingwerfs.
€ 7,50
Met een oerhaagse tongval leest Sjaak zijn hilarische verhalen voor. Korte verhalen, een frisse kijk op de wereld - en heerlijk kruidig taalgebruik. Haagse bluf: het beste van Bral!
€ 7,95
De vertellingen, gedichten en liedjes in dit luisterboek maken deel uit van het dialectrepertoire dat Adrie Oosterling sinds 1985 ontwikkelde voor zijn kleinkunstprogramma's.
€ 8,75
Els van den Hooff leest 20 van haar columns en een aantal gedichten voor. Deze geven een goed inzicht in het Culemborgs dialect. Speciaal voor de inwoners van de gemeente Culemborg gemaakt.
€ 6,35
De avonturen van 13 (voormalige) kwajongens uit Venlo. Pietje Bell in een Venloos jasje. Amusant, soms ontroerend, maar bovenal herkenbaar, want iedere jongen heeft wel iets van Pietje Bell in zich, of zou het in zich willen hebben.
€ 11,95
Bundel met verhalen uit de Betuwe. Bevat 12 gesproken verhalen en een ebook (pdf) met 53 verhalen, zowel in ABN als in dialect.
€ 12,95
20 april 2014:
Nieuw bij Luisterrijk! Fries cabaret van onder meer Teake van der Meer, Gerben van der Zwaag en Piet Braam. Ook nieuw zijn de educatieve luisterboeken van Disky, zowel in het Nederlands als het Engels.