vlaams (75)

Deze novelle handelt over zeven dagen in het leven van een jongen van vijf, wiens overgrootvader stervende is. De zomerse hitte in en rond zijn geboortehuis roepen herinneringen op aan zijn eigen ziekte.
€ 13,99
Een verhaal over vriendschap, kunst en liefde tegen de achtergrond van de gruwel van de Eerste Wereldoorlog.
€ 9,99
Dit luisterboek bevat achttien gedichten, waaronder: 'Daimon Megas', 'Grafgedichten', 'Grafgedicht voor Bérénice', 'Puella Ludit' en 'De speelgoedkamer'.
€ 8,75
Hoorcollege over het leven van Charles Darwin. Braekman behandelt de ontwikkeling van de evolutietheorie en zet uiteen hoe we kunnen nadenken over diverse actuele discussies daarover.
€ 27,95
Hoe kan de aller-aller-allerbraafste smid van Bokrijk terechtkomen bij een bende schorriemorrie als de Bokkenrijders? Daar kom je achter in dit knotsgekke en (bijna) historisch correcte verhaal. Leeftijd: 8+
€ 9,99
De muzikale ezelin Iya, de hond Moon, de kat Scat en de haan Cocky gaan op zoek naar eeuwige roem. Het maakt niet uit waar, zolang het maar niet in Bremen is. Met liedjes en knotsgekke geluidseffecten Leeftijd: 6+
€ 11,99
Audio-feuilleton in 10 afleveringen over de laatste levensmaanden van de voortijdig gepensioneerde onderwijzer Lars Lennert Westin, nu imker: fijnbesnaarde bedenkingen, mijmeringen en concrete anekdotes.
€ 9,99
Prof. dr. Luc De Vos analyseert in deze reeks hoorcolleges de aanloop, het verloop en de nasleep van de Grote Oorlog of Eerste Wereldoorlog, één van de bloedigste conflicten uit de recente geschiedenis.
€ 23,95
Een onweerstaanbaar komische geschiedenis, gelezen door de geboren verteller Karel Vingerhoets.
€ 8,75
Koen Schoors neemt u mee van het failliet van Lehman Brothers in Amerika naar de totale uitkleding en het debacle van Fortis in België en van Rusland en China naar uw eigen portefeuille.
€ 23,95
Paniek bij Koning Casso Van Mendeljev; zijn hele fortuin is verloren gegaan door oorlogen en tegenslagen, en nu wordt tot overmaat van ramp één van zijn prachtige gouden appels gestolen. Leeftijd: 6+
€ 11,99
De luisterboekversie van een oorspronkelijk stripverhaal over Jade, Mo en het draakje Plakapong. Leeftijd: 9+
€ 8,75
Welke rol speelde de Kerk vroeger in het leven van de mensen en wat betekent ze nog op vandaag? Wat is nog haar betekenis op wereldniveau en in Vlaanderen?
€ 23,95
Martine, eindelijk gescheiden, vraagt zich af of nu zal blijken of zij alsnog gemaakt mag zijn voor het geluk. We volgen haar tijdens de eerste vakantie die ze doorbrengt met haar minnaar en Jimmy, haar elfjarige zoon.
€ 15,15
Herman De Coninck leest een aantal van zijn gedichten uit 'De Lenige Liefde', 'Zo lang er sneeuw ligt', 'Met een klank van hobo', 'De hectaren van het geheugen' en 'Het land van de glimlach'.
€ 8,75