Gratis (48)

Een gratis Home-Academy lezing over het belang van de persoon Hitler voor de opkomst en ondergang van het Derde Rijk
€ 0,00
De giraf Berta en buurvrouw Giovanni vinden zichzelf heel mooi. Maar als een jager naar het mooiste dier voor de dierentuin zoekt verandert dat op slag. Engelstalig. Leeftijd: 5+
€ 0,00
Deze gratis lezing van Maarten van Rossem biedt de luisteraar een inleiding in de wereldgeschiedenis op grote schaal.
€ 0,00
Andere mensen, andere competenties. Niet alleen vrouwen en allochtonen, maar ook mensen met een niet-technische achtergrond zorgen voor vernieuwing in de bouw. Met pakkende voorbeelden en praktische tips.
€ 0,00
Marius van Leeuwen behandelt in deze gratis lezing de christelijke feesten uit het najaar, waaronder het Allerzielen.
€ 0,00
Herman Philipse behandelt de grondslagen van de moraal aan de hand van de zogenaamde trolley problems. Voor de filosofische reflectie hierop maakt hij gebruik van de denkbeelden van de hedendaagse filosoof Peter Singer.
€ 0,00
Maak GRATIS kennis met het verhaal 'De heksters'. Dit verhaal gaat over een heksenvolkje dat kan toveren, maar deze krachten alleen gebruikt om te pesten of anderen dwars te zitten. Leeftijd: 5+
€ 0,00
Gratis hoorcollege over het kerstfeest. De kerstcyclus is de kring van dagen rond twee feesten. Marius van Leeuwen vertelt over de religieuze en historische achtergronden.
€ 0,00
GRATIS het 1e hoofdstuk van de thriller 'De kleine onschuld' over een geheim in een portiek met 6 huishoudens. De angst dat ontdekt wordt wat er met een verdwenen bewoner gebeurd is. 5 personen vertellen hun verhaal.
€ 0,00
In een tijd van toenemende waarheidsclaims is de tijd rijp voor een grondige analyse van godsgeloof en atheïsme. Hoe onderbouwen gelovigen en atheïsten hun claims? Gratis introductielezing.
€ 0,00
In dit gratis introductiecollege geeft Herman Philipse een helder en beknopt overzicht van zijn bevindingen in de neurofilosofie.
€ 0,00
GRATIS het 1e hoofdstuk van de spannende historische roman 'De Zwarte Graal'. Archeologen zoeken naar de resten van een Phoenicische tempel. Er zijn aanwijzingen over een mysterieus relikwie: de Zwarte Graal.
€ 0,00
Van Buuren en Dohmen bespreken hun (tegengestelde) standpunten over de noodzaak en de urgentie van een actuele deugdethiek tegen de achtergrond van de kenmerken van onze huidige samenleving.
€ 0,00
Gratis track uit 'Die Niederlieder', 11 oer-Nederlandse klassiekers in een behaaglijke Duitse jas gegoten, met een perfecte pasvorm. De nieuwe teksten volgen de melodie alsof ze er oorspronkelijk voor geschreven zijn.
€ 0,00
Chris Anderson, bekend van het begrip Long Tail, leest zelf zijn revolutionaire bestseller Free en legt uit hoe het nieuwe Gratis de markt radicaal verandert. Gratis download! Engelstalig.
€ 0,00
19 maart 2015:
Er zijn veel nieuwe thrillers uitgekomen van bestsellerauteurs als Saksia Noort, Lars Kepler, Jo Nesbø en Harlan Coben. Bekijk ook de twee nieuwe luisterboeken van Tomas Ross: een roman over de moord op Theo van Gogh en een thriller rond de heropening van het Rijksmuseum.