Luisterrijk - de download shop voor luisterboeken - MP3-luisterboek goedkoop downloaden

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

De Luisterrijk app voor Android en iOS
De Luisterrijk app (voor iOS) Luisterrijk app voor Android en iOS

Luisterrijk heeft een eigen app voor iedereen met een Android smartphone of tablet en voor iedereen met een iPhone, iPad en iPod Touch. De Luisterrijk app is gratis en maakt het downloaden en afspelen van uw aankopen bij Luisterrijk heel eenvoudig.

Alle aankopen die u ooit bij Luisterrijk heeft gedaan kunt u met de app downloaden en afspelen. Om opslagruimte te besparen kunt u luisterboeken ook weer verwijderen (en later opnieuw downloaden).

De Luisterrijk app onthoudt precies waar u bent bij het beluisteren van een luisterboek. Het is ook mogelijk tussendoor naar een ander luisterboek te luisteren. De luisterposities van elk incompleet afgespeeld luisterboek worden allemaal onthouden.

U kunt blijven luisteren terwijl u andere dingen doet op uw device, want de Luisterrijk app speelt op de achtergrond door.

Download Luisterrijk App in Google Play Store
De Luisterrijk app ondersteunt alle Android apparaten vanaf Android 4.4 en hoger. Klik op het logo of deze link naar de Google Play Store om de Luisterrijk app te downloaden en installeren. U kan ook zoeken naar 'Luisterrijk' in de app store op uw Android smartphone of tablet.

Download Luisterrijk iOS app in iTunes Store
De Luisterrijk app ondersteunt alle Apple apparaten met iOS versie 9.3 en hoger. Klik op het icoon of deze link naar de iTunes Store om de Luisterrijk app te downloaden en installeren. U kan ook zoeken naar 'Luisterrijk' in de app store op uw iPhone, iPad of iPhone Touch.

Aankopen inladen
U moet eenmalig uw login-naam (e-mailadres) en wachtwoord in de Luisterrijk app invoeren. Dat zijn dezelfde gegevens als u hier op de website van Luisterrijk gebruikt. Vervolgens wordt automatisch uw complete aankoopoverzicht ingeladen.

Een luisterboek wordt pas in de app gedownload als u dit wil afspelen. Is er weinig opslagruimte beschikbaar, dan kunt u een eenmaal beluisterd luisterboek ook weer van het apparaat verwijderen.

Gebruik de ververs-knop boven in de Luisterrijk app om de aankopen te actualiseren als u nieuwe luisterboeken gekocht heeft.


Wij horen graag van u!

Heeft u vragen of tips? Stuur een mail naar klantenservice@luisterrijk.nl.
Vindt u het een leuke app? Plaats dan een recensie in de appstore of geef ons een beoordeling via Kiyoh.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW