Tresi Barros

Foto Tresi Barros

Tresi Barros (1971) is geboren in Portugal en groeide op in Luxemburg. Ze had een moeilijke jeugd en verliet het ouderlijk huis al in een vroeg stadium van haar leven. Ze vertrok naar Nederland toen ze zestien jaar oud was. Nog steeds woont ze daar met plezier. Tresi is uiteindelijk neergestreken in het Brabantse en is moeder van vier kinderen; drie jongens en een dochter.

Tresi is geboren met de paranormale gave en ofschoon ze vanaf haar vroege jeugd meer zag, voelde en wist dan andere mensen, kwam de ommekeer in haar leven toen ze 28 jaar was. Pas toen erkende ze een bijzondere gave te hebben en wist ze dat dit haar leven zou worden.

Isaak, haar gids en beste vriend, is altijd in haar leven geweest, hij liet haar nooit uit het oog. Hij heeft haar klaargestoomd om zijn instrument te kunnen worden en nu werken ze al jarenlang samen om de mens op aarde terzijde te staan. Het medium is helderziend, -ruikend, -voelend, -wetend, -proevend en helderhorend en zij spreekt dagelijks met overledenen. Dag in, dag uit werken zij op een zeer zorgvuldige wijze en al duizenden en duizenden mensen zijn geholpen door hen, en nog velen zullen volgen.