Cadeaukaarten

Luisterrijk accepteert de Boekenbon, de Nationale EntertainmentCard, de VVV Giftcard, de Webshop Giftcard en de YourGift Card. Al deze cadeaukaarten kunt u gebruiken bij het afrekenen in onze webwinkel. Vaak is ook een deelbetaling mogelijk, zodat u een deel van uw aankoop afrekent met een cadeaukaart en de rest met een andere betaalmethode, zoals iDeal. Sommige van deze kaarten kunt u ook online bestellen bij de betreffende organisatie, sommige zelfs met een opdruk naar keuze. Alle kaarten zijn ook te koop in winkels door heel Nederland.

De ideale manier om een digitaal luisterboek cadeau te geven!

Boekenbon

***Betalen met Boekenbon is tijdelijk niet mogelijk***

De Boekenbon-cadeaukaart is de cadeaubon van Nederland. Het is een aantrekkelijk cadeau om te krijgen en om te geven. U geeft of krijgt immers de vrijheid van kiezen. Een boek dat zelf uitgekozen mag worden, staat hoog op veel verlanglijstjes! En u kunt er digitale luisterboeken mee kopen bij Luisterrijk!

U koopt de Boekenbon-cadeaukaart in een van de honderden boekwinkels of online op www.boekenbon.nl. Bestelt u online dan kunt u de Boekenbon op laten sturen naar uzelf of de ontvanger. U kunt er zelfs een persoonlijke wenskaart bijdoen!

Wilt u meer besteden dan op uw kaart staat? Betaal dan het restbedrag bij met een ander betaalmiddel (iDeal, creditcard, etc.). Besteedt u minder dan op uw kaart staat? Dan blijft de rest van het saldo beschikbaar voor een volgende keer winkelen. Bij ons of bij een van de andere (web)winkels die de Boekenbon accepteren. Het saldo op de kaart blijft drie jaar geldig.

Geef een meesterwerk cadeau!
Meer info vindt u op www.boekenbon.nl.

Nationale EntertainmentCard

Met de Nationale EntertainmentCard kunt u dvd's, cd's, games en natuurlijk ook digitale luisterboeken kopen. De handige digitale kaart op pinpasformaat - verkrijgbaar bij ruim 2.800 entertainmentwinkels, warenhuizen, tabak/gemakswinkels, supermarkten, giftcard websites en via www.nationale-entertainmentcard.nl - biedt veel extra mogelijkheden. Zo heeft de cadeaukaart, die onbeperkt geldig is, een startwaarde van 5 tot 150 euro, is het bedrag in delen te besteden en kunt u er ook online mee betalen bij verschillende webwinkels.

U kunt kiezen uit verschillende standaard designs (en rond de feestdagen voor een Sinterklaas en Kerst design), maar u kunt ook een card met uw eigen foto laten maken. Altijd krijgt u er een luxe bijpassende cadeauverpakking bij met ruimte voor een persoonlijke tekst.

Het leukste cadeau van Nederland!
Meer info en een saldo-check vindt u op www.nationale-entertainmentcard.nl.

VVV Giftcard

De VVV Giftcard is in elke gewenste waarde te verkrijgen. Anders dan de VVV Cadeaubon kunt u de kaart of handige e-mail gift besteden bij de leukste online webshops, en dus ook bij Luisterrijk. Bepaal zelf het bedrag van uw cadeau tussen de 5,- en 250,-. Om uw cadeau een extra leuk tintje te geven kunt u kiezen uit verschillende thema-verpakkingen zoals Kerst, Sinterklaas, verjaardag, geboorte en bruiloft.

VVV Giftcard is verkrijgbaar als cadeaukaart of kan als code per e-mail verstuurd worden. Handig voor als u iemand vandaag nog een cadeau wilt geven!

De nr. 1 online cadeaukaart van Nederland!
Meer info en een saldo-check vindt u op www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvgiftcard/.

Webshop Giftcard

Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. De Webshop Giftcard is een echte kaart, gemaakt van kunststof en heeft het formaat van een pinpas. Hij is kleurrijk, verpakt in een trendy box (formaat van een cd-hoesje) en voorzien van een persoonlijke code waarmee de ontvanger kan gaan shoppen. 

Wilt u iemand anders een plezier doen met een Webshop Giftcard? Dat kan op drie manieren:
Zelf kopen in honderden winkels (in heel Nederland). De card wordt geleverd in een geschenkverpakking.
Online bestellen en in geschenkverpakking op laten sturen voor een bedrag naar keuze. U kunt zelfs een persoonlijke foto op de kaart laten zetten.
Online bestellen en als digitale ecard mailen voor een bedrag naar keuze. Binnen 2 uur is uw cadeau bij de ontvanger!

Besteedt u minder dan op uw kaart staat? Dan blijft de rest van het saldo beschikbaar voor een volgende keer winkelen. Bij ons of bij een van de andere webshops die de Webshop Giftcard accepteren. Het saldo op de kaart blijft een jaar geldig.

U kunt de Webshop Giftcard niet alleen besteden bij Luisterrijk, maar ook bij honderden andere webwinkels. Daarom is de Webshop Giftcard het ideale cadeau!

Relaxed shoppen vanuit uw luie stoel met Webshop Giftcard!
Meer info vindt u op www.webshopgiftcard.nl.

YourGift Card

De naam zegt het al: YourGift! Bij YourGift staat uw geefmoment centraal. Met de YourGift Card kunt u terecht bij meer dan 6000 restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën en online shops.

Maak het geefmoment echt bijzonder door uw giftcard te personaliseren met een eigen foto en persoonlijke tekst. Hebt u even geen tijd om de deur uit te gaan? Ook dat is geen probleem, bestel direct een digitale YourGift Card en ontvang binnen 3 seconden een giftcard met bijpassende envelop in uw e-mailbox! Alle YourGift giftcards zijn in delen besteedbaar en op te waarderen vanaf 10,-. Daarnaast heeft YourGift een 100 % saldo garantie door het EGI waarborg. Dit waarborg zorgt ervoor dat u altijd, waar en wanneer u maar wilt, uw giftcard kunt verzilveren bij de aangesloten winkels. Dat is YourGift!

De cadeaukaart die u nooit meer vergeet!
Meer info en een saldo-check vindt u op www.yourgift.nl.