Cadeaukaarten

Luisterrijk accepteert de Boekenbon, BoekCadeauVVV Giftcard, Webshop GiftcardYourGift Card en Nationale EntertainmentCard. Al deze cadeaukaarten kunt u gebruiken bij het afrekenen in onze webwinkel. Vaak is ook een deelbetaling mogelijk, waarbij u een deel van de aankoop afrekent met een cadeaukaart en de rest met een andere betaalmethode, zoals iDeal. Sommige kaarten kunt u online bestellen bij de betreffende organisatie, soms zelfs met een opdruk naar keuze. De meeste kaarten zijn ook te koop in winkels door heel Nederland.

Update 26-8-2020: Door nieuwe regelgeving kunt u maximaal 50 euro per keer afrekenen met cadeaubonnen. Een eventueel resterend bedrag kunt u wel bijbetalen met bijvoorbeeld iDeal.

De ideale manier om een digitaal luisterboek cadeau te geven!


Boekenbon

BoekenbonDe Boekenbon is een aantrekkelijk cadeau om te krijgen en om te geven. U geeft of krijgt immers de vrijheid van kiezen. Een boek dat zelf uitgekozen mag worden, staat hoog op veel verlanglijstjes. En u kunt er digitale luisterboeken mee kopen bij Luisterrijk!

U koopt de Boekenbon-cadeaukaart in een van de honderden boekwinkels of online op www.boekenbon.nl. Bestelt u online dan kunt u de Boekenbon op laten sturen naar uzelf of de ontvanger. U kunt er zelfs een persoonlijke wenskaart bijdoen!

Wilt u meer besteden dan op uw kaart staat? Betaal dan het restbedrag bij met een ander betaalmiddel (iDeal, creditcard, etc.). Besteedt u minder dan op uw kaart staat? Dan blijft de rest van het saldo beschikbaar voor een volgende keer winkelen. Bij ons of bij een van de andere (web)winkels die de Boekenbon accepteren. Het saldo op de kaart blijft drie jaar geldig.

Geef een meesterwerk cadeau!
Meer info vindt u op www.boekenbon.nl.


BoekCadeau 

BoekCadeau cadeaukaartBoekCadeau is het ideale cadeau voor de echte boekenwurm. Gebruik BoekCadeau voor boeken, e-books, luisterboeken of tijdschriften. Shop online vanuit huis of bezoek een boekhandel in de buurt. 

Met BoekCadeau heb je flexibiliteit en vrijheid in het kiezen van een passend boek. BoekCadeau is verkrijgbaar en te besteden op honderden locaties door heel Nederland, waaronder bij Luisterrijk. 

Op zoek naar een manier om iemand te bedanken of een gelukkige verjaardag of beterschap te wensen? BoekCadeau zorgt voor oneindig veel lees- en luisterplezier. Lang leve lezen! 

Het leukste leescadeau van Nederland! 
Meer info staat op www.boekencadeau.nl.


VVV Cadeaukaart

VVV CadeaukaartDe VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen. U kunt de kaart gebruiken bij de leukste online webshops, dus ook bij Luisterrijk. Bepaal zelf het bedrag van uw cadeau tussen de 5,- en 250,-. Om uw cadeau een extra leuk tintje te geven kunt u kiezen uit verschillende thema-verpakkingen zoals kerst, sinterklaas en verjaardag.

VVV Giftcard is verkrijgbaar als cadeaukaart of kan als code per e-mail verstuurd worden. Handig voor als u iemand vandaag nog een cadeau wilt geven!

De nr. 1 online cadeaukaart van Nederland!
Meer info en een saldo-check vindt u op www.vvvcadeaukaarten.nl/vvv-cadeaukaart.


Webshop Giftcard

Webshop GiftcardLuisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. De Webshop Giftcard is een echte kaart, gemaakt van kunststof en heeft het formaat van een pinpas. Hij is kleurrijk, trendy verpakt en voorzien van een persoonlijke code waarmee de ontvanger kan gaan shoppen. 

Wilt u iemand anders een plezier doen met een Webshop Giftcard? Dat kan op drie manieren:

  • Zelf kopen in honderden winkels (in heel Nederland). 
  • Online bestellen en op laten sturen voor een bedrag naar keuze. 
  • Online bestellen en als digitale ecard mailen voor een bedrag naar keuze. 

Besteedt u minder dan op uw kaart staat? Dan blijft de rest van het saldo beschikbaar voor een volgende keer winkelen. Bij ons of bij een van de andere webshops die de Webshop Giftcard accepteren. Het saldo op de kaart blijft een jaar geldig.

U kunt de Webshop Giftcard niet alleen besteden bij Luisterrijk, maar ook bij honderden andere webwinkels. Daarom is de Webshop Giftcard het ideale cadeau!

Relaxed shoppen vanuit uw luie stoel met Webshop Giftcard!
Meer info vindt u op www.webshopgiftcard.nl.


YourGift Card

YourGift CardMet de YourGift Card kunt u terecht bij meer dan 6.000 restaurants, warenhuizen, wellnesscentra, kledingwinkels, parfumerieën en online shops.

Maak uw cadeau echt bijzonder door de giftcard te personaliseren met een eigen foto en persoonlijke tekst. Hebt u even geen tijd om de deur uit te gaan? Ook dat is geen probleem: bestel direct een digitale YourGift Card en ontvang binnen 3 seconden een giftcard met bijpassende envelop in uw e-mailbox! Alle YourGift giftcards zijn in delen besteedbaar en op te waarderen vanaf 10,-. Daarnaast heeft YourGift een 100% saldogarantie door het EGI waarborg. Dit waarborg zorgt ervoor dat u altijd, waar en wanneer u maar wilt, uw giftcard kunt verzilveren bij de aangesloten winkels. Dat is YourGift!

De cadeaukaart die u nooit meer vergeet!
Meer info en een saldo-check vindt u op www.yourgift.nl.


Nationale EntertainmentCard

Nationale Entertainment CardMet de Nationale EntertainmentCard kunt u dvd's, cd's, games en natuurlijk ook digitale luisterboeken kopen. De handige digitale kaart op pinpasformaat - verkrijgbaar bij ruim 2.800 entertainmentwinkels, warenhuizen, tabak/gemakswinkels, supermarkten, giftcard websites en via www.nationale-entertainmentcard.nl - biedt veel extra mogelijkheden. Zo heeft de cadeaukaart, die onbeperkt geldig is, een startwaarde van 5 tot 150 euro, is het bedrag in delen te besteden en kunt u er ook online mee betalen bij verschillende webwinkels.

U kunt kiezen uit verschillende standaard designs (en rond de feestdagen voor een sinterklaas- en kerstdesign), maar u kunt ook een card met uw eigen foto laten maken. Altijd krijgt u er een luxe bijpassende cadeauverpakking bij met ruimte voor een persoonlijke tekst.

Het leukste cadeau van Nederland!
Meer info en een saldo-check vindt u op www.nationale-entertainmentcard.nl.