Luisterboek downloaden - Mediteren voor beginners van Hans van Breukelen

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Mediteren voor beginners

Leer ontspannen en geniet meer van het leven - Balance & Harmony - Gezond van lichaam en geest (serie)
Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor het lichaam èn voor de geest. Dit luisterboek geeft je de gelegenheid om kennis te maken met enkele vormen van meditatie.
Auteur(s):

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
02-12-2010

ISBN:
9789461490018

Speelduur:
1 uur 3 min

Bestandsgrootte:
69 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 11,98
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor het lichaam èn voor de geest. Door te mediteren haal je spierspanningen uit je lichaam en geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie van je hersengolven. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie, van ‘alles weer aan te kunnen’. Door regelmatig te mediteren ga je problemen gemakkelijker relativeren, kun je je beter concentreren en verbeteren je zelfvertrouwen en je gezondheid.

Veel lichamelijke aandoeningen hebben hun oorzaak in spanningen en stress: Pijn aan hoofd, nek en schouders, verhoogde bloeddruk, slaapproblemen, slechte eetlust, maag- en darmklachten, hartkloppingen en pijnlijke onderrugspieren, om er maar een paar te noemen. Spanningen en stress gaan meestal gepaard met overmatig piekeren, lusteloosheid, depressieve gevoelens, huilbuien, besluiteloosheid, verlies van vertrouwen in jezelf en anderen, concentratiestoornissen, vergeetachtigheid, gejaagdheid, snel prikkelbaar zijn, en dergelijke. Regelmatig mediteren brengt gaandeweg zeer goed merkbare verbeteringen.

Dit luisterboek geeft je de gelegenheid om kennis te maken met enkele vormen van meditatie.

Als je nog niet eerder of niet vaak hebt gemediteerd is het van belang om in het begin een eenvoudige techniek te kiezen. In dit luisterboek maak je kennis met enkele veel gebruikte vormen van meditatie. Ze geeft je de gelegenheid om op de voor jou prettigste manier helemaal tot ontspanning te komen, om zodoende spanningen, stress en frustraties geen kans te geven. De meditatievorm die je kiest, die voor jezelf het prettigst vindt, kun je dan zo kort of zo lang en zo vaak als je wilt uitvoeren op de rustgevende, ontspannende muziek die je op de laatste track van dit luisterboek aantreft.

Met een handig boekje (in pdf-formaat) met tips, tekeningen en waarin u alles kunt nalezen. Dit pdf-bestand wordt met de mp3-bestanden meegeleverd.

Inhoud
1: Inleiding bij de Meditatievormen
2: Voorbereiding van de Meditatie
3: Adem Meditatie
4: Muziek Meditatie
5: Mantra Meditatie
6: Visualisatie Meditatie
7: Meditatie Muziek

Over de auteur
Hans van Breukelen, Human Resource Manager bij een grote ICT-organisatie, geeft groeps- en bedrijfstrainingen op het gebied van stressmanagement. Daarbij ligt het accent op technieken waarmee de negatieve effecten van stress worden verminderd.

Hij maakt gebruik van beproefde methodes om mensen te laten ontspannen, zoals Transcedente Meditatie, Zen Meditatie en andere ontspannings-technieken.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 19,99
In een uur krijgt u de essentie van Coveys ideeën voorgeschoteld. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt telkens weer jonge generaties aan te spreken. Verkorte versie
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 10,35
In dit luisterboek staan twaalf vrolijke liedjes over Nijntje en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste televisieserie en tien karaokeversies om zelf mee te zingen. Leeftijd: 2+
€ 14,95
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Italiaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 17,50
In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
€ 14,99
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW