Luisterboek downloaden - Ondernemen in 2020 in Den Haag van Sjoerd Hauptmeijer

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789081875103 -

Ondernemen in 2020 in Den Haag

Welke branches hebben perspectief? Hoe werken ondernemers en overheid samen? Over deze vragen gaat dit luisterboek. Ondernemers, overheid en belangenorganisaties kijken naar de toekomst.

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
22-04-2012

ISBN:
9789081875110

Speelduur:
3 uur 44 min

Bestandsgrootte:
206 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 12,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
2020 lijkt ver weg. Maar 2020 is dichterbij dan u denkt. Tal van beslissingen reiken verder dan de dag van morgen. De oversteek naar verre markten bijvoorbeeld. Investeren in bedrijfsmiddelen. Misschien zelfs bedrijfsbeëindiging of opvolging.

In Ondernemen in 2020 in Den Haag vertellen elf Haagse ondernemers over hun ambities en toekomstverwachtingen. Hoe zien zijn hun toekomst, en die van de gemeente? Hoe is het ondernemersklimaat van Den Haag? Waar zien zij kansen? Daarnaast geven vijf experts (waaronder wethouder Henk Kool van Economie) hun visie op ondernemerschap in 2020 én staan in het boek de resultaten van een online onderzoek onder Haagse ondernemers.

Over de auteurs
Drs. Sjoerd Hauptmeijer (1976) studeerde internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens werkte hij op de marketingafdelingen van KPN en Zwitserleven. Als senior-consultant bij Deloitte adviseerde hij diverse internationale bedrijven op het gebied van strategische positionering en marketingeffectiviteit.

Sinds 2008 is Hauptmeijer werkzaam bij reclamebureau TeamBottomLine als partner en als marketing- en communicatiestrateeg. Tevens is hij freelancejournalist en schrijft hij onder andere voor de economieredactie van de krant Den Haag Centraal. Zijn werkzaamheden zijn beloond met nominaties voor de Financial Marketing Award en de Galjaardprijs (dé prijs van de beroepsvereniging van communicatieprofessionals).
Mario van Vliet (1968) studeerde achtereenvolgens Journalistiek (Academie voor de Journalistiek en Voorlichting, Tilburg) en Tekstwetenschap (Faculteit der Letteren, Katholieke Universiteit Brabant, Tilburg).

Met beide diploma's op zak startte hij in 1994 als redacteur bij het Weekblad Groenten & Fruit. Daar vertrok hij in 1997: toen richtte hij samen met een compagnon tekstbureau McTxt op. Anderhalf jaar later zette hij dit bureau zelfstandig voort. Vanaf 2000 vielen de tuinbouwactiviteiten van McTxt onder de nieuwe naam Mocca. Werkzaamheden die onder beide namen werden verricht zijn: copywriting, ontwikkelen en verzorgen communicatietrainingen, communicatieadvies, productie en begeleiding van complete producties.

In 2007 stapte Mario van Vliet over naar de communicatieafdeling van brancheorganisatie LTO Groeiservice. Daar was hij verantwoordelijk voor een deel van de interne en externe communicatie en voor de organisatie van Kom in de Kas.

Begin 2009 besloot hij de draad weer op te pakken. Hij nam ontslag bij LTO Groeiservice en maakte samen met Evelyn Strube een doorstart van Mocca. Onder die naam verricht hij werkzaamheden op het gebied van tekstschrijven, freelance journalistiek, communicatieadvies, trainingen en recruitment. Enkele recente opdrachtgevers zijn KAS Magazine, De Haagse Hogeschool en TNO.

Over de spreker
Hans Fieggen en Evelyn Strube zijn allebei werkzaam bij Dedicon als inspreker van luisterboeken. Fieggen is bovendien zelfstandig voice over en stemmenacteur (www.hansfieggen.nl); Strube is daarnaast schrijftrainer en tekstschrijver (www.mocca.nl).
Hans Fieggen en Evelyn Strube zijn allebei werkzaam bij Dedicon als inspreker van luisterboeken. Fieggen is bovendien zelfstandig voice over en stemmenacteur (www.hansfieggen.nl); Strube is daarnaast schrijftrainer en tekstschrijver (www.mocca.nl).
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 19,99
In een uur krijgt u de essentie van Coveys ideeën voorgeschoteld. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt telkens weer jonge generaties aan te spreken. Verkorte versie
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 10,35
In dit luisterboek staan twaalf vrolijke liedjes over Nijntje en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste televisieserie en tien karaokeversies om zelf mee te zingen. Leeftijd: 2+
€ 14,95
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Italiaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 17,50
In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
€ 9,99
Nooit eerder was Cruijff zo open. Dit is ook echt het enige boek waarin hij zíjn verhaal zélf vertelt, voorgelezen door Jan Donkers. Eindelijk leren wij de echte Johan kennen. Het is alsof hij zelf tegen je praat, dat is de magie van dit boek. #herfstaanbieding

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW