Luisterboek downloaden - Masterflirt Casanova coach van Tijn van Ewijk

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Masterflirt Casanova coach

Een nieuwe cursus van Masterflirt. Daarin laten Tijn van Ewijk en Tom Gorny zien hoe eenvoudig het is om een vrouw te verleiden. Hij vergelijkt vrouwen met een volumeknop die je langzaam moet opendraaien.

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
14-10-2012

ISBN:
9789081992008

Speelduur:
1 uur 12 min

Bestandsgrootte:
99 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 12,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
De Masterflirt Casanova coach laat je zien hoe eenvoudig het is om elke vrouw die je wilt te verleiden. Mannen zijn te vergelijken met een aan/uit knop. Wij zien een vrouw en binnen één seconde weten we of we het met een vrouw "kunnen" of niet. Vrouwen daarentegen zijn een soort "volumeknop" die je langzaam open moet draaien.

Intelligente mannen weten dat zij verantwoordelijk zijn voor dat proces en dat de vrouw het gevoel moet hebben dat het "allemaal vanzelf" ging (dat wil ze namelijk tegen haar vriendinnen kunnen zeggen).

Deze cursus gaat je laten zien:
Waarom de dingen zijn zoals ze zijn tussen mannen en vrouwen (inzicht is macht tenslotte);
Wat de twee belangrijkste taboes zijn als het over vrouwen versieren gaat en hoe je die doorbreekt;
Hoe je nooit meer om een openingszin verlegen zit;
Hoe je elk gesprek met een leuke vrouw leuk/spannend/boeiend maakt en hierdoor aantrekkelijker voor haar wordt dan je ooit gedroomd had;
Hoe je onmiddellijk haar vertrouwen wint;
Wat jij kunt verbeteren in je lichaamstaal en hoe je effectieve lichaamstaal gebruikt om haar te versieren;
Hoe je haar interesse wekt of beter hoe je haar in jou gefascineerd laat worden;
Hoe jij ervoor zorgt dat er een klik ontstaat. Als ze eenmaal het gevoel heeft dat het klikt, lijkt het pad naar haar hart en haar bed op de A2 tussen Utrecht en Amsterdam.

Over de auteur
Tijn van Ewijk (1964) is succesvol ondernemer, schrijver, filantroop, levensgenieter en onderzoeker van man/vrouwrelaties. Hij is volwaardig lid van de Professional Speakers Association.

Zijn werk op verleidingsgebied verscheen onder andere in Playboy, Flair, Cosmo, Nieuwe Revu, Psychologie Magazine en werd op radio en tv besproken.

Tijn heeft na zijn opleiding bedrijfskunde zes jaar voor een Franse oliemaatschappij gewerkt. Daarna nog een jaartje als commercieel directeur bij een bekend sportmerk. Toen hij zich realiseerde dat hij meer voor de wereld wilde betekenen dan het bouwen van pompstations of het verkopen van nog een container witte sokken, nam hij ontslag. Sindsdien ontplooide hij vele uiteenlopende activiteiten.

Hij schreef onder andere De Benedictijnse verleiding (niet meer verkrijgbaar). MasterFlirt is het tweede boek waar zijn naam op staat. Verder schrijft hij columns, laat zich voor zakelijke lezingen boeken via Speakers Academy, ontwikkelt een bio-ecologisch dorpje in Frankrijk, verleent micro-crediten in Cuba en doet af en toe een interim klus.

Tijn: "Ik heb geen hobby's. Ik heb namelijk veel te veel leuke dingen te doen.'
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 34,95
Vrouwen houden van mannen met zelfvertrouwen. In dit luisterboek geen technieken om vrouwen te versieren, maar oefeningen om je zelfvertrouwen op te bouwen. Des te vaker je luistert, des te sterker het resultaat.
€ 11,95
De van radio en tv bekende 'MasterFlirt coach' Tijn van Ewijk legt uit wat vrouwen onbewust aantrekkelijk vinden; 'want als je weet hoe je een vrouw moet geven wat ze nodig heeft, is ze als was in je handen'.
€ 16,50
Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen? Vergroot je zelfvertrouwen en spontaniteit!
€ 30,00
Veel rechtszaken hebben een relatie met psychologische verschijnselen, zoals waarnemingen van ooggetuigen, toerekeningsvatbaarheid van verdachten of het oordeelsvermogen van de rechter.
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 33,75
Zeven Zhen Chi-healing luisterboeken in één. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. In samenwerking met de arts Roy Martina ontwikkelde Mayana dit bijzondere pakket, dat een waardevolle toevoeging aan Zhen Chi is.
€ 22,15
Deze praktische methode leert je omgaan met emoties op het werk. Al meer dan 200.000 exemplaren van het boek verkocht. Themaklassieker nu ook als luisterboek!
€ 22,45
Maarten van Rossem prikt tijdens dit luistercollege op zijn bekende wijze een aantal vooroordelen door. Een heerlijk college, rijk aan persoonlijk getinte anekdotes, verrassende historische dwarsverbanden en uitgesproken meningen.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW