Luisterboek downloaden - Het meisje van toen van Edward Hendriks

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Het meisje van toen

Een wraakthriller
Sommige meisjes uit je verleden kun je maar beter nooit meer zien. Een snoeiharde wraakthriller van Apple Books Bestselling Author Edward Hendriks.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
03-04-2019

ISBN:
9789462550841

Speelduur:
3 uur 18 min

Bestandsgrootte:
273 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 3,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Sommige meisjes uit je verleden kun je maar beter nooit meer zien.

Thuis zat mijn Brenda, acht maanden zwanger, en op de barkruk naast me zat Lieve, roodharig met sproeten, en vanaf het eerste moment dat mijn ogen de groene van haar vonden, wist ik dat ik de fout van mijn leven zou begaan. Ze was betoverend. Ik gebruik het woord niet vaak, maar zij was het in de ware zin des woords.
‘Hou m’n kruk vrij,’ zei ze op een gegeven moment, analoog aan Hazes en zijn stompzinnige lied. Die komt dus nooit meer terug, dacht ik.
Maar dit verhaal ging niet als in de teksten van de volkszanger. Ze was echt alleen even naar de wc geweest en een paar minuten later was Lieve - want zo noemde ze zich - er weer.
Ze vroeg me of ik haar naar huis wilde brengen. Ik kon nauwelijks geloven dat het echt gebeurde. Ze was te jong, ik te oud en vooral te getrouwd. En bovendien zou ik binnen een paar weken vader worden.
Natuurlijk had ik haar moeten bedanken voor haar gezelschap en aan moeten bieden een taxi voor haar te bellen. Drie kussen op de wang en dat was dan dat.

Zo had het moeten gaan.
Maar zo ging het niet.

Twintig jaar geleden bedroog Paul Meertens de vrouw met wie hij pas getrouwd was. Nu, terwijl hij een goede baan bij een IT-bedrijf heeft, staat hij oog in oog met zijn onenightstand van toen, Lieve Breevoort. Ze solliciteert naar de functie van managementassistente. Paul is van slag, maar herpakt zich. Hij besluit een afwijzingsbrief te sturen en het hele voorval zo snel mogelijk te vergeten. Maar zo makkelijk laat Lieve zich deze keer echter niet aan de kant schuiven. Weldra ziet hij haar terug als danslerares van zijn jongste dochter, als de nieuwe squashpartner van zijn vrouw en als de invalster op school. Hij begint haar werkelijk overal te zien. Wordt hij gek? Nee, het is erger dan dat. Ze is uit op wraak en ze heeft verdomd lang de tijd gehad om die voor te bereiden…

Over de auteur
Edward Hendriks is een Nederlandse copywriter en auteur. Naast een aantal thrillers uitgegeven door De Fontein heeft hij ook spannende korte verhalen op zijn naam staan. In zijn werk komen gewone mensen door een gebeurtenis vaak in een situatie terecht waarin het uiterste van hen wordt gevergd. Eerder werk van Hendriks: Bloedgeld, Gezworen vrienden en Geen weg terug.

Recensies
'Door het hoge tempo wordt de lezer al meegesleept, maar ook de vele ontwikkelingen die zich razendsnel na elkaar opvolgen zorgen ervoor dat de aandacht behouden blijft.' - Passie voor Boeken

'Het meisje van toen is in een paar uur uitgelezen. Niet alleen omdat het een novelle is, maar ook doordat het simpelweg niet weg te leggen is. Ideaal dus om je even te verliezen in een spannende thriller waar wraak een bizarre wending neemt.' - Woorden van Meij

'Het meisje van toen is een spannende thriller die de vaart er constant in houdt. Eén die je niet meer loslaat tot aan het zinderende slot.' - recensie op bol.com

'Het meisje van toen kent een goede opbouw: van een rustig begin waarin we Paul leren kennen, naar het best wel spannende einde. Een sterke maag is bij het lezen van deze novelle overigens aanbevolen.' - ThrillZone

'Wat een heerlijk verhaal is dit! Ik kan niet anders zeggen. Het is spannend vanaf het begin tot het einde met een goede opbouw en een leuke twist aan het einde. Het is altijd knap als een schrijver in een kort verhaal alles kan vertellen met een goed kloppend einde.' - Connies Boekkies
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Frans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 11,95
De Nederlandse auteur Jack Lance is met deze bloedstollende thriller internationaal doorgebroken. Spanning in de traditie van Stephen King.
€ 25,00
Eeuwenlang vormden de Middeleeuwen een synoniem voor ongeletterdheid, barbarij en wreedheid. Vooraanstaand wetenschapper Herman Pleij belicht deze buitengewoon interessante periode uit onze beschavingsgeschiedenis.
€ 24,95
Met de verdwijning van de jongste dochter van medicus Sir Oliver Wallis begint een serie van vermissingszaken. De verdenking valt op Mister Gregory, maar wie is hij? Bij uitstek een zaak voor Paul Vlaanderen.
€ 23,95
Geert Mak volgt het spoor van de legendarische schrijver John Steinbeck, die in het najaar van 1960 met zijn poedel Charley een ontdekkingsreis maakte dwars door het toenmalige Amerika.
€ 22,96
'Dubbelspoor' speelt zich af in de schimmige wereld van vermoeide actievoerders en voormalige krakers.
€ 9,95
Bundel van twee spannende verhalen door Saskia Noort. In 'Afgunst' leeft een bestsellerauteur in angst voor haar ex. In 'Een goed huwelijk' zint een bedrogen echtgenote op wraak.
€ 21,90
De twee hoorspelen 'Erik of het klein insectenboek' en 'Moby Dick' samen nu met 10 euro extra korting. Dat is meer dan 18 euro goedkoper dan de cd's!

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW