Luisterboek downloaden - Grounding Meditatie 30 minuten (gesloten) van Ken Mellor

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Grounding Meditatie 30 minuten (gesloten)

Door deze meditatie aan uw levensritme toe te voegen levert u een bijdrage aan uw balans tussen uw lichaam en uw geest. Brengt u daarna terug in uw actieve bewustzijn zodat u uw taken direct daarna op kan pakken.
Auteur(s):

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
13-01-2013

ISBN:
9789461900234

Speelduur:
0 uur 29 min

Bestandsgrootte:
27 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 12,85
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Deze meditatie versterkt je bewustzijn gericht op “IK BEN hier-en-nu”. Het helpt je gedachten en gevoelens te integreren. Deze meditatie ondersteunt het proces van het loslaten van thema’s uit je verleden en het open en kalm tegemoet treden van de toekomst. De ontspanning helpt je angst en onrust los te laten en je met een open houding in contact met je omgeving te brengen. Het is een zeer krachtige meditatie met verreikende gevolgen voor mensen die hem regelmatig gebruiken.

Deze meditatie duurt 30 minuten en brengt je daarna terug in je actieve bewustzijn zodat je je taken direct daarna op kan pakken.

Over de auteur
Ken Mellor (1942) is werkzaam in Melbourne Australië. Hij heeft samen met Eric Shiff in 1980 de Eric Berne Memorial Scientific Award ontvangen voor hun werk over miskenning en herdefiniëren. Hij schrijft artikelen en boeken over Psychotherapie en spiritualiteit en hij onderwijst meditatie en spirituele praktijk aan bedrijven, scholen en andere instellingen. Ken is meester in meditatie en Reiki. Hij is continu op zoek naar nieuwe benaderingen om de grote kwaliteiten die de mens beschikbaar heeft, toegankelijk te maken.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 33,75
Zeven Zhen Chi-healing luisterboeken in één. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. In samenwerking met de arts Roy Martina ontwikkelde Mayana dit bijzondere pakket, dat een waardevolle toevoeging aan Zhen Chi is.
€ 12,85
Door deze meditatie aan uw levensritme toe te voegen levert u een bijdrage aan uw balans tussen uw lichaam en uw geest. Om te ontspannen voor zolang als u wilt, of om in slaap te vallen.
€ 14,00
Vriendelijkheid is een kracht die vaak onderschat wordt. Het is een kracht die je hart kan openen en genezen en die je kan bevrijden van onbewuste conditioneringen die veel leed veroorzaken. Inclusief e-boek (pdf).
€ 16,45
In managementkringen wordt 'De zeven spirituele wetten van succes' veel gebruikt als inspiratiebron. Dit luisterboek met de integrale tekst van het boek zal zeker deze doelgroep aanspreken.
€ 40,00
Hoorcolleges over verschillende filosofische en spirituele tradities in India, China, Tibet en Japan: hindoeïsme, (zen)boeddhisme, confucianisme en taoïsme.
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 11,98
Naast oefeningen voor de adem is er in dit luisterboek ook aandacht besteed aan ontspanning van spieren en het zenuwstelsel. Geschikt voor kinderen van 4 tot 15
€ 15,95
Succesvolle methode uit de VS die je leert zelfvertrouwen, levensvreugde en innerlijke kracht te ontwikkelen. De methode legt de nadruk op hoe belangrijk het is dat de patiënt zélf zijn problemen leert overwinnen.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW