Luisterboek downloaden - We doen wat we kunnen van Lykele Muus

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789038804545 - BC
9789038804552 - ED

We doen wat we kunnen

'We doen wat we kunnen' is een filmische, indringende pageturner vol scherpe dialogen en confronterende vragen. Wat blijft er van jezelf en je relatie over als je kind wegvalt.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
09-05-2019

ISBN:
9789038807263

Speelduur:
7 uur 28 min

Bestandsgrootte:
410 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 13,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Twee bevriende gezinnen met elk een dochter delen een vakantiehuisje aan zee. Na een tragisch ongeluk belanden de meisjes in het ziekenhuis. De ene ligt in coma, de ander mankeert niets. Maar als de verhoudingen volledig kantelen, worden de vier ouders onder extreme tijdsdruk voor een onmogelijke keuze gesteld. De borrel rond het kampvuur verandert in een schaakspel op glad ijs. Niets is erger dan het verliezen van een kind, je hebt er alles voor over om dat te voorkomen.
We doen wat we kunnen is een filmische, indringende pageturner vol scherpe dialogen en confronterende vragen. Wat blijft er van jezelf en je relatie over als je kind wegvalt? Hoe krijg je vrienden zover om hun enige dochter op te offeren om die van jou te kunnen redden? En wat als je moet kiezen tussen vechten en verliezen, of alles opgeven en opnieuw beginnen?

Over de auteur
Lykele Muus (Utrecht, 1987) studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en wordt door vrienden en collega’s gekscherend beroepsintellectueel genoemd. Eigenlijk is hij acteur en schrijver, voor theater en televisie. In het theater was hij onder andere te zien in Soldaat van Oranje, War Horse en de voorstellingen van zijn eigen gezelschap; Hartenjagers. Op televisie speelde hij rollen in Bellicher CEL, Ramses, Jeuk, Danni Lowinski en Missie Aarde. Hij heeft één zin in de verfilming van Publieke Werken. Na bijna zes jaar noeste arbeid debuteert hij met Eland in november 2015 bij Nijgh & van Ditmar. Toch is zijn grootste trots zijn dochtertje.

Recensies
'Wat is een leven waard? Wat is goed ouderschap? Welke rol speelt het ouderschap binnen een relatie? Het zijn vragen die aan denken zetten. Aan het het einde van de roman is niks meer hetzelfde, maar niet helemaal zoals je dat had verwacht.' - Harper's Bazaar

'Ondanks het kwetsbare onderwerp is ‘We doen wat we kunnen’ dus geen emotionele roman. De schrijver houdt de touwtjes stevig in handen en laat het hele stel gedisciplineerd doormarcheren naar het onontkoombare einde.' - Trouw

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789038804545