Luisterboek downloaden - Bruisende bruidsreportage van Eduard de Boer

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789491678028 -

Bruisende bruidsreportage

Voorkom de valkuilen op je trouwdag
Nuttig luisterboek voor aanstaande bruiden en bruidegoms. Alles wat het bruidspaar moet weten over een trouwreportage komt aan bod. Incl. de tekst van het boek als PDF-bestand.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
13-02-2013

ISBN:
9789491678011

Speelduur:
0 uur 57 min

Bestandsgrootte:
32 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 4,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Jullie gaan trouwen? GEFELICITEERD!! Indien jullie je trouwreportage nog moeten plannen en de trouwfotograaf nog moeten kiezen, is dit boek speciaal voor jullie!!

Eduard de Boer is al jaren trouwfotograaf en maakt voor Allround Fotografie uit Apeldoorn jaarlijks tientallen trouwreportages door heel Nederland. Zijn jarenlange ervaring heeft hij nu gebundeld in een nuttig luisterboek voor aanstaande bruiden en bruidegoms. In iets minder dan een uur vertelt hij precies waar je als aanstaand bruidspaar op moet letten om jullie trouwreportage tot een succes te maken om er zo voor te zorgen dat jullie fantastische trouwdagfoto's krijgen. Alles wat jullie als bruidspaar moeten weten, komt aan bod: de problemen waar je voor kunt komen te staan en waar jullie op moeten letten bij het kiezen van een trouwlocatie, een trouwfotograaf etc. Doe er je voordeel mee en voorkom / vermijd alle valkuilen, zodat ook jullie aan je trouwreportage onvergetelijke, dierbare herinneringen overhouden!

Bij het luisterboek wordt de tekst van het boek meegeleverd als PDF-bestand.

Over de auteur
Eduard de Boer (1968) is een digitale duizendpoot. Hij is podcaster, auteur, blogger, fotograaf, ReputatieCoach, SEO consultant/trainer, ICT-architect, web designer en Internet marketeer.

Eduards fotografieactiviteiten begonnen aan het eind van de vorige eeuw. Hij deed toen vrijwilligerswerk tussen de wilde dieren in Afrika. Door de prachtige omgeving en de natuur met dieren, bomen en planten werd zijn passie voor fotografie verder aangewakkerd. Hij besloot ook commercieel te gaan werken.

Op het moment dat Eduard omstreeks 2000 ook enthousiast werd over de motorsport, was het een logisch vervolg om zijn fotografiekwaliteiten verder te ontplooien in de wereld van de motocross, enduro's en offroad ritten. Zo ontstond de site MotoFotoService, waar meer dan 70.000 foto’s zijn gepubliceerd. Honderden tevreden klanten hebben foto’s gekocht.

Via via raakte Eduard verzeild op bodybuildingwedstrijden om daar foto's te maken. In 2002 heeft hij in opdracht van enkele atleten een persoonlijke fotoshoot gedaan tijdens de Open Eemsmond Cup in Delfzijl en tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Den Haag. Dit concept sloeg zo goed aan, dat hij direct ook een site voor bodybuildingfoto’s online plaatste.

Als gevolg van de toenemende populariteit van bovenstaande concepten is Eduard eind 2006 samen met Suzanne begonnen met Allround Fotografie. Eduard voert voornamelijk op maat gesneden opdrachten uit voor bedrijven, particulieren, organisaties van evenementen en bruidsparen.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 15,95
Huiveringwekkend spannend verhaal over een vrouw die het heft in eigen hand wil nemen. Als haar leven daarvoor op het spel komt te staan, moet zij willens en wetens beslissingen nemen met levensgrote consequenties.
€ 19,94
Zenuwslopend kat-en-muis-spel, waarbij Maria er alles aan doet om zichzelf en haar kinderen in veiligheid te brengen.
€ 19,94
Een razend spannende thriller over een groep mensen die de uiterlijke schijn van hun succesvolle leven willen ophouden, en het geluk tegen elke prijs zullen verdedigen.
€ 18,35
Hoe houd je je relatie opwindend terwijl de stress van de verbouwing steeds zwaarder op je schouders drukt? Een sprookje ontaardt in een nachtmerrie. Een zinderend liefdesverhaal en een zenuwslopende thriller in één.
€ 18,35
Victoria is een 27-jarige femme fatale met een uniek beroep: mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te stellen. In haar gedrevenheid past ze duistere methodes toe...
€ 15,95
Op een koude winternacht verongelukt Michel Brouwers, waarmee er een einde komt aan alles waarin Karen, zijn echtgenote, geloofde. Het perfecte plaatje dat haar leven lijkt, blijkt een gruwelijke leugen.
€ 15,15
Zwartkomische roadtrip over Allan, een man die het avontuur op zijn hoogbejaarde leeftijd niet schuwt.
€ 14,99
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW