Luisterboek downloaden - De ziener van Clement Roorda

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

De ziener

'De Ziener' is het ontroerende vervolg op de Tovenaar. Sinds de confrontatie tussen Naïr en Bodo zijn twintig jaar voorbij gegaan. In Anthune heerst chaos en er dreigt oorlog met Ustahs.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
27-10-2014

ISBN:
9789462550438

Speelduur:
12 uur 9 min

Bestandsgrootte:
381 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 19,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
De Ziener is het ontroerende vervolg op de Tovenaar. Sinds de confrontatie tussen Naïr en Bodo zijn twintig jaar voorbij gegaan. In Anthune heerst chaos en er dreigt oorlog met Ustahs. Bodo is verdwenen en voor de meeste mensen is hij een held geworden. Over hem doen talloze verhalen de ronde. Verschillende mensen, onder wie zijn dochter, gaan op zoek naar Bodo om hem voor eigen doelen te gebruiken.

De Ziener hoort net als De Tovenaar tot het genre ‘fantasy’, maar dan de ‘unplugged’ variant. Ook in De Ziener wordt niet getoverd, er zijn geen feeën, draken, vliegende bezemstelen of anderszins, dit in de volle overtuiging dat het gewone leven zonder dat al magisch genoeg is. Ook in dit verhaal spelen tovenaars geen rol.

Over de auteur
Clement Roorda (1964) was van jongs af aan een verwoed lezer met altijd al de behoefte om ook zelf te schrijven. Naast schrijven is hij werkzaam in de gezondheidszorg, een bron van ervaring voor de emoties in het leven waar het echt om gaat: leven, leren, houden van, afscheid nemen en toch gelukkig zijn.

Hij stelt: ‘het schrijven van een boek is niet alleen heel leuk om te doen, het is een uitdaging! Niets is inspirerender dan af en toe verdwalen in een eigen wereld, een wereld waarin je als schrijver de eerste bezoeker bent, een gids die als enige de weg weet’.

De Tovenaar is ontstaan in het begin van de jaren negentig. Toen werden de eerste schetsen geschreven. In 2002 werd voor het eerst geprobeerd al die beelden uit te werken en op te schrijven. Halverwege het schrijven werd de tekst weggegooid – die was niet goed genoeg – en werd weer opnieuw begonnen. Het boek groeide. Nadat begin 2004 de eerste versie van De Tovenaar geprint werd duurde nog een jaar voordat het klaar was voor uitgave.

Sinds 4 november 2011 is De Ziener uitgeveven als Ebook. De papieren uitgave van De Ziener staat gepland voor 2013. Deel 3 (De God) vordert - vangwege de studie van de auteur – langzaam maar gestaag.

Verhalen van Clement Roorda zijn gepubliceerd in Pure Fantasy en Pure Thrillers.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 19,95
Bodo, een boerenzoon, is gelukkig tot het noodlot hem treft. Zijn toekomst stort in wanneer zijn bruid vermoord wordt. Bodo gaat zwerven en komt onder de hoede van Erduban, één van de legendarische tovenaars.
€ 21,95
Het vijfde en zesde deel in de spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont als speciale combinatieaanbieding. Leeftijd: 10+
€ 25,00
Nederlands bekendste historicus Maarten van Rossem analyseert het ontstaan, het verloop en de gevolgen van het omvangrijkste gewapende conflict dat de wereld gekend heeft.
€ 25,00
Maarten van Rossem plaatst het leven van Hitler in een historische context. Hoe was het mogelijk dat één persoon zo verschrikkelijk veel invloed kon vergaren in zo'n korte tijd?
€ 21,95
Het derde en vierde deel in de spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont als speciale combinatieaanbieding. Leeftijd: 10+
€ 13,99
Hal en de bemanning van de 'Reiger' zijn piraat Zavac op het spoor, die de kostbaarste schat van de Skandiërs heeft gestolen. Kunnen ze de machtige Zavac en zijn bende verslaan? Leeftijd: 10+
€ 13,99
In deel 3 van de Broederband-serie hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen van de bloeddorstige piraat Zavac. Leeftijd: 10+
€ 21,95
Het elfde en twaalfde deel in de spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont als speciale combinatieaanbieding. Leeftijd: 10+

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

Twitter



Veilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW