Luisterboek downloaden - Het Rosie project van Graeme Simsion

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789021808710 - BC
9789021809632 - ED
9789021015729 - BC
9789049803957 - BC
9789021018171 - BB
9789462532090 - AA
9789086962679 - BC

Het Rosie project

De autistische Don Tillman is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Dan komt Rosie Jarman in zijn leven.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
11-09-2015

ISBN:
9789462531130

Speelduur:
9 uur 19 min

Bestandsgrootte:
511 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,95
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina's tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.

Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader - een zoektocht waarbij Don haar misschien zou kunnen helpen.

Over de auteur
De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. Met zijn debuutroman Het Rosie Project verovert hij de wereld. De filmrechten zijn verkocht aan Sony Pictures. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion is getrouwd en heeft twee kinderen.

Recensies
‘Geestig debuut over de eigenaardigheden van een begaafde autist.’ (de Volkskrant)

‘Een van de meest innemende, charmante, fascinerende literaire personages die ik in lange tijd heb ontmoet.’ (The Times)

'Spannend, nerdy, lief en grappig. Het Rosie Project wordt een wereldwijde hit.' (NRC Handelsblad)

'Een autist om verliefd op te worden. Grappig, ontroerend en prima geschreven. Een boek dat de wereld zal veroveren.' (Veronica Magazine)

'Ontroerend en grappig.' (Glamour)

'Origineel, verrassend en hilarisch.' (Flair)

'Het Rosie Project is een regelrechte aanrader: een hartverwarmend verhaal, waar - ondanks het feit dat Don technisch gezien niet in staat is om echt lief te hebben - de liefde van de paginas afdruipt. Ik heb werkelijk waar niets negatief te zeggen over dit boek (behalve misschien dat het van mij veel langer had mogen zijn!) (...) Ren naar de winkel, koop dit boek en start reading! Vijf hartjes' (chicklit.nl)

‘Grappig en overtuigend en misschien wel het mooiste liefdesverhaal van het afgelopen jaar.’ (7 Days)

‘Het Rosie project is zo ontzettend leuk en vlot geschreven dat je sommige dingen echt voor je ziet en het niet kan laten om erom te lachen of op zijn minst een glimlach te produceren.’ (Bangersisters.nl)

'Het Rosie project is een van die boeken die je verrassen, ontroeren en lange tijd bijblijven. Het is gewoonweg een heerlijk boek.' (tessaheijtmeijer.nl)

'Niets dan lof voor Graeme Simsion.' (jennysbookcase.nl)

'Zeer sympathieke en warme roman, die een mooie balans vindt tussen humor en de meer gevoelige scènes. De personages zijn interessant en - juist omdat ze niet altijd even perfect zijn - geloofwaardig.' (NBD Biblion)

'Een intelligent, bijzonder vermakelijk en zeer lezenswaard boek.' (Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 19,99
In een uur krijgt u de essentie van Coveys ideeën voorgeschoteld. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt telkens weer jonge generaties aan te spreken. Verkorte versie
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 10,35
In dit luisterboek staan twaalf vrolijke liedjes over Nijntje en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste televisieserie en tien karaokeversies om zelf mee te zingen. Leeftijd: 2+
€ 14,95
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Italiaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 17,50
In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
€ 14,99
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789021808710