Luisterboek downloaden - Getuige van Lars Kepler

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789023469056 - BC
9789023467854 - ED
9789023475699 - BC
9789023487029 - BC
9789023478096 - BC

Getuige

Inspecteur Linna reist af naar de Birgittagården en bevindt zich al snel midden in de meest raadselachtige moordzaak waarop hij ooit is gestuit. Op zoek naar de oplossing worden er verwoestende krachten in werking gezet.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
30-10-2015

ISBN:
9789462530614

Speelduur:
14 uur 49 min

Bestandsgrootte:
814 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
De Birgittagården is een internaat voor jonge vrouwen met destructief gedrag. Op een donkere herfstnacht wordt een van de opgenomen meisjes vermoord in de separeerkamer van het internaat. Ze wordt met beide handen voor haar gezicht gevonden op het bed. Niemand heeft iets gezien en een van de meisjes is spoorloos verdwenen.

Inspecteur Joona Linna reist af naar de Birgittagården en bevindt zich al snel midden in de meest raadselachtige moordzaak waarop hij ooit is gestuit. Als hij op zoek gaat naar de oplossing, worden er verwoestende krachten in werking gezet. Er zijn geen getuigen, maar kort na de gewelddadige moord begint een vrouw in Stockholm de tiplijn van de politie te bellen met informatie. Eerst vraagt ze geld voor haar inlichtingen, maar later verzoekt ze hen alleen maar te luisteren, steeds wanhopiger.

Over de auteur
Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Met hun debuut Hypnose behaalden ze internationaal de bestsellerstatus. Van de boeken ronde de sympathieke Joona Linna zijn in Nederland inmiddels meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Slaap is Lars Keplers vierde thriller.

Recensies
‘Getuige maakt de wervende teksten op de achterflap waar. Het is inderdaad “bloedstollend”, “buitengewoon spannend” en “spectaculair”. Het boek zit knap in elkaar en doet denken aan The Shining.’ (**** VN Detective & Thriller Gids)

‘Getuige is een enerverende thriller, met haarspeldbochten en hoekige wendingen en zo dik als een cake van een voortreffelijke bakker. Hap.’ (****1/2 Nu.nl)

‘Dit boek wil je met kaft en al verslinden. Superspannend.’ (Viva)

‘Hoewel het duo duidelijk voor een traditionelere benadering koos, kostte het Lars Kepler weinig moeite zich te verzekeren van een groot lezerspubliek. Kwaliteit verloochent zich niet.’ (Boek)

‘Goed geschreven en behoorlijk spannend. Het eind doet je ontzettend verlangen naar het vierde deel in de steeds maar aan kwaliteit winnende Joona Linnareeks.’ (**** Het Parool)

‘Tot en met de allerlaatste pagina wordt de lezer getrakteerd op de overtreffende trap van spanning.’ (**** Crimezone)

‘Diverse verhaallijnen en personages (…) vakkundig en filmisch bij elkaar gebracht.’ (**** de Volkskrant)

‘Als je niet oppast lees je dit met een sinistere dreiging geladen boek in één ruk uit!’ (***** Dagblad van het Noorden)

‘Het is een prettig strak gecomponeerde thriller over een actueel thema: een door bezuinigingen falende jeugdzorg die onvermijdelijk slachtoffers maakt. (…) Getuige is een meer dan uitstekende thriller en een absolute aanrader voor de liefhebbers van Scandinavische misdaadliteratuur.’ (**** GPD)

‘Spannend! Kippenvel van begin tot eind.’ (Ook)

‘Thriller die optrekt als een Porsche en gaat als een Saab: stevig, onaantastbaar.’ (Glamour)

‘Getuige is een buitengewoon en mooi gelaagde thriller. De groei van Joona Linna als personage draagt daar zeker het nodige aan bij’ (**** De Telegraaf)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 19,99
In een uur krijgt u de essentie van Coveys ideeën voorgeschoteld. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt telkens weer jonge generaties aan te spreken. Verkorte versie
€ 10,35
In dit luisterboek staan twaalf vrolijke liedjes over Nijntje en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste televisieserie en tien karaokeversies om zelf mee te zingen. Leeftijd: 2+
€ 14,95
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?
€ 14,99
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.
€ 17,50
In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Italiaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789023469056