Luisterboek downloaden - Tinseltown van Judith Visser

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789054521515 -
9789054521754 - BC
9789054521815 - AC
9789022559765 - BC
9789460925948 - ED

Tinseltown

Het spel tussen feit en fictie wordt in deze roman op het scherpst van de snede gespeeld. De schrijfster spaart zichzelf daarbij niet. Vervolg op Tegengif.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
04-04-2008

ISBN:
9789461492210

Speelduur:
5 uur 55 min

Bestandsgrootte:
257 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 15,95
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
Verkozen tot Beste Rotterdamse Boek van 2007

Tinseltown is letterlijk het vervolg op Tegengif. Waar het in het debuut draaide om wraak en walging, staat in Tinseltown de wereld van de schijn centraal en speelt het boek zich af in de hoofdstad van de fantasie: Hollywood.

Kim is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Dit heeft echter ook een keerzijde: zij ontvangt lugubere bedreigingen. Verder heeft ze een geheime hartstochtelijke relatie met een getrouwde man. Als Patricia, een vriendin uit de Tegengif-periode, haar uitnodigt naar Amerika te komen gaat ze daar graag op in. Bij aankomst in Los Angeles blijkt Patricia echter spoorloos.

Wat volgt is een speurtocht langs de clubs van Hollywood, door een wereld van schijn, namaak, pretenties, van travestieten, would-be actrices, een homoseksuele rockzanger, gossipjournalisten en gestoorde taxichauffeurs. Alles is bedrieglijk, iedereen liegt.

Het spel tussen feit en fictie wordt in deze roman op het scherpst van de snede gespeeld. De schrijfster spaart zichzelf daarbij niet.

Over de auteur
Judith Visser (1978) staat bekend om haar edgy thrillers, die steevast lovend worden onthaald. Ze debuteerde met Tegengif, en in 2012 verscheen Zeemansbruid. In 2008 werd haar thriller Stuk genomineerd voor de Gouden Strop. In 2014 verscheen Vreemden in de nacht.

Recensies
"Wij zijn onder de indruk. Judith Visser weet perfect de grens tussen fictie en non-fictie op te zoeken. Ze schrijft lekker vlot, zodat je door het boek heenvliegt." (Vrouw.nl)

"Vlot geschreven en leest als een trein. De ontknoping is schokkend."(Biblion)

"Snel geschreven pageturner over de duistere kanten van Hollywood." (Viva)

"Tinseltown laat ons zien dat in Hollywood niemand te vertrouwen is en zelfs vrienden elkaar bedriegen." (Trouw)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 15,95
Dit zeer spraakmakende debuut van Judith Visser deed al flink wat stof opwaaien nog voordat het in de winkel lag. Nu als, uiteraard door haarzelf voorgelezen, luisterboek.
€ 30,00
Veel rechtszaken hebben een relatie met psychologische verschijnselen, zoals waarnemingen van ooggetuigen, toerekeningsvatbaarheid van verdachten of het oordeelsvermogen van de rechter.
€ 18,35
Hoe houd je je relatie opwindend terwijl de stress van de verbouwing steeds zwaarder op je schouders drukt? Een sprookje ontaardt in een nachtmerrie. Een zinderend liefdesverhaal en een zenuwslopende thriller in één.
€ 15,95
Een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.
€ 15,95
Huiveringwekkend spannend verhaal over een vrouw die het heft in eigen hand wil nemen. Als haar leven daarvoor op het spel komt te staan, moet zij willens en wetens beslissingen nemen met levensgrote consequenties.
€ 15,95
Een intrigerende psychologische thriller over een jonge vrouw op zoek naar haar verleden en identiteit.
€ 15,95
Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten? Claire is een duizendpoot, maar niet zo smetteloos als ze zich voordoet. "Een plot dat staat als een huis."
€ 22,34
Voor zijn tijd ongekend, openhartig en schunnig. De wulpse, erotische monoloog waarmee James Joyce’s meesterwerk 'Ulysses' besluit, als hoorspel met Anne Wil Blankers.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789054521754