Luisterboek downloaden - De doodsvogel van Samuel Bjork

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789049804626 - BB
9789024565573 - BC
9789024565580 - ED
9789021019086 - BC
9789021020143 - BC
9789046322758 - BB

De doodsvogel

Een Holger Munch Thriller
Een tienermeisje lijkt ritueel vermoord te zijn en het onderzoeksteam van Holger Munch wordt op de zaak gezet. Geraffineerd geconstrueerde en psychologisch indringende thriller.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
19-05-2016

ISBN:
9789024574902

Speelduur:
11 uur 36 min

Bestandsgrootte:
638 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Een tienermeisje lijkt ritueel vermoord te zijn en het onderzoeksteam van Holger Munch wordt op de zaak gezet. De bijdrage van superrechercheur Mia Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met zelfmoordneigingen en verslaving. Dan duikt er een verontrustend filmpje op dat nieuwe details prijsgeeft. Nog net in beeld zien we de contouren van iemand die verkleed is als uil, de doodsvogel. Ondertussen zit Munchs dochter midden in een emotionele crisis en wordt ze in een romantische affaire getrokken die haar op het pad brengt van een zeer zieke geest…

De doodsvogel is een geraffineerd geconstrueerde en psychologisch indringende thriller van Samuel Bjørk.

Samuel Bjørks Ik reis alleen werd direct na verschijnen een indrukwekkend, internationaal, succes. De serie met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrollen wordt in meer dan 20 landen vertaald. Een Zweedse en een Amerikaanse tv-serie zijn in de maak.

Over de auteur
Samuel Bjørk is het pseudoniem van Frode Sander Oien (1969), romancier, toneelschrijver en singer-songwriter.

Recensies
'Zuurstofflessen paraat houden!' (Theo Hakkert, Wegener Dagbladen)

‘Spannend tot op het laatst. Een nieuwe topauteur is geboren! ’ (Wim Krings, Boekhandel Krings)

‘Bjørk kan nog steeds schrijven, De doodsvogel zit ontegenzeggelijk strakker in elkaar dan Ik reis alleen en het slot is ook nu weer spannend genoeg om in een ruk uitlezen noodzakelijk te maken. ’ (De Volkskrant)

‘Ik had Bjørk eigenlijk zelf moeten vragen wanneer deel 3 komt. Want eindigen zoals hij gedaan heeft met De doodsvogel, vraagt om een vervolg. Ik wil gewoon verder lezen! Tussen de sigaretten rookwolken door een adembenemend spannend verhaal. Heerlijk. ’ (Bruna Panningen)

‘Geweldig boek. ’ (Weesper Boekhandel)

‘Geweldig spannend boek. Je wordt meteen gegrepen door het verhaal. ’ (Boekhandel Westerhof)

‘Gruwelijk goed met een plot van oh mijn god. Snel het volgende deel! ’ (Bruna Panningen)
‘Joepie, een nieuwe van Bjørk. En als je de auteur hebt mogen ontmoeten, lees je met nóg meer passie. Spannend. ’ (Boekhandel Wagner Sassenheim)

‘Geen tweede boek syndroom! Weer erg goed. Goed opgebouwde spanning. Het uiterste wordt weer verlangd van Holger en Mia, maar ook van jou als lezer. Stoppen is geen optie.’ (Boekhandel Krings Sittard)

‘Het verhaal ontrafelt zich stukje bij beetje. Het is superspannend en met veel energie geschreven. ’ (Boeken Bloggenderwijs)

‘Samuel Bjørk heeft een hele prettige schrijfstijl en neemt ons op boeiende wijze mee in zijn verhalen. Kenmerkend zijn korte hoofdstukken, het verhaal gebracht vanuit verschillende personages, meerdere verhaallijnen, interessante plotwendingen die voor verrassingen zorgen en een origineel verhaal. De doodsvogel is van dezelfde hoge kwaliteit als zijn voorganger. Weer een thriller om van te genieten. **** ’ (naadspage.wordpress.com)

‘Weer zon huiveringwekkende, briljante thriller van het allerbeste soort. ’ (www.leeskost.nl)

‘Na het grote succes van zijn debuut Ik reis alleen levert Samuel Bjørk met De doodsvogel een minstens zo huiveringwekkend vervolg af. ’ (Margriet)

‘Een pageturner vanaf bladzijde 1 en een echte mustread voor iedereen die van een goed boek houdt. ’ (Christina's Boekenhoekje)

‘Net als in Ik reis alleen heeft dit vervolg alles wat een goede thriller moet hebben. De moorden zijn gruwelijk, de spanning loopt in ieder hoofdstuk op en de teamleden zijn mensen van vlees en bloed die allemaal kampen met hun eigen problemen. De doodsvogel is een absolute aanrader voor de liefhebber van thrillers. ’ (scriptgirl.nl)

‘Net als zijn Noorse landgenoot Jo Nesbø, levert Bjørk bloedstollende pageturners af. Ook De doodsvogel grijpt de lezer bij de keel. ’ (De Telegraaf)

‘Het bloedstollende vervolg op Ik reis alleen. ’ (Plus Magazine)

‘Een geraffineerd geconstrueerde en psychologisch indringende thriller naar de beste Scandinavische traditie! ’ (De Boekensalon)

‘Erg spannend en lekker mysterieus! De kracht van Samuel Bjørk ligt in het vertellen van spannende verhalen over de wandaden van zwaar gestoorde individuen, met vooral in dit boek veel red herrings en een bloedstollende climax! ’ (Renée Vink, vertaalster)

‘…onderhoudend en enerverend… ’ (NRC Handelsblad)

‘Opnieuw een zeer goed verhaal, dat zich net als Ik reis alleen soepel ontvouwt en de lezer regelmatig verrast. Door een aantal opvallende details weet Bjørk de aandacht van de lezer te vangen en vast te houden. Het verhaal is erg origineel, een succesvol vervolg op Ik reis alleen. ’ (Drukinkt.net)

‘Een super spannende top thriller. ***** ’ (Thrillerlovers)

‘Ontzettend spannend. Je wilt blijven doorlezen tot het einde, steeds neemt het verhaal weer een onverwachte wending zodat het onmogelijk wordt om te stoppen. **** ’ (Boekhandel Van Stockum)

‘De doodsvogel boeit van het begin tot en met het onverwachte einde. Conclusie: een psychologische thriller, een rasechte pageturner en een mustread! ***** ’ (VrouwenThrillers.nl)

‘De doodsvogel is nagelbijtend spannend. ’ (Leeuwarder Courant)

‘Concluderend heeft Björk met De doodsvogel een angstaanjagend verhaal van kwaliteit afgeleverd met interessante en bijzondere personages. Ook de spanning en de onverwachte wendingen zijn in dit tweede deel weer volop aanwezig. ****’ (De Nachtvlinders)

‘Bloedstollend geschreven thriller met een knap in elkaar zittend plot en karaktervolle hoofdrolspelers. ’ (NBD Biblion)

‘De schrijver heeft met De doodsvogel zijn debuut Ik reis alleen op zn minst geëvenaard. (...) De flitsende cliffhanger waarmee het boek eindigt, maakt dat je haast niet kan wachten op deel 3.’ (**** Vrij Nederland Detective en Thrillergids)

‘Een spannend boek en een waardige opvolger van zijn eerdere boek, Ik reis alleen. Als je er eenmaal in begonnen bent kun je het niet meer wegleggen. Een fijn boek om mee te nemen op vakantie! ’ (Bruna Uithoorn)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 17,50
Een ijzersterke thriller met een plot van niveau, te vergelijken met die van de tv-serie 'The Bridge'. In Noorwegen werd boek een fenomenaal succes.
€ 14,99
Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. Maar is ze daadwerkelijk gestoord? Frieda Klein serie, deel 6.
€ 19,95
In 'Wat ons niet zal doden' kruisen Mikaels en Lisbeths wegen opnieuw en gaat hun verhaal van Stieg Larssons Millenniumserie verder.
€ 16,99
Ron Brandsteder leest ook dit vijfde deel uit de Millennium-serie. Razendspannend verhaal over misbruik van autoriteiten, eremoord en schaduwen uit Lisbeths jeugd.
€ 14,95
Hij had gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Nu breekt hij zijn belofte om levens te redden, maar zet daarmee zijn eigen leven op het spel.
€ 17,99
'Oorsprong', het nieuwe luisterboek van Dan Brown. Robert Langdon houdt zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Vol moderne kunst, innovatieve technologie, religie en geschiedenis.
€ 14,95
Harry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuurd om de politie bij te staan bij het onderzoek naar de moord op een Noorse actrice. Maar de moord is niet de enige reden voor deze gedwongen vakantie.
€ 9,99
De Börjlinds behoren tot de crème de la crème van de Scandinavische misdaadliteratuur. Een verslavende, ongelooflijk spannende serie van twee topauteurs.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789049804626