Luisterboek downloaden - Trancereizen van Peter den Haring

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789080570092 -

Trancereizen

Op zoek naar talenten en liefdes uit andere tijden en plaatsen - Met inslaapoefening
De TRANCE REIZEN techniek spruit voort uit een combinatie van hypnotherapie en sjamanisme. Met inslaapoefening.

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
28-11-2012

ISBN:
8719244140169

Speelduur:
1 uur 7 min

Bestandsgrootte:
50 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,00
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
De TRANCE REIZEN techniek spruit voort uit een combinatie van hypnotherapie en sjamanisme.

Deel 1 leert je gronden en diep te ontspannen. Deze oefening is los te gebruiken om je lijfelijke en geestelijke energie beter in balans te brengen.

Deel 2 neemt je mee op een in detail gestuurde reis naar andere tijden en plaatsen, waar je op zoek gaat naar kwaliteiten, advies of vroegere liefdes. Je kunt naar je jeugd terug, in vorige levens terecht komen maar net zo goed op andere planeten.

Deel 3 laat voor de gevorderde onderzoeker alle ruimte voor de eigen invulling van route en verlangens.

Deel 4 bevat een inslaapoefening voor mensen die moeilijk in slaap komen of die even hulp bij een middagdutje nodig hebben. Op de achtergrond hoor je, gebaseerd op bioresonantie, planetaire trillingen en hersengolfonderzoek, klankfrequenties die helpen om naar binnen te keren en je IK-bewustzijn te verstevigen.

Over de auteurs
Peter den Haring (1946) werkt als coach, therapeut en astroloog, publiceerde zes boeken en is hoofdredacteur van De Tijdgeest, een internetmagazine.
Paul Klaui (1956) is multimediakunstenaar en schrijver van het spirituele handboek Al doende Wijs.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 12,00
Een praktische behandelwijze die snel en effectief afrekent met problemen. Deze coachingtechniek kan worden ingezet bij leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen.
€ 22,15
Deze praktische methode leert je omgaan met emoties op het werk. Al meer dan 200.000 exemplaren van het boek verkocht. Themaklassieker nu ook als luisterboek!
€ 18,99
Hoe verlies je gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo? Ik werkte maandenlang alleen met affirmaties: positieve gedachten over mijn lichaam, mijn eetgewoonten, sporten, zelfvertrouwen, afvallen...
€ 17,50
Als coachend professional weet je dat motivatie de sleutel is tot verandering. Maar hoe? Uit onderzoek blijkt dat veel dingen die we gewend zijn te doen, averechts werken. Wat wel werkt: motiverende gespreksvoering.
€ 16,50
Leer de eerste stappen te nemen in assertief gedrag in werksituaties. Stukjes theorie worden afgewisseld met veel praktijkvoorbeelden, adviezen en oefeningen die je over de eerste drempel helpen.
€ 16,00
Handboek voor iedereen die verandering wil in de communicatie met zichzelf, in het gezin, de werksituatie en leefomgeving. Een luisterboek dat uw (samen)leven kan veranderen door een ander wijze van communiceren.
€ 15,95
Laat u overtuigen dat er iets meer is tussen Hemel en Aarde. Laat u overtuigen dat we dagelijks begeleiding krijgen van boven. Laat u overtuigen dat er een hiernamaals is en dat God werkelijk bestaat.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW