Luisterboek downloaden - Zeedijk & Wallen wandelroute van Walk the Walk

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Zeedijk & Wallen wandelroute

Stadswandeling tussen je oren
Deze audiotour biedt een nieuwe manier om al wandelend kennis te maken met de Wallen, één van de bekendste buurten van Amsterdam.
Auteur(s):

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
02-05-2008

ISBN:
9789461492524

Speelduur:
0 uur 59 min

Bestandsgrootte:
53 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 4,95
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
"Hoi, ik ben Freddy. De Amsterdamse Wallen zijn vooral bekend om de rode lichtjes, de hoeren en de sexshops. Ik ben hier op de Zeedijk opgegroeid, dus ik weet als geen ander dat deze buurt veel meer te bieden heeft. Ik leg je daarom graag op verschillende plekken uit wat deze buurt zo bijzonder maakt. Benieuwd? Ik wacht op je in de Schreierstoren, schuin tegen over het Centraal Station. Tot zo!"

Walk the Walk Audiotours biedt een nieuwe manier om al wandelend kennis te maken met de Wallen, één van de bekendste buurten van Amsterdam. In de audiotour worden tekst, stadsgeluid en muziek via je koptelefoon samengesmolten tot een ware sfeerbeleving.

Historische feiten, buurtbewoners, verrassende verhalen en de persoonlijke begeleiding van een rasecht Amsterdams personage brengen de buurten tot leven. Walk the Walk heeft de audiotours ontwikkeld voor iedereen die zelf de sfeer van een stad wil proeven en zelf het tempo en ritme van de dag wil bepalen. Bij de productie van de audiotours is gebruik gemaakt van talloze interviews met buurtbewoners en is grondig onderzoek gedaan naar de feitelijke informatie per buurt. 'Freddy' vertelt je er alles over en voert je, via je MP3-speler, door Amsterdam in een wereld vol geluid en muziek.

De tours omvat audiobestanden van een klein uur, maar u bent gemiddeld anderhalf uur onderweg. Inclusief handige plattegrond.

Inhoud
Zeedijk
1: Inleiding
2: Schreiers-toren
3: Centraal Station
4: Het Aepjen
5: De Zeedijk
6: Sluis
7: Frits van de wereld
8: Bet van Beeren
9: Tempel
10: Nieuwmarkt

Wallen
11: Bloedstraat
12: Rode lichten
13: Alva
14: Casa Rosso
15: De feitjes
16: Bananenbar
17: Oude Kerk
18: Anonieme kunstwerk
19: Prostitutie Informatie Centrum
20: Trompetter-steeg
21: Bulldog
22: Oudezijds Voorburgwal
23: Pijlsteeg
24: Dam
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 35,00
In dit acht uur durende hoorcollege van Home Academy neemt Leo Samama de luisteraar mee door de geschiedenis van de westerse klassieke muziek.
€ 9,95
Deze audiotour biedt een nieuwe manier om al wandelend kennis te maken met de Jordaan, één van de bekendste buurten van Amsterdam.
€ 25,00
Op zijn eigen onnavolgbare wijze geeft Maarten van Rossem een overzicht van ons alomvattende verleden en toont de samenhang tussen wetenschapsgebieden die gewoonlijk zelden met elkaar in verband worden gebracht.
€ 35,00
Om de wording van onze moderne westerse cultuur te begrijpen is er nauwelijks een fascinerender onderwerp dan de verhouding tussen wetenschap en godsdienst.
€ 25,00
Prof. mr. Ybo Buruma neemt u mee in de wereld van misdaad en strafrecht, van eind 19e eeuw tot heden. Een helder hoorcollege van meer dan 10 uur.
€ 27,50
Marita Mathijsen vertelt op inspirerende wijze over de veranderingen in de 19e eeuw en legt dwarsverbanden tussen schilderkunst en letterkunde, tussen boekproductie en onderwijs, tussen politiek en literatuur.
€ 25,00
Eeuwenlang vormden de Middeleeuwen een synoniem voor ongeletterdheid, barbarij en wreedheid. Vooraanstaand wetenschapper Herman Pleij belicht deze buitengewoon interessante periode uit onze beschavingsgeschiedenis.
€ 25,00
Hoorcollege van historicus Maarten van Rossem over de wereldgeschiedenis van de strijd tussen Oost en West.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW