Luisterboek downloaden - De bruorren Liuwehert van Astrid Lindgren

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

De bruorren Liuwehert

In magysk ferhaal oer in lytse frijheidsstrider!
In magysk ferhaal oer in lytse frijheidsstrider. Een magisch verhaal over de laatste vrijheidsstrijder. Friestalige versie van de Gebroeders Leeuwenhart. Leeftijd: 9+
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
26-05-2008

ISBN:
9789461492562

Speelduur:
6 uur 27 min

Bestandsgrootte:
621 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 13,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
In magysk ferhaal oer in lytse frijheidsstrider!
In spannend aventoer oer goed en kwea, trou en ferrie, kampfjurren en oerweldigjende draken.

De lytse sike Krommel is gek op syn grutte broer Jonatan. Jonatan fertelt Krommel dat hy meikoarten stjerre sil en dat hy nei syn dea sûn en sterk fierder libje sil in yn it mearkelân Nangijala. Mar Krommel wol dêr net hinne sûnder syn brutte broer. De broers fine elkoar folle earder as ferwachte werom yn Nangijala, en geane dêr tegearre dapper de striid oan tsjin Tengil, in wrede tiran, dy't it folk fan de Brombeidelling finzen hâldt. Se fjochtsje tegearre mei gefaar foar eigen libben tsjin de draak Katla en de slang Karm.

Dit lústerboek is útjûn troch de Afûk en produsearre troch Tryater nei oanlieding fan de famyljefoarstelling Liuwehert.
(Premiêre 22 desimber 2006, stedsskouboarch De Harmonie yn Ljouwert). Opnommen yn 2006 by Tryater yn Ljouwert.

Over de auteur
Astrid Lindgren-Ericsson (1907–2002) was een Zweeds schrijfster van kinderboeken. Haar eerste boek werd uitgegeven in 1944, Britt-Mari opent haar hart. In hetzelfde jaar bedacht ze haar beroemdste karakter, Pippi Langkous, met haar rode haar en sproeten het sterkste meisje ter wereld. Ze bedacht het in eerste instantie voor haar dochter Karin toen zij ziek was. Het boek werd uitgebracht in 1947 en werd een groot succes in de hele wereld.

De boeken van Astrid Lindgren werden vertaald in zo'n tachtig talen en er zijn er meer dan 120 miljoen van verkocht. Daarnaast zijn er ongeveer 50 films gebaseerd op haar boeken. In Nederland kreeg ze driemaal de Zilveren Griffel, ondermeer voor Lotta uit de Kabaalstraat.

Astrid Lindgren trok wereldwijd de aandacht met haar boek De gebroeders Leeuwenhart. Hiervoor werd zij onderscheiden met de vredesprijs.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 37,45
De complete Nederlandse geschiedenis verteld door Nederlands beste historici: Leendert Louwe Kooijmans, Herman Pleij, Henk van Nierop, Luc Panhuysen, Niek van Sas en Piet de Rooy.
€ 27,95
Dit zelfstandig te luisteren vervolg op 'Brief voor de Koning' speelt in de fictieve Rijken van koning Dagonaut en koning Unauwen. Leeftijd: 9+
€ 19,94
Wordt ons leven bepaald door het lot? Of is het mogelijk te ontsnappen aan onze bestemming?
€ 19,94
De grote historische roman van Jan de Hartog over het levensverhaal van Jan Wandelaar, 'schipper naast God'. Twaalfdelig hoorspel, met onder meer Piet Römer als Jan Wandelaar.
€ 18,35
Een fantastische nieuwe wereld boordevol gemene schurken en sprookjesachtig gespuis. Een adembenemend avontuur vol vriendschap, liefde en verraad. Leeftijd: 12+
€ 15,15
Achter de vitrages van de keurigheid zindert en borrelt het van frustraties, jaloezie, nijd, overspel en onvervulde verlangens. Sappig als een soap, spannend als een thriller. Voor fans van Spijt! en Desperate Housewives.
€ 15,95
Een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.
€ 14,35
Nederlands bekendste wetenschappers Robbert Dijkgraaf, Bas Haring en Louise Fresco bespreken op originele en toegankelijke manier de 50 belangrijkste onderwerpen uit de wetenschap. Leeftijd: 12+

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW