Luisterboek downloaden - Negen van Stefan Ahnhem

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789041425324 - BC
9789026331657 - ED

Negen

Nagelbijtend spannende thriller over de jacht op een koelbloedige moordenaar. Het is het tweede, losstaande deel in de serie over Fabian Risk.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
03-05-2017

ISBN:
9789462533615

Speelduur:
17 uur 19 min

Bestandsgrootte:
1427 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 17,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Stefan Ahnhem schreef met Negen een nagelbijtend spannende thriller over de jacht op een koelbloedige moordenaar. Het is het tweede, losstaande deel in de serie over Fabian Risk. Zonder gezicht en Negen waren internationale successen. Het derde deel, 18 graden onder nul, verschijnt in mei 2017.

Het politieonderzoek naar de gewelddadige dood van een politicus en de ontvoering van een diplomatenzoon kost rechercheur Fabian Risk bijna zijn carrière. Het is de zwaarste zaak ooit voor hem, waarbij bepaalde machten er alles aan doen de waarheid te verbergen. Tegelijkertijd leidt de Deense rechercheur Dunja Hougaard een onderzoek dat haar van Kopenhagen naar Stockholm voert.

Met zijn filmische stijl en door de vele verrassende plotwendingen weet Stefan Ahnhem met Negen de lezer steeds weer op het verkeerde been te zetten.

Fabian Risk #2

Over de auteur
Stefan Ahnhem (1966) woont in Stockholm en heeft zich ruimschoots bewezen als thrillerauteur en scenarioschrijver voor o.a. Wallander en Irene Huss. De vertaalrechten van de Fabian Risk-serie werden aan vijftien landen verkocht. In Scandinavië verkocht hij in totaal meer dan 260.000 exemplaren.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 14,95
Een bloedstollende thriller over de gruwelijke effecten van pesten en buitensluiting, en over de ultieme wraak. Het is het eerste deel in een serie met Fabian Risk in de hoofdrol.
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 14,99
Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. Maar is ze daadwerkelijk gestoord? Frieda Klein serie, deel 6.
€ 14,99
Het begint met een lijk onder de vloer. Frieda deed deze gruwelijke vondst in haar eigen huis – een vondst die haar tot in de kern raakt. Het spannende 7e deel van de achtdelige Frieda Klein-serie. Ook los te luisteren!
€ 9,99
De Börjlinds behoren tot de crème de la crème van de Scandinavische misdaadliteratuur. Een verslavende, ongelooflijk spannende serie van twee topauteurs.
€ 12,99
Vanwege traumatische ervaringen in haar jeugd heeft Vera Zagt een beschadigd zelfbeeld. Als haar huwelijk onder druk komt te staan, vlucht ze in een buitenechtelijke relatie. Meeslepende psychologische roman.
€ 14,99
Nagelbijtend spannende thriller over de jacht op een koelbloedige moordenaar. Derde, losstaande deel in de Fabian Risk-serie.
€ 15,95
Een intrigerende psychologische thriller over een jonge vrouw op zoek naar haar verleden en identiteit.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789041425324