Luisterboek downloaden - Samen van Anita Terpstra

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789023494294 - BC
9789023496298 - ED

Samen

Matt wordt verdacht van de ontvoering van vijf vrouwen; hij wordt ter dood veroordeeld. In de gevangenis krijgt Matt bezoek van de enige vrouw die gelooft in zijn onschuld. Ze gaat zelfs zo ver dat ze met Matt trouwt...
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
13-06-2017

ISBN:
9789023493853

Speelduur:
8 uur 50 min

Bestandsgrootte:
485 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 16,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Matt wordt verdacht van de ontvoering van vijf vrouwen. Een van de vrouwen wist te ontsnappen en op basis van haar getuigenis wordt hij ter dood veroordeeld. Matt blijft echter volhouden onschuldig te zijn; de andere vrouwen zijn nooit gevonden. In de gevangenis krijgt Matt bezoek van de bijdehante Mackenzie, de enige vrouw die gelooft in zijn onschuld. Ze gaat zelfs zo ver dat ze met Matt trouwt, ondanks dat iedereen in haar eigen omgeving haar laat vallen. Mackenzie zal werkelijk alles doen om Matts onschuld te bewijzen, zelfs een ontsnapping uit de zwaarbewaakte gevangenis. Voor haar staat er namelijk nog veel meer op het spel…

‘Ik onderwierp mijn trouwjurk aan een laatste inspectie. De stem van mijn moeder weerklonk in mijn hoofd. Vrouwen doen domme dingen in naam van de liefde.

Over de auteur
Anita Terpstra (1974) studeerde journalistiek en kunstgeschiedenis. Ze debuteerde in 2009 met Nachtvlucht, dat genomineerd werd voor de Schaduwprijs en de Crimezone Thriller Award.

In 2016 verscheen Samen, dat op de shortlist stond voor de Gouden Strop. De thrillers van Terpstra worden ook uitgegeven in Duitsland en Frankrijk. In juli 2018 verschijnt haar nieuwste thriller Vonk.

Recensies
‘Een geweldige thriller. Beetje a la Karin Slaughter, mede door de setting in Alabama.’ (*** HDC Media, Gooi & Eemlander, Dagblad van het Noorden, Leidsch Dagblad, Noordhollands Dagblad)

‘Bloedstollende thriller. Stalen zenuwen vereist voor Samen. Als je binnentreedt in de wereld die de Friese schrijfster in haar nieuwste thriller creëert, waan je je eerder in het universum van John Grisham of dat van James Lee Burke.’ (**** De Volkskrant)

‘De spanning is goed opgebouwd en kent een aantal interessante plotwendingen. De ontknoping is enerverend en meeslepend. De combinatie van spanning en snelheid is de grote kracht van deze thriller.' (Hebban)

'Samen mag met recht een sterkte thriller worden genoemd. In dit verhaal is niets wat het lijkt en de auteur stuurt je alle kanten op. Door de pakkende schijfwijze wordt je vanaf de eerste bladzijde het verhaal mee ingetrokken en is het boek maar moeilijk weg te leggen omdat je simpelweg wil weten hoe dit verhaal gaat aflopen. De korte hoofdstukken nodigen uit tot nog één hoofdstuk lezen, en voor je het weet ben je aan het einde van het boek. Samen laat je op het puntje van je stoel zitten en je nagels kort bijten. Een echte must read voor trillerfans!’ (Banger Sisters)

‘Indrukwekkend, dat is wat Samen is. Een thriller zoals deze hoort te zijn, met een goed uitgewerkte plot, geloofwaardige hoofdpersonen en spanning, spanning en nog eens spanning!’ (***** Vrouwenthrillers)

‘Een mustread zoals wij een mustread graag zien. Verrassende wendingen, spanning en intrigerende karakters. Anita staat vanaf heden op mijn lijst.’ (***** Mustread)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 19,95
Een aangrijpend luisterboek over misbruik, onrecht, moed en volharding.
€ 15,94
Een spannende satire op het diplomatenmilieu. Hoorspel met Arnon Grunberg zelf in een hoofdrol.
€ 15,99
Wees onzichtbaar van Murat Isik is een warm en ontroerend familieverhaal. Winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2018, Boekhandelsprijs 2018 en het beste boek van 2017 volgens NRC Handelsblad en bol.com.
€ 15,95
De Serie Q van Jussi Adler-Olsen bereikt keer op keer de internationale bestsellerlijsten. Het Marco-effect, het nieuwste deel, is misschien wel de spannendste thriller van de afgelopen tien jaar. Serie Q deel 5.
€ 14,99
Een bloedstollende thriller met een totaal onverwachte ontknoping en dé tip van 2017 van Stephen King, Lisa Gardner en Karin Slaughter!
€ 12,99
De meeste vrijgezellenfeesten zijn wild. Dat van Clare is dodelijk… Welkom in een donker, donker bos.
€ 14,99
Lisa woont samen met haar zoon Marlon illegaal in Nederland. Als broodwinning ontfermt zij zich over de kinderen van anderen. Wanneer ze in het gezin van Fred terechtkomt, blijkt dat niets is wat het lijkt.
€ 14,99
'Haar perfecte leven' van Sam Hepburn gaat over jaloezie en de excessen waartoe die kan leiden en heeft een ronduit verbluffende ontknoping.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789023494294