Luisterboek downloaden - Op weg naar de betere versie van jezelf van Mireille Verhoef

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Op weg naar de betere versie van jezelf

Een persoonlijke reis met Mireille Verhoef en NLP
Dit boek neemt je mee op een persoonlijke reis naar de betere versie van jezelf. Thuis, op het werk of allebei. Het is een luistertraining in 'Anders Denken Anders Doen'.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
29-06-2017

ISBN:
9789463270106

Speelduur:
5 uur 27 min

Bestandsgrootte:
449 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 17,50
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Ik neem je met mijn stem mee op reis naar de betere versie van jezelf. Want je bent al goed, het kan dus alleen maar beter worden.

Misschien herken je het wel thuis, op het werk of allebei. Dat je gefrustreerd bent, omdat je je niet begrepen voelt of dat je boodschap niet overkomt. Dat je geen nee kunt zeggen en dus over je eigen grenzen heen gaat. Je aardig gevonden wilt worden en toch steeds weerstand voelt. Dat mensen niet meegaan in jouw verhaal, ondanks al je goede bedoelingen. Je probeert van alles maar toch lukt het niet.

Het luisterboek geeft je inzicht hoe dit gekomen is en vooral: wat je er nú aan kunt doen. Het geeft je tevens handvaten om jouw doelen weer te bereiken, om zoals ik dat noem 'weer op het pad' te komen.

Hoe dan? Door anders te kijken naar hetzelfde, ga je anders denken over hetzelfde, anders voelen over hetzelfde en dus anders doen. En dat wat je doet heeft altijd een effect! Is het effectief, heeft het impact? Of juist niet. Dan weet je wat je kunt veranderen. Hoe je beter om kunt gaan met conflicten, hoe je assertiever kunt communiceren, mensen mee krijgt en hoe je doelen kunt bereiken.

Ik heb gekozen voor het vertellen van mijn eigen persoonlijke verhaal in een luisterboek. Door te luisteren naar mijn verhaal gekoppeld aan NLP, word jij je sneller bewust van je eigen verhaal. Want we leren van elkaars verhalen. We onthouden ook nieuwe dingen makkelijker via verhalen.

We bouwen samen aan een NLP-communicatiehuis om weer thuis te kunnen komen bij jezelf. Ook kijken we naar het relatievergif wat je van het pad afhoudt en de systemische onderstroom die je meevoert naar een oud kindstuk die ik 'een eiland voor de kust' noem. Kortom een helende reis naar jezelf.

Inhoud
Voorwoord
Hoofdstuk 1: Waar gaat het boek over en wat kun je verwachten van deze luistertraining?
Hoofdstuk 2: Waarom is NLP voor mijzelf zo belangrijk geworden?
Hoofdstuk 3: Wat is NLP?
Hoofdstuk 4: Wat kunnen we nu eigenlijk met NLP?
Hoofdstuk 5: Ons brein, ons onbewuste en het leerproces
Hoofdstuk 6: Het NLP-Communicatiemodel
Hoofdstuk 7: De neurologische niveaus als diagnose en verandermodel, te vergelijken met een ijsberg
Hoofdstuk 8: Doelen als dak van het NLP-communicatiehuis waar we de schoorsteen van willen laten roken
Hoofdstuk 9: Basisvooronderstellingen NLP die ons leven kunnen veraangenamen
Hoofdstuk 10: Eilanden voor de kust als metafoor om op ons pad te blijven naar de betere versie van onszelf
Hoofdstuk 11: De waarneemposities, anders kijken naar hetzelfde
Hoofdstuk 12: Zintuiglijke scherpzinnigheid, kijken met zachte ogen waardoor we anders gaan zien
Hoofdstuk 13: Het hart van de methodiek; 15 vooronderstellingen die ons op het pad houden naar de betere versie van onszelf
Hoofdstuk 14: Rapport; met contact kan alles en zonder contact kan niets
Hoofdstuk 15: De systemische onderstroom in ons leven, die altijd aanwezig is
Hoofdstuk 16: Tegengif voor het vergif in relaties, alles komt samen!
Nawoord

Over de auteur
Mireille Verhoef (1969) is trainer in hart en nieren. Haar passie is het werken met en voor mensen: “het goede bij mensen naar boven halen, dat is mijn drive”.

In 2006 zette ze de stap om één van haar grootste dromen te verwezenlijken: zelfstandig trainer/coach worden!

Daarvoor werkte ze een kleine tien jaar bij commerciële dienstverleners. Als manager bij American Express (Reizen), als organisator bij Unlimited (Evenementen) en als intercedent bij Dactylo uitzendburo (nu Randstad).

Haar studie volgde ze aan de NHTV te Breda, afstudeerrichting management en organisatie.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
U leert in het Engels vergaderen, telefoneren, een presentatie houden, klagen, onderhandelen, informeren, solliciteren en verkopen. 24 lessen met een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties.
€ 17,50
Hét spirituele boek van de afgelopen decennia 'De kracht van het Nu' bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.
€ 9,99
In dit unieke hoorcollege krijgt u van Pacelle hoogstpersoonlijk les. Ze leert u met stemtechnieken, voorbeeldzinnen en situatieschetsen uzelf rustiger en daardoor sterker presenteren.
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 18,99
Hoe verlies je gemakkelijk, op een plezierige manier en duurzaam 20 kilo? Ik werkte maandenlang alleen met affirmaties: positieve gedachten over mijn lichaam, mijn eetgewoonten, sporten, zelfvertrouwen, afvallen...
€ 19,50
'Mindgym, Sportschool voor je geest.' In 12 weken meer focus, rust én energie – geschreven door Wouter de Jong en voorgelezen door Elise Schaap.
€ 16,50
Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen? Vergroot je zelfvertrouwen en spontaniteit!
€ 39,95
Wie van lijder (passief) tot leider (actief) wil worden, kan terecht bij de Stoïcijnse levenskunst. Luister hoe het mogelijk is te leven zonder irritaties en teleurstelling.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW