Luisterboek downloaden - Springbonen van Wanda Bommer

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789038801896 - BB
9789038801902 - ED

Springbonen

Sfeervolle roman vol psychologische suspense over gezindynamiek, ambitie en relatiestress.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
03-10-2017

ISBN:
9789038804903

Speelduur:
6 uur 13 min

Bestandsgrootte:
341 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 13,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Velen dromen ervan: een roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Californische stranden, adembenemende canyons, sprankelend Las Vegas… Claire Kouwenaar is maanden bezig geweest om de ultieme reis te plannen voor haar gezin. Maar zelfs een droomvakantie blijkt niet voldoende om de broze familiebanden te verstevigen. Integendeel.

Sinds Claire haar tweelingdochters verteld heeft dat ze oorspronkelijk zwanger was van een drieling, zijn de meisjes ervan overtuigd dat ze hun potentiële broertje geabsorbeerd hebben. Ze dragen hem met zich mee, gaan met hem in gesprek, en houden rekening met zijn wensen. Tijdens de roadtrip begint het broertje steeds nadrukkelijker om een eigen lichaam te zeuren. De pubers bedenken fantasievolle oplossingen voor deze kwestie, maar verliezen daarbij de realiteit zorgwekkend ver uit het oog. Claire en haar echtgenoot Rogier worden ondertussen in beslag genomen door concretere problemen. Zij ontdekken dat het redden van hun relatie minimaal een van hun beider carrières zal kosten. De vraag is niet alleen wie van de twee dit offer zou moeten brengen, maar ook of hun huwelijk deze prijs nog waard is.

Over de auteur
Wanda Bommer (1969) is werkzaam als boeker van de band De Dijk. Sinds 2005 publiceerde zij met regelmaat korte verhalen, onder andere in Hollands Maandblad. Over haar verhaal De Wandeling, verschenen in de bundel Inpakken & Weggeven, schreef Renate Dorrestein: ‘Ik ben HELEMAAL WEG van het verhaal van Wanda Bommer. Wat goed is dat, zeg. Ik kijk uit naar haar roman.’ Die debuutroman, Boom, verscheen in januari 2008, waarna het romanvirus Bommer stevig in zijn greep nam. Haar tweede roman Engel kwam reeds in oktober 2009 uit, in nazomer van 2011 gevold door nummer drie, Panorama West en in 2014 gevolgd door nummer vier De bijvangst. Haar nieuwste roman Springbonen verschijnt in de zomer van 2017.

Bommer oogst opvallend positieve kritieken met haar romans. Van ‘Een superieur verteller met een benijdenswaardig taalgevoel,’ (het Parool) via ‘De kracht van Bommers schrijverschap ligt in haar naturel verteltrant, het construeren van een uitgekiend plot, en de geloofwaardigheid van haar karakters,’ (NRC Handeslblad) tot ‘Van een roman van Bommer word je slimmer en niet dommer,’ (Herman Brusselmans in Playboy). Of, zoals tijdschrift Linda concludeert na het verschijnen van De Bijvangst: ‘Stilletjes werkt Bommer door aan een steady oeuvre – helder, grappig en met veel vaart.’

Recensies
‘Een superieure verteller met een benijdenswaardig taalgevoel.’ (Het Parool)

‘De kracht van Bommers schrijverschap ligt in haar naturel verteltrant, het construeren van een uitgekiend plot en de geloofwaardigheid van haar karakters.’ (NRC Handelsblad)

‘Stilletjes werkt Bommer door aan een steady oeuvre – helder, grappig en met veel vaart.’ (LINDA)

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789038801896