Luisterboek downloaden - De Vliegenvanger 2 van Ravelli

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789082146240 - BB
9789082146295 - ED

De Vliegenvanger 2

Echo van een verzwegen verleden
Tonio Conti is een vermaard gynaecoloog. De arts leidt echter een gevaarlijk dubbelleven dat hem voortdurend in het nauw drijft.

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
18-12-2017

ISBN:
9789463270205

Speelduur:
10 uur 0 min

Bestandsgrootte:
824 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 17,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Tonio Conti is een vermaard gynaecoloog. Eindelijk een man die vrouwen lijkt te begrijpen, aldus het internationale tijdschrift Vogue. De arts leidt echter een gevaarlijk dubbelleven dat hem voortdurend in het nauw drijft. Een spagaat tussen liefde en haat. Tonio groeit op onder de vleugels van de flamboyante Don Camozzi, een notaris die een sleutelrol vervult bij de maffia, net zoals zijn grootmoeder, `de koningin van Napels'. Tonio is ook zelf actief binnen de Camorra onder de naam Scapa. Hij trouwt met Laura, een meisje uit een rivaliserende en wraakzuchtige familie. Zij is een arts in opleiding, die met haar intelligentie en humor extra glans geeft aan hun relatie. Hun uitbundige leven krijgt echter een dramatische wending. Dan ontvouwt zich onder de Italiaanse zon een liefdestragedie, waarvan de echo nog lang zal naklinken.

De Vliegenvanger trilogie #2

Over de auteurs
Ravelli is de schuilnaam van de auteur van het boek De vliegenvanger. Het boek is gebaseerd op niet eerder gepubliceerde memoires van de monnik en kluizenaar Peter Waanders, ook genaamd Graaf Ravelli. Door het mysterie rondom de auteur van dit boek bestormde het na verschijning in 2011 meteen de bestsellerlijsten. In mei 2014 volgende het tweede boek, Scapa.
Rik Felderhof (1948) is een Nederlands radio- en televisiepresentator en begon ruim 40 jaar geleden zijn carrière bij de ncrv-radio. Hij vervulde in zijn radioperiode meerdere functies, presentator, verslaggever, samensteller, regisseur en eindredactie. Bekende programma’s uit die tijd Plein Publiek, Rozengeur & Prikkeldraad en De tafel van Vier.

In 1990 maakte hij definitief de overstap naar televisie met het programma De Stoel. Meer dan twaalf jaar portretteerde Felderhof markante personen met een opvallende levensvisie.

Vanaf 1996 werd Villa Felderhof uitgezonden waarin bijzondere combinaties van twee gasten een aantal dagen komen logeren in een landhuis aan de Côte d’Azur. Bijna 100 afleveringen maakte hij, waarvan de uitzending met Majoor Bosshardt en Herman Brood nog steeds het meest tot de verbeelding spreekt. Op 27 december 2010 om 22.30 uur werd de laatste Villa uitgezonden. Rik was zelf te gast en werd geïnterviewd door Joris Linssen. Felderhof won met Villa Felderhof de TeleVizier-Ring voor het beste televisieprogramma van 1998. Tevens kreeg hij dat jaar van de kijker de prijs ‘De Bewondering’, de publieksprijs voor de meest opvallende televisiepersoonlijkheid.

Bezoekuur, Felderhof Ontmoet, Op reis met Felderhof, Felderhof villa versa en Schrijvers op de Veranda zijn andere succesvolle titels van de programmamaker. Zijn goede band met prins Bernhard resulteerde in het programma Z.K.H. Prins Bernhard en Rik Felderhof op safari. In 2002 werd hij benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Felderhof tekende ook voor de stem van Shifu, de kung-fu leraar in de Nederlandse versie van de Disney animatiefilm Kung Fu Panda. Van 2006 tot 2010 was Rik Felderhof hoofdredacteur van het magazine Felderhof. Rik Felderhof is ambassadeur van de Stichting Karibu.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 17,99
‘De Vliegenvanger’ van Ravelli is de erotische en confronterende geschiedenis van een man die alle emotionele risico’s in het leven probeert te omzeilen.
€ 17,99
Olivia Ravelli besluit schrijfster, piloot én gelukkig te worden. Haar roman is een bestseller. Als piloot voert ze gevaarlijke missies uit. Maar de liefde laat zich niet dicteren.
€ 16,99
Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen.
€ 39,95
Harry kan niet wachten tot hij terug mag naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, om aan zijn vierde schooljaar te beginnen. Leeftijd: 12+
€ 14,99
De familiegeschiedenis van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens, een Amsterdamse elitefamilie door vier eeuwen heen.
€ 13,99
De nieuwe roman van Anna Enquist, het opzichzelfstaande vervolg op 'Kwartet'.
€ 12,99
Zilver is een jongen die zijn ouders niet kent, alleen de strenge hand van de Juffrouw en later de kilte van een kostschool. Hij is nieuwsgierig, laat zich lokken en verleiden en verliest zijn onschuld.
€ 12,99
Tijdens een bezoek aan Auschwitz ziet Paul Glaser in een vitrine een koffer met daarop zijn achternaam geschreven. Het is het begin van de onthulling van een lang verborgen familiegeheim.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789082146240