Luisterboek downloaden - Verhoog je LQ van Robert Benninga

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789492412287 - BB

Verhoog je LQ

Haal meer uit je werk, je relaties en je leven!
Wil je nu succes hebben, dan heb je naast IQ en EQ, vooral ook LQ nodig – de Intelligentie van Liefde.

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
24-01-2018

ISBN:
9789463270397

Speelduur:
5 uur 28 min

Bestandsgrootte:
450 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 17,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Resultaten boeken, winst maken, klantenkring uitbreiden – die noodzaak kennen alle business leaders, werknemers, ondernemers, en zzp-ers. Ondertussen verandert veel, in hoog tempo. De vertrouwde manieren van doelen halen, mensen binden, samenwerken en leidinggeven werken minder goed. Future-proof zijn vraagt andere dingen van ons – sociaal en relationeel. Want of het nu gaat om klanten, collega's, partners, je geliefde en kinderen: Solide relaties creëren meer dan ooit solide resultaten, successen én werkelijke voldoening.

Wil je nu succes hebben, dan heb je naast IQ en EQ, vooral ook LQ nodig – de Intelligentie van Liefde: intelligentie op het relationele vlak. Als je de systemen en methoden in dit boek toepast, worden al jouw relaties toprelaties, en creëer je samen topprestaties.

Over de auteurs
Robert Benninga (1951) is één van Europa’s topsprekers op het gebied van leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. Hij vervulde leidinggevende functies aan de top van vijf succesvolle bedrijven: Hyatt Hotels USA, AHOLD, De Bijenkorf, WE International en de METRO Group. In 1992 richtte hij Mindpower International op.

Velen gebruiken Robert’s expertise voor een doorbraak in hun persoonlijke en professionele leiderschap. Zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven van 17 jaar in topposities in 5 multinationals plus zijn 25 jaren ervaring met life coaching, performance training en impactvolle en interactieve sessies (zie o.a. www.mindpower.nl) scheppen een enorm solide vertrouwensbasis. Samen met Ingeborg Weser ontstaat een hele bijzondere en uitnodigende mix voor de deelnemers om het oude los te laten en het nieuwe met groot elan op te pakken en te realiseren.
Ingeborg Weser (1953) is psycholoog en gespecialiseerd in de vernieuwing van liefde en verbondenheid in (partner-) relaties. Ingeborg (al dan niet in samenwerking met Robert Benninga) coacht paren om nog veel meer uit hun relatie te halen. Ze doet dat ook specifiek voor de uitdagingen van mensen met grote professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheden. Samen met Robert geeft ze inspirerende CouplePower Keynotes, Master Classes en Workshops die gebaseerd zijn op de nieuwste kennis op het gebied van relatiedynamiek (o.a. gebaseerd on jarenlange research en top relatie resultaten van collegae Sue Johnson en John & Julie Gottman) Ingeborg produceert, samen met Robert, ook educatieve videoprogramma’s voor paren die zo op hun eigen plek, in hun eigen tijd en in de veiligheid van hun eigen groeiproces mooie nieuwe stappen zetten.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 22,15
Deze praktische methode leert je omgaan met emoties op het werk. Al meer dan 200.000 exemplaren van het boek verkocht. Themaklassieker nu ook als luisterboek!
€ 19,99
In een uur krijgt u de essentie van Coveys ideeën voorgeschoteld. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt telkens weer jonge generaties aan te spreken. Verkorte versie
€ 17,50
Hét spirituele boek van de afgelopen decennia 'De kracht van het Nu' bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 39,60
U leert in het Engels vergaderen, telefoneren, een presentatie houden, klagen, onderhandelen, informeren, solliciteren en verkopen. 24 lessen met een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties.
€ 14,95
Aan de hand van een eenvoudig model -De Ladder- vertelt Ben hoe iedereen doelen kan stellen die wél werken, hoe je gedrag kiest dat wél tot succes leidt en welke support wél helpt bij verandering.
€ 89,95
Eerste reeks van 10 MBA in één dag colleges met daarin de ideeën van Michael Porter, Stephen Covey, Philip Kotler, Michael Hammer, Peter Drucker, Robert Kaplan, David Norton, Robert Quinn, Eliyahu Goldratt, Tom Peters en Henry Mintzberg.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789492412287