Luisterboek downloaden - Het diepe water van Felix Thijssen

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789021802183 - ED

Het diepe water

Een psychologische thriller
Spannende psychologische thriller als 'Luisterboek Plus', voorgelezen door Barbara Tiggeler en met muziek van en door Karel Boehlee.
Auteur(s):

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
23-05-2018

ISBN:
9789082721904

Speelduur:
9 uur 53 min

Bestandsgrootte:
815 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 19,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Francines vader is bezeten van de droom een jacht te kopen en samen met zijn dochter de wereld over te zeilen. Maar in de loop der jaren ziet Francine die droom veranderen in een nachtmerrie. Ze zullen het nodige geld nooit bij elkaar krijgen.

Alles grijpt Francine aan om iets te verdienen. Ze brengt zelfs gestolen auto's naar Duitsland. En daarna krijgt ze een nog lucratiever klusje - simpel en zonder risico's. Maar drie dronken mannen verpesten alles.

Het diepe water van Felix Thijssen is een spannende psychologische thriller die wij met liefde hebben ingesproken en voorzagen van sounddesign en muziek. In de studio van ‘Gouden Kalf winnend' sound-designer Bart Jilesen werd het boek ingesproken. Maartje Lourens maakte er soundscapes bij. Karel Boehlee, begenadigd jazzmusicus, die ondere andere de vaste pianist van Toots Thielemans was, heeft speciaal voor dit verhaal muziekfragmenten gemaakt.

Mijn wens om onze prachtigste kunstvormen van eigen bodem samen te brengen en ze elkaar daardoor te laten versterken is uitgekomen met ons eerste 'Luisterboek Plus'. Wij wensen u veel luistergenot.
Barbara Tiggeler

Over de auteur
Felix Thijssen (1933) is een van Nederlands bekendste thrillerauteurs. Hij werd geboren uit een geslacht van journalisten, avonturiers, notarissen, kunstenaars en globetrotters. Zijn eigen jeugdervaringen – “mijn familie is tamelijk krankzinnig” - vormden de basis voor Onder de spekboom (1997), een literaire autobiografie.

In 1999 won Thijssen met Cleopatra (het eerste deel van de serie met speurder Max Winter) De Gouden Strop, de prijs voor de beste Nederlandse misdaadroman. In 2006 ontving hij in dezelfde serie met Het diepe water De Diamanten Kogel, de Vlaamse prijs voor de beste misdaadroman. Thijssen schreef niet alleen thrillers. Hij begon zijn schrijversloopbaan als auteur van jeugdboeken, die hij publiceerde onder de pseudoniemen Ruard Lanser en Philip van Akooy. Vervolgens schreef hij SF-romans rond het personage Mark Stevens en een aantal thrillers rond het personage Charlie Mann. Ook schreef hij scenario’s voor televisieseries en speelfilms als Bureau Kruislaan, Unit 13, Iris, Help de dokter verzuipt! en Wildschut.

Thijssen is een van de oprichters van het GNM (Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs, 1986).
(Bron: Hebban.nl)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 14,99
'Amsterdam Noir' bevat 15 nieuwe verhalen die werkelijk gebeurd zouden kunnen zijn, maar ontsproten zijn aan de fantasie van auteurs van thrillers en literatuur.
€ 9,99
Drie schijnbaar op zichzelf staande gebeurtenissen. Totdat forensisch rechercheur Renee Spaan ontdekt dat er een verband bestaat…
€ 14,99
Bundeling van tien verhalen met als thema liefde en verlangen: sprookjes zoals Roodkapje en Repelsteeltje, mythes zoals Psyche en Eros en klassieke toneelstukken zoals Peer Gynt en Antigone. Leeftijd: 12+
€ 12,99
Arne Dahl (Zweden, 1963) is een prijswinnende thrillerauteur, door Reader’s Digest verkozen als de beste van Europa. Van zijn veelgeprezen misdaadserie werden wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 24,99
Intieme en indringende levensgeschiedenis van Juliana, een door velen geliefde vorstin. Juliana was grillig en gretig; gelovig en goedgelovig. Gewoon was ze in elk geval niet. Gebaseerd op nooit eerder gepubliceerd materiaal.
€ 7,99
Eerste van de vier Napolitaanse romans, waarin met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl verteld wordt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait.
€ 9,99
Eerste deel in de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks, waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW