Luisterboek downloaden - Slaap van Lars Kepler

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789023477358 - BC
9789023485278 - BC
9789023479352 - ED
9789023486169 - BC
9789023498094 - BC
9789023498193 - BC
9789403107707 - BC

Slaap

Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in volledig isolement leeft. Dan blijkt een van zijn laatste slachtoffers nog te leven...
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
12-06-2018

ISBN:
9789403126807

Speelduur:
13 uur 21 min

Bestandsgrootte:
734 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 9,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in volledig isolement leeft. Maar als op een koude winteravond een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden, verandert de situatie volledig. Waar heeft deze doodgewaande jonge man de afgelopen dertien jaar doorgebracht?

De onverwachte getuigenis van de man zorgt ervoor dat de zaak opnieuw geopend wordt. De tijd dringt, levens kunnen worden gered. Maar iemand moet het vertrouwen van de seriemoordenaar zien te winnen.

‘‘Neem me niet kwalijk,’ zegt Joona en hij neemt op. Hij drinkt het glas water leeg en luistert eerst glimlachend en dan ernstig. Plotseling trekt alle kleur uit zijn gezicht weg. ‘Is Jurek Walter nog altijd opgesloten?’ vraagt hij. Zijn hand trilt zo hevig dat hij het waterglas op tafel moet zetten.’

Joona Linna #4

Over de auteur
Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Met hun debuut Hypnose behaalden ze internationaal de bestsellerstatus. Van de boeken ronde de sympathieke Joona Linna zijn in Nederland inmiddels meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Slaap is Lars Keplers vierde thriller.

Recensies
‘Lars Kepler legt in 'Slaap' vanaf het begin een forse spanningsknoop in je maag doe tot en met de laatste bladzijde blijft zitten. Dit Zweedse schrijversduo left de lat van zijn werk steeds hoger; 'Slaap' is met stip het beste boek van Lars Kepler. Alles klopt: de gecompliceerde plot, de diepgang van de personages en het intrigerende einde.’ (***** VN Detective en Thrillergids)

‘Vierde thriller van het Zweedse schrijversechtpaar Kepler is een bloedstoller. Dreiging, psychoses, menselijke zwaktes, Kepler zit hier op een nog krachtiger flow dan in hun vorige drie thrillers (Hypnose, Contract en Getuige). De plot is ambitieus maar effectief, omdat elk aspect zorgvuldig uitgedacht en uitgewerkt is. Psychologie, suspense, personages, chronologie. Een pluim. Soms is het zo effectief eng dat zo'n thriller eigenlijk geen 'entertainment' meer mag heten.’ (****1/2 Nu.nl)

'Huiveringwekkende thriller.' (esta)

‘Kepler is een meester in het oproepen van een beklemmende sfeer en het creëren van uiterst onaangename karakters. Voortreffelijke thriller.’ (**** Dagblad van het Noorden)

‘Een bloedstollend verhaal. Ik geloof niet dat ik de laatste tijd een thriller heb gelezen waarin ik zo werd voorgestuwd door de schrijver. Korte hoofdstukken, enorme vaart, hoogoplopende spanning. Je zou sneller willen lezen dan je kunt. Dat is een compliment. 'Slaap' is een erg goede thriller.’ (**** Het Parool)

‘Veel slaap zul je niet krijgen als je deze forse leesknaap van Kepler gaat lezen. Want 'Slaap' boeit van de eerste tot de laatste bladzijde. (…) Om van dit boek optimaal te kunnen genieten, moet je je aandacht er goed bijhouden, heden en verleden slim combineren en vooral niet in slaap vallen. Cijfer: 8+’ (Panorama)

‘Spanning om wakker van te liggen en de beste uit de reeks.’ (**** Metro)

‘Een echte nagelbijter. Het verhaal is zorgvuldig opgebouwd en de spanning wordt langzaam opgedreven en mondt uit in een bloedstollende finale.’ (Leeswolf)

‘Zoals we van Lars Kepler gewend zijn, is ook dit boek slecht voor onze nachtrust.’ (Viva)

‘Slaap is zo huiveringwekkend dat het de lezer klamme oksels bezorgt. Lars Kepler heeft de touwtjes in deze pageturner stevig in handen. 'Slaap' is niet voor mensen met een zwakke maag. Wat een boek.’ (Boek)

‘Huiveringwekkend goed is deze nieuwe thriller van het Scandinavische duo Kepler.’ esta' 'Slaap' houdt je wakker, dat is wel zeker!’ (Nouveau)

‘Eigenlijk is 'Slaap' een heel slechte titel, want eenmaal begonnen is slapen wel het laatste waar je aan denkt. De wendingen die door Kepler zijn bedacht, zijn wederom razend knap.’ (Leeuwarder Courant)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 16,99
Een mysterieuze moordenaar lijkt willekeurig slachtoffers te maken; het enige wat hen verbindt is het kinderliedje dat ze horen voor de moordenaar toeslaat.
€ 9,99
Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je. Het vijfde deel uit de Joona Linna serie.
€ 14,95
Inspecteur Linna reist af naar de Birgittagården en bevindt zich al snel midden in de meest raadselachtige moordzaak waarop hij ooit is gestuit. Op zoek naar de oplossing worden er verwoestende krachten in werking gezet.
€ 14,95
Hij had gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen. Nu breekt hij zijn belofte om levens te redden, maar zet daarmee zijn eigen leven op het spel.
€ 14,95
Op een verlaten plezierjacht wordt het lichaam van een vrouw gevonden. De volgende dag wordt er een man gevonden in zijn appartement. Deze doden vormen de opmaat tot een reeks gevaarlijke gebeurtenissen.
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 21,55
Het spannende, maar ook geestige verhaal over het recht op vergelding en het overschrijden van grenzen als de deuren naar een normale rechtsgang zijn dichtgeslagen.
€ 11,99
Met veel fantasie én psychologie weet Baldacci Amos Decker als een weliswaar gedeukt, maar ook aandoenlijk personage neer te zetten.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

Twitter



Veilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789023477358