Luisterboek downloaden - Stoeptegel 4 van Maaike Schutten

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Stoeptegel 4

Zeer korte verhalen
Men krijgt er niet genoeg van. Daarom een extra luisterboek. Met intussen vertrouwd klinkende auteurs. Je blijft je verbazen. Je blijft genieten. Tot de laatste.

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
12-07-2018

ISBN:
8719244140589

Speelduur:
0 uur 28 min

Bestandsgrootte:
32 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 4,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Vanaf het allereerste verschijnen van Torpedo Magazine was het duidelijk. Dit was een site voor liefhebbers of hen die dat willen worden. Een literaire snoeptrommel, vol met kleine, korte stukjes tekst. Schrijvers en dichters worden door Carel Helder, de bedenker en moderator van de site, uitgenodigd een bijdrage te leveren, een ieder naar geaardheid. Resultaat: literatuur voor ieders wil.

De site had een vaste rubriek, genaamd Twee Minuten. Auteurs lazen in eigen persoon uit eigen werk. Er was slechts een eis: niet langer dan twee minuten. Een aantal van deze stukjes zijn nu als luisterboek voor het nageslacht bewaard. 24 auteurs, 143 verhalen. Met voor elke uitgave een zeer korte sfeer vertelling van Hens van Rooij, die ook de samenstelling deed.

Inhoud:
Maaike Schutten
1. Consultatiebureau
2. Droom (2)
3. Stroming
Jan van Mersbergen
4. De wins van dien laeve
5. Ben jij ook bij mij?
6. Vulkaan
Paul Abels
7. Ethiek
F. Starik
8. Bittere tand
9. Belofte
10. Vallen
Mathijs Deen
11. Au vrai jambon
12. Schildpad
13. Hostie
Ivo Victoria
14. Blijven zwijgen
15. Niet Leuk
KHOP
16. Schapen tellen
17. Misfits
A.L. Snijders
18. Ulk
19. Levens
20. God

Voice over: Guy Sonnen
Muziek: Tobias Borkert
Mixage: Pieter Roodbeen
Cover: Wouter van Eyk, Kamran Ashtany
Cover tekst: Peter Móricke
Uitgever: Sir Henry/Hens van Rooij
Met dank aan: Carel Helder, Marc Schaaps, Jan Warmerdam, De Rode Hoed, Wietsze Vos, Miep de Lange, Torpedomagazine.nl

Over de auteurs
Maaike Schutten (1976) studeerde bedrijfscommunicatie en werkt als conceptontwikkelaar en copywriter voor reclamebureaus. In 2007 verscheen haar debuutroman 15 minuten, een satirische roman over de reclamewereld. Ook schrijft ze columns, reportages en artikelen over trends voor verschillende bladen, onder andere voor Drift. Maaike woont - met man en kinderen - in Amsterdam.
Jan van Mersbergen (1971) schreef zes romans. Hij werd vertaald in het Duits, Frans, Engels, Spaans en Turks. Hij haalde de shortlist van de Libris Literatuurprijs en werd bekroond met de BNG Nieuwe Literatuurprijs. Genomineerd voor de Debutantenprijs, Dif Nieuwe Literatuurprijs, Magazijn La Vie en Rose Prijs, Halewijnprijs, le Prix Livres Européen / the European Book Prize.

De filmrechten van Naar de overkant van de nacht zijn verkocht aan Pupkin Movies en Rinkel. Zijn site www.janvanmersbergen.nl werd door HP/De Tijd uitgeroepen tot beste literaire weblog van Nederland. Sinds januari 2010 redactielid van literair tijdschrift De Revisor.
Paul Abels is uitgever, (acquirerend) redacteur, conceptontwikkelaar, journalist. Neerlandicus. Had een antiquariaat (1984-2010) en een galerie (1986-1991). Handelde in jazzplaten. Presenteert en interviewt soms voor publiek, publiceerde regelmatig op de website Torpedo Magazine.
F. Starik (1958-2018) was Nederlands dichter en prozaïst, alsmede fotograaf, zanger, performer en beeldend kunstenaar. F. Starik studeerde fotografie en mixed media aan de Rietveldacademie. Een eerste dichtbundel publiceerde Starik in eigen beheer, maar zijn officiële debuut was Nepvuur (1987). Sinds 2002 publiceerde Starik opnieuw dichtbundels, waarvan sommige vergezeld gingen van een muziek-cd, maar soms ook van een tentoonstelling. Van 2010 tot 2011 was Starik stadsdichter van Amsterdam.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW