Luisterboek downloaden - Voorbij het narcisme van Mjon van Oers

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789020212662 - BC
9789020212679 - ED

Voorbij het narcisme

in je relaties, familie en werk
Vind met dit boek je weg terug voorbij angst en schuld – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
25-08-2018

ISBN:
9789020215311

Speelduur:
4 uur 60 min

Bestandsgrootte:
275 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 15,00
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Iedereen heeft ‘narcistische’ trekjes en dat is essentieel om goed te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Het is anders als mensen bewust liegen, bedriegen en manipuleren en hier in doorschieten om er zelf beter van te worden. Dan kan narcisme een gevaarlijke stoornis zijn die veel schade kan aanrichten. Een narcistische partner, ouder, kind, collega of baas is een sluipende, verwoestende factor die de kwaliteit van het leven ondermijnt.

Dit boek geeft je inzichten, tips en vaardigheden en vertelt je hoe je de controle terug kunt nemen over je leven. Wanneer je narcisme leert herkennen en doorgronden, kan dit bij jou een aardverschuiving teweegbrengen in je bewustzijn en het fundament vormen van een nieuwe identiteit en andere kijk op je leven. Vind met dit boek je weg terug voorbij angst en schuld – voorbij het narcisme én de narcist – terug naar liefde voor jezelf.

Inhoud
Waarom dit boek - Hoe je dit boek kunt lezen
Inleiding
Hoofdstuk 1. De narcist
Hoofdstuk 2. Van stoornis tot norm
Hoofdstuk 3. De narcistische persoonlijkheidsstoornis ontleed
Hoofdstuk 4. Gevaarlijk charisma
Hoofdstuk 5. Ideale liefde
Hoofdstuk 6. De geheime oorlog thuis
Hoofdstuk 7. Een nieuw syndroom
Hoofdstuk 8. Omgaan met een narcist
Hoofdstuk 9. Terug naar jezelf
Hoofdstuk 10. De keuze die je leven verandert-angst of liefde
Tot slot
Het ABC van het ongezonde ego

Over de auteur
Mjon van Oers is specialist op het gebied van narcisme. Zij is sinds 1992 zelfstandig auteur / journalist en schrijft (ook) over bewegen, gezondheid, mens en relaties. Haar publicaties, onder andere over narcisme, verschenen in diverse tijdschriften, online artikelen, e-books en boeken. Zij is van nature een pionier en het is haar passie om zaken in beweging te brengen. Mjon schrijft niet alleen, zij geeft ook workshops, trainingen en inspireert als persoonlijk coach.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 17,50
Hét spirituele boek van de afgelopen decennia 'De kracht van het Nu' bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.
€ 15,95
Een intrigerende psychologische thriller over een jonge vrouw op zoek naar haar verleden en identiteit.
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 15,00
Praat jij veel en graag over de liefde, mannen en relaties en waarom het allemaal wel of niet wil lukken? Dan heb je het vast ook wel eens over bindingsangst en verlatingsangst. 'Liefdesbang' is voor jou bedoeld!
€ 14,99
De hartstochtelijke relatie tussen een intellectuele Parisienne en een Bretonse zeeman die elkaar waar ook ter wereld ontmoeten om samen te kunnen zijn.
€ 12,00
Een praktische behandelwijze die snel en effectief afrekent met problemen. Deze coachingtechniek kan worden ingezet bij leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen.
€ 25,00
Hoorcollege over het leven van Charles Darwin. Braeckman behandelt de ontwikkeling van de evolutietheorie en zet uiteen hoe we kunnen nadenken over diverse actuele discussies daarover.
€ 27,50
Dit hoorcollege behandelt de Tsarentijd in de 19e eeuw en toont hoe Rusland zich als Soviet-Unie ontwikkelt tot de tweede wereldmacht tijdens de Koude Oorlog, en hoe ze deze positie in de jaren 80 langzaam kwijtraakt.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789020212662