Luisterboek downloaden - Helderheid van Jeru Kabbal

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Helderheid

Helderheid' introduceert de basisprincipes van het Clarity Proces. Welke weg je ook gaat, dit boek zal een inspiratiebron voor je zijn en je ogen openen voor de waarheid waar je naar op zoek bent.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
02-10-2018

ISBN:
9789082287974

Speelduur:
4 uur 46 min

Bestandsgrootte:
262 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Ieder mens draagt een diep verlangen met zich mee. Aan de oppervlakte uit het zich misschien als een verlangen naar geld, naar zekerheid of naar liefde. Maar er zit iets diepers achter; het is in wezen het verlangen te weten wie je bent, om thuis te komen. Je kunt het ook een verlangen naar Helderheid noemen. Dit boek introduceert de basisprincipes van het Clarity Proces, een praktische methode die naar deze helderheid leidt.

Jeru Kabbal weet op een eenvoudig en praktische manier duidelijk te maken dat helderheid iets natuurlijks is. Eigenlijk is het veel natuurlijker dan ‘uit focus’ zijn. De weg naar Helderheid is een praktische weg. En het is niet moeilijk. Er is geen reden waarom het niet voor jou zou zijn weggelegd. Welke weg je ook gaat, dit boek zal een inspiratiebron voor je zijn en je ogen openen voor de waarheid waar je naar op zoek bent.

Voorlezer Taetske Kleijn (1958) was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatse 7 jaar van zijn leven en voltooide bij hem de Clarity trainersopleiding. Hij droeg het geven van de Clarity workshops en Quantum Light Breath meditaties aan haar over.

Inhoud
Voorwoord
Inleiding
1. Het onbewuste
2. Wat zijn herinneringen en hoe werkt het geheugen?
3. Er is geen verleden
4. Geboorte, de diepste indruk van je leven
5. Vloeibare klei
6. Herinneringen op het moment projecteren
7. Het leven als een zichzelf vervullende voorspelling
8. De vlinder die denkt dat hij nog steeds een rups is
9. In de werkelijkheid zijn
10. Verlangens
11. De angst voor het positieve
12. Het bestaan ondersteunt je
Meditatie
Nawoord

Over de auteur
Jeru Kabbal (1930-2000) was een hedendaags mysticus. Hij wist de oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze te verbinden met de westerse psychologie en cultuur. Met het Clarity Proces ontwierp hij een praktische, stap voor stap te volgen weg, die goed in het dagelijks leven is toe te passen. Het vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je wordt helder door je eigen intelligente waarneming van de realiteit. Veel mensen kennen Jeru Kabbal van zijn Quantum Light Breath-meditatie.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 17,50
Hét spirituele boek van de afgelopen decennia 'De kracht van het Nu' bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.
€ 39,95
Wie van lijder (passief) tot leider (actief) wil worden, kan terecht bij de Stoïcijnse levenskunst. Luister hoe het mogelijk is te leven zonder irritaties en teleurstelling.
€ 11,99
De serie De Aardkinderen vertelt het verhaal van het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven. Deel 1.
€ 13,55
De auteur symboliseert in poëtische stijl de diepere waarheden van het leven in de zoektocht van de hoofdpersoon naar de schat.
€ 12,95
In dit verhaal wordt er door de auteur een wereld tot leven gebracht die ons terugvoert naar de late 19e eeuw in Amerika en ons als lezer een spiegel voorhoudt van hoe we als mens omgaan met het Leven.
€ 9,95
Het verhaal van een 3 maanden te vroeg geboren jongetje dat tegen de verwachting in bleef leven, maar wel spastisch was. Zoektocht naar zelfkennis, acceptatie en spanningsveld tussen hoe jij jezelf ziet en hoe de wereld jou ziet.
€ 19,94
Portret van mensen die door de hen omringende maatschappij als 'anders' worden bestempeld en die daarvoor een hoge prijs moeten betalen.
€ 19,50
Dit meesterwerk uit de wereldliteratuur beschrijft de imaginaire reis door de drie rijken van het hiernamaals: hel, loutering en hemel. Vertaald en voorgelezen door Rob Brouwer.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW