Luisterboek downloaden - Helderheid van Jeru Kabbal

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Helderheid

Helderheid' introduceert de basisprincipes van het Clarity Proces. Welke weg je ook gaat, dit boek zal een inspiratiebron voor je zijn en je ogen openen voor de waarheid waar je naar op zoek bent.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
02-10-2018

ISBN:
9789082287974

Speelduur:
4 uur 46 min

Bestandsgrootte:
262 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Ieder mens draagt een diep verlangen met zich mee. Aan de oppervlakte uit het zich misschien als een verlangen naar geld, naar zekerheid of naar liefde. Maar er zit iets diepers achter; het is in wezen het verlangen te weten wie je bent, om thuis te komen. Je kunt het ook een verlangen naar Helderheid noemen. Dit boek introduceert de basisprincipes van het Clarity Proces, een praktische methode die naar deze helderheid leidt.

Jeru Kabbal weet op een eenvoudig en praktische manier duidelijk te maken dat helderheid iets natuurlijks is. Eigenlijk is het veel natuurlijker dan ‘uit focus’ zijn. De weg naar Helderheid is een praktische weg. En het is niet moeilijk. Er is geen reden waarom het niet voor jou zou zijn weggelegd. Welke weg je ook gaat, dit boek zal een inspiratiebron voor je zijn en je ogen openen voor de waarheid waar je naar op zoek bent.

Voorlezer Taetske Kleijn (1958) was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatse 7 jaar van zijn leven en voltooide bij hem de Clarity trainersopleiding. Hij droeg het geven van de Clarity workshops en Quantum Light Breath meditaties aan haar over.

Inhoud
Voorwoord
Inleiding
1. Het onbewuste
2. Wat zijn herinneringen en hoe werkt het geheugen?
3. Er is geen verleden
4. Geboorte, de diepste indruk van je leven
5. Vloeibare klei
6. Herinneringen op het moment projecteren
7. Het leven als een zichzelf vervullende voorspelling
8. De vlinder die denkt dat hij nog steeds een rups is
9. In de werkelijkheid zijn
10. Verlangens
11. De angst voor het positieve
12. Het bestaan ondersteunt je
Meditatie
Nawoord

Over de auteur
Jeru Kabbal (1930-2000) was een hedendaags mysticus. Hij wist de oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze te verbinden met de westerse psychologie en cultuur. Met het Clarity Proces ontwierp hij een praktische, stap voor stap te volgen weg, die goed in het dagelijks leven is toe te passen. Het vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je wordt helder door je eigen intelligente waarneming van de realiteit. Veel mensen kennen Jeru Kabbal van zijn Quantum Light Breath-meditatie.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,95
Een meeslepend hoorcollege door prof. dr. Paul van Tongeren over Friedrich Nietzsche. Over zijn leven, boeken en vooral zijn gedachten over het nihilisme.
€ 39,95
Wie van lijder (passief) tot leider (actief) wil worden, kan terecht bij de Stoïcijnse levenskunst. Luister hoe het mogelijk is te leven zonder irritaties en teleurstelling.
€ 17,50
Hét spirituele boek van de afgelopen decennia 'De kracht van het Nu' bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.
€ 14,99
Wat bezielt een 21e-eeuwse westerling om zich nog te verdiepen in verhalen over God? Aan de hand van oude verhalen werpt theoloog en schrijver Alain Verheij licht op hedendaagse levensvragen.
€ 17,99
'Oorsprong', het nieuwe luisterboek van Dan Brown. Robert Langdon houdt zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe? Vol moderne kunst, innovatieve technologie, religie en geschiedenis.
€ 16,99
'De heilige Rita' is een betoverend memento voor de achterblijvers en een ode aan de mens die zichzelf wil overstijgen.
€ 16,99
Openhartige en inspirerende memoires van voormalige first Lady Michelle Obama.
€ 35,00
Wat is godsdienst? Hoe verhoudt de godsdienst zich tot wetenschappelijke kennis? Wat zijn de wetenschappelijke verklaringen van het verschijnsel godsdienst en hoe verloopt het debat over Intelligent Design?

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW