Luisterboek downloaden - De broncode van Eric Smit

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789087540081 - AC
9789057592874 - BC
9789057594946 - ED

De broncode

Het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die er in slaagde een wereldschokkende coderingstechnologie te ontwikkelen.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
20-09-2008

ISBN:
9789461494092

Speelduur:
10 uur 5 min

Bestandsgrootte:
350 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 13,59
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
De broncode is een reconstructie van het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die erin slaagde een wereldschokkende coderingstechnologie te ontwikkelen.

In maart 1999 raakte de kroonprins van Philips, Roel Pieper, geintrigeerd door de ontdekking van Jan Sloot. Hij nam de uitvinding mee naar het hart van Silicon Valley om er geldschieters voor te vinden. Binnen enkele jaren zou de revolutionaire technologie honderden miljarden dollars waard zijn, daar waren de grote namen uit het internationale bedrijfsleven, Pieper voorop, van overtuigd. Maar de euforie werd ruw verstoord. Geheel onverwacht overleed Jan Sloot. De broncode van zijn uitvinding nam hij mee het graf in.

Het mysterie rond Sloot houdt de gemoederen tot op de dag van vandaag bezig. De broncode, het intrigerende boek van Eric Smit, biedt een schat aan bizarre en onthullende details die de luisteraars en betrokkenen uit het (inter)nationale bedrijfdsleven nog lang zullen heugen.

Volledige, niet-ingekorte versie

Inhoud
Proloog
Plan C
Demo or Die
De grote presentatie
Lock, Stock and Barrel
One of the Boys
De Philips-sessies
Moment "X"
2750 Sand Hill Road
De rijkste man ter wereld
H251
Epiloog
Bijlage 1
Bijlage 2

Over de auteur
Eric Smit (1967) was professioneel squashspeler. Na een kort verblijf in het bedrijfsleven begon Eric begin 1999 zijn journalistieke loopbaan bij Quote. In 2001 publiceerde hij daar de geruchtmakende verhalenreeks die meer dan drie jaar later uitmondde in het boek De broncode.

Na meer dan twee jaar adjunct hoofdredacteur te zijn geweest verliet hij eind 2006 Quote. Vervolgens was Smit betrokken bij de gratis kwaliteitskrant De Pers. Begin 2008 verliet hij die krant om de biografie over Nina Brink-Vleeschdraager te maken.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 15,95
Een adembenemend spannende en provocerende thriller over seks en liefde, en over drang naar vrijheid - maar ook over de allesoverheersende angst daarvoor.
€ 19,94
Een razend spannende thriller over een groep mensen die de uiterlijke schijn van hun succesvolle leven willen ophouden, en het geluk tegen elke prijs zullen verdedigen.
€ 19,94
Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons – wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Weergaloze roman over de vraag in hoeverre je als ouder verantwoordelijk bent voor de daden van je eigen kind.
€ 19,90
De moderne klassieker over de universiteitsmedewerker die in ongenade is gevallen door een affaire met een studente. Hij trekt zich terug, maar wordt geconfronteerd met de harde werkelijkheid.
€ 22,96
Uit de Arnhemse bajes ontsnapt een zware crimineel op spectaculaire wijze. Kort daarna wordt zijn lijk gevonden samen met een ex-vriendin van Benter.
€ 25,00
Op zijn eigen onnavolgbare wijze geeft Maarten van Rossem een overzicht van ons alomvattende verleden en toont de samenhang tussen wetenschapsgebieden die gewoonlijk zelden met elkaar in verband worden gebracht.
€ 9,99
Eerste deel in de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks, waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages.
€ 16,17
Een spannende en psychologisch vernuftige thriller met veel oog voor detail. Marion Pauw laat zien dat zij zich als thrillerschrijfster zowel stilistisch als plottechnisch kan meten met de besten.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789057592874