Luisterboek downloaden - De zeven spirituele wetten van succes van Deepak Chopra

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789069638164 -

De zeven spirituele wetten van succes

Een praktische gids voor het vervullen van uw dromen - Gebaseerd op Leven in overvloed
In managementkringen wordt 'De zeven spirituele wetten van succes' veel gebruikt als inspiratiebron. Dit luisterboek met de integrale tekst van het boek zal zeker deze doelgroep aanspreken.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
27-09-2008

ISBN:
9789069639420

Speelduur:
2 uur 9 min

Bestandsgrootte:
95 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 13,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Dit is een boek dat u uw hele leven zult koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die uw dromen in vervulling kunnen doen gaan. In De zeven spirituele wetten van succes put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij zeven krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken.

De zeven spirituele wetten van succes is wereldwijd het best verkochte boek van Deepak Chopra: 24 drukken in dertien jaar tijd. Het boek vindt zijn weg naar een divers publiek en heeft sinds de hype rond The Secret weer een nieuwe impuls gekregen – de vijfde wet van Chopra heet niet voor niets De wet van intentie en wens! Het bedrijfsleven heeft De zeven wetten van meet af aan omarmd. In managementkringen wordt het boek veel gebruikt als inspiratiebron. Dit luisterboek met de integrale tekst van het boek zal zeker deze doelgroep aanspreken.

Inhoud
Citaat
Inleiding
Wet 1: De wet van pure potentialiteit
Toepassen van de wet van pure potentialiteit
Wet 2: De wet van het geven
Toepassen van de wet van het geven
Wet 3: De wet van het Karma, ofwel Oorzaak en gevolg
Toepassen van de wet van het Karma, ofwel Oorzaak en gevolg
Wet 4: De wet van de minste weerstand
Toepassen van de wet van de minste weerstand
Wet 5: De wet van intentie en wens
Toepassen van de wet van intentie en wens
Wet 6: De wet van het afstand nemen
Toepassen van de wet van het afstand nemen
Wet 7: De wet van het Dharma, ofwel Doel in het leven
Het toepassen van de wet van het Dharma, ofwel Doel in het leven
Samenvatting en conclusie

Over de auteur
Dr. Deepak Chopra (1947) is een Indiaas schrijver van boeken over spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en Ayurveda en hij is woonachtig in de Verenigde Staten. Hij stelt dat zijn grootste invloed komt van zijn van huis uit Hindoestaanse geloof, met name het onderricht in Vedanta en de Bhagavad gita.

Deepak Chopra grossiert de laatste twintig jaar in bestsellers. Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan vijfentwintig miljoen exemplaren verkocht, met als absolute topper De zeven spirituele wetten van succes. In 1994 vestigde hij samen met David Simon in Californië het Chopra Center for Well Being.

Recensies
'De zeven spirituele wetten van succes is het virtuale-reality-gereedschap voor de spirituele reiziger van de 21ste eeuw.' (Peter Guber, president-directeur van Sony Pictures Entertainment)

'Van alle boeken van Deepak Chopra geeft De zeven spirituele wetten van succes je beste leidraad om je leven in te richten. Magnifiek!' (Anthony Robbins, auteur van onder andere Je ongekende vermogens)

'De zeven spirituele wetten van succes biedt een schat aan richtlijnen voor iedereen die graag een produktief en bevredigend leven wil leiden.' (Ken Blanchard, mede-auteur van onder andere De One Minute Manager)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 17,99
Met Mindfulness leer je je niet meer te verzetten tegen lastige gevoelens. Ontwikkel inzicht, wijsheid en vooral ‘belevingsruimte’. Je leert ingesleten gewoonte- en reactiepatronen herkennen en hier beter mee om te gaan.
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 33,75
Zeven Zhen Chi-healing luisterboeken in één. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. In samenwerking met de arts Roy Martina ontwikkelde Mayana dit bijzondere pakket, dat een waardevolle toevoeging aan Zhen Chi is.
€ 15,95
De kwaliteit van ons leven hangt af van de kwaliteit van ons denken. Dit luisterboek bevat tips en oefeningen om je denkkracht te versterken.
€ 25,00
Op zijn eigen onnavolgbare wijze geeft Maarten van Rossem een overzicht van ons alomvattende verleden en toont de samenhang tussen wetenschapsgebieden die gewoonlijk zelden met elkaar in verband worden gebracht.
€ 39,60
U leert in het Engels vergaderen, telefoneren, een presentatie houden, klagen, onderhandelen, informeren, solliciteren en verkopen. 24 lessen met een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties.
€ 16,50
Hoe begin ik een gesprek? Wat als een ander geen zin heeft om met mij te praten? Heb ik wel voldoende interessante gespreksonderwerpen? Vergroot je zelfvertrouwen en spontaniteit!
€ 17,50
Hét spirituele boek van de afgelopen decennia 'De kracht van het Nu' bevat een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW