Luisterboek downloaden - Mijn verhaal van Roger Daltrey

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789400510531 - BC
9789044977530 - ED

Mijn verhaal

Veel dank, Meneer Kibblewhite
De frontman van The Who vertelt hoe hij vanuit het niets opklom tot rock-’n-rollmegaster.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
03-01-2019

ISBN:
9789046172407

Speelduur:
10 uur 30 min

Bestandsgrootte:
577 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 16,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
De frontman van The Who vertelt hoe hij vanuit het niets opklom tot rock-’n-rollmegaster

Roger Daltrey is de stem van The Who, een van de grootste bands aller tijden. Hij werd in maart 1944 geboren, op het hoogtepunt van de Londen Blitz. Hij vocht zich (letterlijk) door armoede en zijn schooltijd. Op zijn zeventiende, in 1961, stelde hij de band samen die later The Who zou worden.

In zijn autobiografie brengt Daltrey de bekende verhalen over The Who – het stukslaan van instrumenten, de onderlinge strijd, de capriolen van Keith Moon – opnieuw tot leven. Te midden van alle muziek en wanorde, de drugs, de vroegtijdige overlijdens en de gesloopte hotelkamers is Daltrey de perfecte gids: (relatief) nuchter, opmerkzaam en vastbesloten om The Who groter dan groot te maken. Dit boek is niet alleen zijn persoonlijke verhaal, maar ook de definitieve biografie van The Who.

Over de auteur
Roger Daltrey is de zanger en medeoprichter van The Who. Zijn carrière omspant meer dan 50 jaar en als soloartiest bracht hij acht studio-albums uit. Hij werkte in een staalfabriek toen hij in 1961 The Who oprichtte. Eerst haalde hij John Entwistle erbij die hem overtuigde om Pete Townshend aan de band toe te voegen. Daltrey was de stem van de band, een krachtige frontman vol energie met een enorme stage presence. Als lid van The Who is hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 15,95
Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om op een luxueus jacht mee te varen. Dan wordt hij vermoord. 'Een moderne Agatha Christie'.
€ 15,95
Een intrigerende psychologische thriller over een jonge vrouw op zoek naar haar verleden en identiteit.
€ 15,95
Verhalen, herinneringen, sprookjes en columns die Bomans voor bladen als de Volkskrant en Elsevier schreef en die Bomans met zijn welbespraaktheid en grote gevoel voor humor voor publiek en de AVRO-radio voorlas.
€ 14,95
Journaliste Eva gaat voor een reportage naar Congo en krijgt schokkende informatie doorgespeeld van een man die kort daarop wordt vermoord. Ze raakt betrokken in een netwerk van corruptie, misdaad en leugens.
€ 13,99
In een afgelegen woonhuis is een jong echtpaar op brute wijze van het leven beroofd. Veertig jaar later neemt Cassandra Wolf haar intrek in het huis. Al snel wordt ze geconfronteerd met angstaanjagende gebeurtenissen.
€ 12,99
Een intrigerende geschiedenis over de opkomst van de fiets en een kleine dorpsfabriek die uitgroeit tot het wereldconcern Gazelle.
€ 12,99
Stephen King laat zijn meest ijzingwekkende en verontrustende kant zien
€ 10,95
Een hommage aan de grootste en populairste columnist van zijn generatie. Martin Bril overleed in 2009, maar zijn verhalen blijven.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789400510531