Luisterboek downloaden - De lessen van burn-out van Annegreet van Bergen

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789045031194 - BC
9789045031668 - BC
9789045031200 - ED

De lessen van burn-out

Een persoonlijk verhaal
Het verhaal van Annegreet van Bergen is een hart onder de riem voor iedereen die opgebrand is en laat zien dat burn-out niet het eind van alles hoeft te zijn, maar juist het begin van een nieuw leven kan inluiden.

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
23-01-2019

ISBN:
9789463628051

Speelduur:
8 uur 3 min

Bestandsgrootte:
663 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 14,99
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
In De lessen van burn-out beschrijft Annegreet van Bergen wat ze nooit voor mogelijk had gehouden dat haar zou overkomen: ziek worden van te hard werken. Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar cover story 'Druk, druk' interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren. Maar dat zij zelf ook hard op weg was om overwerkt te raken, dat had ze niet in de gaten. In De lessen van burn-out beschrijft ze wat ze allemaal meemaakte: de oorzaken en gevolgen, het ziek zijn, het gevoel niet meer te kunnen voldoen aan allerlei verwachtingen en vooral het proces van weer overeind krabbelen en genezing. Haar verhaal is een hart onder de riem voor iedereen die opgebrand is en laat zien dat burn-out niet het eind van alles hoeft te zijn, maar juist het begin van een nieuw leven kan inluiden.

Over de auteur
Annegreet van Bergen (1954) is econoom en journalist. Eerder schreef ze De lessen van burn-out (2000), Mijn moeder wilde dood (2010) en Gouden jaren (2014), dat 100 weken in de bestsellerlijst stond. Het werd 37 keer herdrukt, werd genomineerd voor de Libris Geschiedenis Prijs en de NS Publieksprijs en won de Hebban Publieksprijs.

Recensies
'Het boek is heel prettig geschreven, de schrijfster ontziet zichzelf niet. Het is geen kijk mij nou eens moedig en dapper zijn verhaal. Integendeel, het is een eerlijk relaas van iemand die een pittige tijd heeft doorgemaakt dankzij het veel te veel hooi op haar vork nemen. Het is een verhaal waarin veel mensen zich inderdaad zullen herkennen. Nu maar hopen dat werkgevers haar boek ook zullen lezen!' (Leestafel)

'Het boek bleek mijn redding: er stonden zo veel mooie inzichten in die haast wel op maat geschreven leken. En ik denk, of weet wel zeker, dat het door de wijsheden uit dit boek gelukkig bij mij niet tot een burn-out is gekomen.' (Caroline Buijs, Flow)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 21,55
Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. Frieda Klein wordt met tegenzin in deze zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van aanslag. Verkorte versie
€ 11,99
Wat een onweerstaanbaar grappig, maar ook spannend verhaal. Deze roman spreekt wereldwijd miljoenen lezers aan, en terecht!
€ 11,99
Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…
€ 19,95
In 'Wat ons niet zal doden' kruisen Mikaels en Lisbeths wegen opnieuw en gaat hun verhaal van Stieg Larssons Millenniumserie verder.
€ 19,94
Over Alois Alzheimer, James Parkinson, Sergei Korsakov, Georges Gilles de la Tourette, Hans Asperger: verrassend en ontroerend beeld van de recente geschiedenis van het hersenonderzoek. Verkorte versie
€ 18,35
Spannende psychologische literaire thriller, deel 4 in Frieda Klein-serie. Als een oud schoolvriendin bij Frieda aanklopt omdat problemen met haar dochter haar boven het hoofd groeien, besluit Frieda haar te helpen. Verkorte versie.
€ 17,50
Een spannend, lichtvoetig en energiek luisterboek over een van haar grote thema’s: eten of gegeten worden. En natuurlijk over de liefde.
€ 17,50
Een ijzersterke thriller met een plot van niveau, te vergelijken met die van de tv-serie 'The Bridge'. In Noorwegen werd boek een fenomenaal succes.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789045031194