Luisterboek downloaden - Ayahuasca van Rinske Warner

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789020211313 - ED
9789020211306 - BC

Ayahuasca

Een Sjamanistische zoektocht
Rinske Warner beschrijft in deze goede introductie voor mensen die meer willen weten over Ayahuasca hoe een Ayahuasca ceremonie voelt en wat het sjamanisme voor iemand persoonlijk kan betekenen.
Auteur(s):

Spreker(s):

Uitgeverij:

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
26-02-2019

ISBN:
9789020215885

Speelduur:
3 uur 2 min

Bestandsgrootte:
166 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 12,50
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
Ayahuasca, een sjamanistische zoektocht van Rinske Warner beschrijft wat het sjamanisme voor iemand persoonlijk kan betekenen, en hoe het voelt om een Ayahuasca ceremonie met een bewustzijnsverruimende trance mee te maken. Steeds meer mensen zijn op zoek naar methoden om te komen tot zelfvervulling, spiritueel ervaren en verbondenheid met anderen in de natuur. De sjamanistische traditie met behulp van Ayahuasca is zo'n methode. Dit Ankertje Ayahuasca biedt een goede en gedegen introductie voor mensen die meer willen weten over Ayahuasca.

Over de auteur
Rinske Warner is landbouw-econome en cultureel antropologe. Toen ze bij de VN werkte raakte ze in 1993 verzeild in Chili en vervolgens Peru, waar ze geboeid raakte door het sjamanisme van de Amazone. Op di moment is ze samen met haar man de drijvende kracht achter het centrum Dakini voor energetische therapieën in Lima (Peru). Daarnaast begeleidt ze mensen tijdens sjamanistische retraites in de Peruaanse Amazone.

Recensies
'Dat planten een geestverruimend effect hebben is genoegzaam bekend. Enkele planten hebben echter een bijzondere werking op het spiritueel bewustzijn. De Ayahuasca en de Chacaruna zijn daar voorbeelden van. De schrijfster deelt haar kennismaking met deze planten, haar ervaring met de Zuid-Amerikaanse sjamanen en hun rituelen en de betekenis voor haar eigen ontwikkeling op spiritueel niveau. Zij probeert de lezer mee te nemen in haar ervaringen. Toch geeft het beschrijven van de effecten van het gebruik van de planten en het doorlopen van de rituelen onvoldoende verrijking. Het is meer een beschrijving van een korte periode uit haar leven met een uitnodiging om dit traject zelf te volgen en zo tot een groter spiritueel bewustzijn te komen. Het is makkelijk leesbaar en geeft een kijkje in sjamanisme en bijzondere plantenextracten, maar een aanvulling op reeds bestaande literatuur is het niet. Dit komt mede door de beknoptheid en het praktische probleem om persoonlijke ervaringen over te brengen aan de lezer. Verzorgde pocket met een inhoudsopgave, inleiding, literatuurverwijzing en noten.' (Bol.com)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 16,99
Openhartige en inspirerende memoires van voormalige first Lady Michelle Obama.
€ 14,99
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.
€ 14,95
Bakker en Steeghs zijn erin geslaagd een praktisch handboek te schrijven over systemisch werk. Niks zweverig. Het boek nodigt uit om zelf aan de slag te gaan en je eigen systemische wijsheid te activeren.
€ 11,98
Op weg naar Portugal met talenkennis! Audiotraining bestaande uit levendige dialogen en spreekoefeningen, voor iedereen die niet in de boeken wil duiken.
€ 12,99
Een openhartig relaas over leven met hoogsensitiviteit.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
   
  9789020211306