Luisterboek downloaden - Internetmarketing van Yousri Mandour

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789077387481 -

Internetmarketing

De Marketingbox deel 2 (serie)
In de mediamix van de consument wordt internet steeds belangrijker. In dit luisterboek wordt u een helpende hand toegereikt om online activiteiten succesvol in te zetten en te benutten. Deel 2 van De Marketingbox.

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
05-12-2008

Speelduur:
1 uur 7 min

Bestandsgrootte:
55 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 18,94
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
Internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Als we kijken naar de tijd die Nederlanders aan verschillende media besteden, dan blijkt internet met 20 procent op de derde plek te staan, vlak achter radio en televisie. Onder jongeren staat internet zelfs op de eerste plaats. In de mediamix van de consument neemt internet op dit moment 25 procent voor haar rekening.

Maar opmerkelijk genoeg beantwoorden Nederlandse merken dit mediagedrag met een schamele 3 procent internet in hun mediamix. Schrikbarend eigenlijk, want de basis van marketing is nog altijd het analyseren van veranderend consumentengedrag en daar dan ook daadwerkelijk op inspelen.

Ongetwijfeld kent u de term Web 2.0. Maar wat wordt hier eigenlijk mee bedoeld? De term Web 2.0 verwijst naar wat sommigen zien als de tweede fase in de ontwikkeling van het World Wide Web. Eigenlijk is het niet meer dan een nieuwe generatie webpagina’s op het internet die gebruik maakt van de laatste technieken. Bij deze vernieuwende websites staat alles in het teken van delen. Het delen van links, foto’s, contacten, lijstjes, en persoonlijke voorkeuren: uw hele leven. En het mooie is dat u er geen software meer voor nodig hebt, een browser volstaat. Verder doet u (en gebeurt) alles online: informatie delen, samenwerken, enzovoort.

Kortom: internet is in een razend tempo uitgegroeid tot een volwassen informatie-, communicatie- en distributiekanaal. Een kanaal dat geen enkele organisatie nog langer kan negeren. Deze aflevering van De Marketingbox reikt u een helpende hand toe om online activiteiten succesvol in te zetten en te benutten. De focus ligt hierbij op uw website.

De centrale vraag luidt: hoe kunt u uw website beter laten renderen? In drie stappen wordt deze vraag beantwoord. Eerst wordt gekeken welke mogelijkheden er zijn om via het internet contact te leggen. Hoe vergroten we bezoek van onze website door onze doelgroep? Daarna verschuift het perspectief naar de conversie: wat kunt u allemaal doen om bezoekers van uw website te stimuleren klant te worden? En ten slotte is er de nodige aandacht voor loyaliteit: hoe houdt u de klant vast en hoe stimuleert u herhalingsaankopen?

De volledige tekst wordt als pdf-bestand meegeleverd. Dit luisterboek is deel 2 van De Marketingbox.

Inhoud
1. Inleiding
2. Zoekmachinemarketing
3. Online adverteren
4. Offline adverteren
5. Viral marketing
6. Affiliate- of partnerprogramma
7. Corporate weblogs
8. Conversie, gebruiksgemak
9. Conversie, content
10. Loyaliteit
11. Afsluiting

Over de auteurs
Yousri Mandour is sinds januari 2006 partner bij ICSB. Na zijn afstuderen in 1998 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is Yousri als adviseur bij ICSB in dienst getreden. In deze periode heeft hij leiding gegeven of is betrokken geweest bij een breed scala aan adviesprojecten.

Yousri is gespecialiseerd in strategie, onderzoek en innovatie management. Over deze onderwerpen schreef hij boeken als Een praktische kijk op marketing- en strategiemodellen en Doelgericht Vernieuwen.

Yousri treedt regelmatig op als trainer of gastspreker tijdens in-company trainingen en congressen. Op Business Universiteit Nyenrode doceert hij het vak Research in Business Administration.
Marco Baak is sinds mei 2005 in dienst als adviseur bij ICSB Marketing en Strategie. Marco is in deze periode de stuwende kracht geweest in uiteenlopende advies- en onderzoeksprojecten, waarin hij o.a. complexe onderzoeks- en rapportagetools heeft ingezet om tot gefundeerde adviezen te komen. Ook heeft hij uitgebreide ervaring in het uitvoeren van interviews in B2B omgevingen.

Marco's expertise ligt in het vakgebied internet-marketing, waar hij een luisterboek over heeft geschreven als onderdeel van de Marketingbox.

Marco heeft gestudeerd aan de hogere hotelschool, waar zijn interesses uitgingen naar ondernemerschap en marketing. Eerder werkte Marco bij verschillende horeca adviesbureaus en is hij tevens als zelfstandige betrokken geweest bij het in de markt zetten van het innovatieve concept Sit-Order-Eat. Dit horeca-concept faciliteert onder andere het bestellen van eten en drinken via touchscreens in restaurants.
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,95
Ben Tiggelaar presenteert een krachtige aanpak voor verandering in je persoonlijke leven en op je werk.
€ 29,95
Cursus Nederlands-Frans voor beginners en gevorderden, met inspreekpauzes en uitspraakcorrecties. Zelfstudie-training van 2,5 uur, leer razend snel 4000 Franse woorden, 160 werkwoorden en 360 conversatiezinnen.
€ 18,94
Robert Kaplan en David Norton zijn de bedenkers van de Balanced Scorecard, wat zich heeft ontwikkeld tot het meest gebruikte instrument voor prestatiemanagement.
€ 9,95
Tiggelaar staat uitgebreid stil bij de principes van leiderschap die volgens Stephen Covey echt van belang zijn. Daarnaast komt persoonlijke ontwikkeling aan de orde, geplaatst in Nederlands en praktisch perspectief.
€ 18,94
Dit luisterboek behandelt van elke fase van het innovatieproces de belangrijke succesfactoren. U leert over technieken als ‘attribute valuemapping’, ‘Blue Ocean Strategie’, en ‘Stagegate’. Deel 3 van De Marketingbox.
€ 9,95
Peters pleit voor meer ondernemerschap, het doorbreken van oude regels en het centraal stellen van mensen in het bedrijfsleven. Met zijn confronterende aanpak en zijn creatieve ideeën bereikt hij een breed publiek.
€ 7,95
Wil je weten hoe het internet werkt? Wanneer het internet is ontstaan? En wat web 2.0 precies is? Dan is deze cursus een must!
€ 0,00
Gratis lezing van Maarten van Rossem over het belang van de persoon Hitler voor de opkomst en ondergang van het Derde Rijk.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW