Luisterboek downloaden - MBA in één dag - Management Classics van Ben Tiggelaar

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

9789079445134 -

MBA in één dag - Management Classics

Serie met 10 delen - Ideeën van de belangrijkste managementgoeroes
Eerste reeks van 10 MBA in één dag colleges met daarin de ideeën van Michael Porter, Stephen Covey, Philip Kotler, Michael Hammer, Peter Drucker, Robert Kaplan, David Norton, Robert Quinn, Eliyahu Goldratt, Tom Peters en Henry Mintzberg.
Auteur(s):

Spreker(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
27-03-2009

ISBN:
9789079445493

Speelduur:
7 uur 57 min

Bestandsgrootte:
384 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 89,95
 
luistervoorbeeld
Beschrijving
De 10 luisterboeken uit de MBA in één dag - Management Classics-serie zijn een waardevolle opfrisser voor uw kennis van de belangrijkste managementideeën. Inzicht en advies van de belangrijkste managementgoeroes: inspiratie gegarandeerd! Auteur en presentator Ben Tiggelaar behandelt de ideeën van Stephen Covey, Peter Drucker, Eli Goldratt, Michael Hammer, Kaplan & Norton, Philip Kotler, Henry Mintzberg, Tom Peters, Michael Porter en Robert Quinn over management, leiderschap, strategie en marketing.

Hoe zat het ook alweer met de vijf krachten van Porter? En wat waren ook alweer de zeven eigenschappen van effectieve leiders volgens Covey? De MBA in één dag serie biedt een uniek en actueel overzicht van de belangrijkste managementtheorieën vol met ideeën, advies en inspiratie.

Auteur en presentator Ben Tiggelaar heeft ruim 8 meter managementboeken teruggebracht tot 10 luisterboeken. In elk luisterboek bespreekt Tiggelaar de belangrijkste ideeën van een goeroe in circa 50 minuten. Ideaal voor die momenten waarop u uw tijd nuttiger zou willen besteden, zoals in de file. Bij ieder luisterboek is bovendien een pdf-bestand met de integrale tekst opgenomen.

Deze MBA in één dag - Management Classics-serie is de volledig nieuwe, herziene versie van de bestsellerreeks Management Classics uit 2003. Nieuwe boeken, nieuwe artikelen, nieuwe interviews zijn gelezen, vergeleken, besproken en samengevat. Deze nieuwe uitgave is volledig herschreven en opnieuw opgenomen om de kern van de ideeën van de belangrijkste managementgoeroes nog krachtiger en duidelijker over te brengen.

Inhoud
Ben Tiggelaar behandelt de volgende ideeën:
1. De ideeën van Michael Porter over Strategie
2. De ideeën van Stephen Covey over Leiderschap
3. De ideeën van Philip Kotler over Marketing
4. De ideeën van Michael Hammer over Reorganiseren
5. De ideeën van Peter Drucker over Management
6. De ideeën van Kaplan & Norton over de Balanced Scorecard
7. De ideeën van Robert Quinn over Leiderschap
8. De ideeën van Eli Goldratt over Management
9. De ideeën van Tom Peters over Ondernemerschap
10. De ideeën van Henry Mintzberg over Management

De delen zijn ook als losse luisterboeken beschikbaar.

Over de auteur
Dr. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk onderzoeker, schrijver en trainer. Zijn passie: mensen helpen hun dromen om te zetten in actie.

Hij werkt vanuit eigen praktijkonderzoek, een plezierig gevoel voor entertainment en een gedegen achtergrond in gedragswetenschap.

Vanaf 2000 veroverde Ben met maar liefst drie verschillende boeken de nummer één-positie in de management-toptien.

Ben verzorgt drie grote open seminars per jaar in Nederland: 'Dit Wordt Jouw Jaar!'; 'MBA in één dag' (met meer dan 2.050 deelnemers bij de laatste editie); en 'De 5/95-doorbraak'.

Bens laatste boek heet Vól in balans en bevat zijn beste columns van de laatste jaren.

Bens vorige boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland al meer dan 130.000 exemplaren verkocht. De Engelse vertaling is net verschenen: Dream, Dare, Do.

Het boek dat hij daarvoor schreef heet DOEN!. Nieuwe, praktische inzichten voor verandering en groei. DOEN! is vertaald in Japans en in het Engels als CAN DO! en wereldwijd verschenen.

Ben verzorgt jaarlijks een aantal in-company lezingen, workshops en seminars. Doorgaans met grote groepen (vanaf 100 mensen tot soms meer dan 2.000 mensen). Tijdens die seminars wordt er gezongen, geluisterd, gelachen en hard gewerkt om dromen om te zetten in daden. Vaak al tijdens het seminar zelf!

Daarnaast schrijft hij een vaste column in De Zaak en in Intermediair. Hij is bedenker en presentator van de reeks Management Classics, een zeer succesvolle reeks luisterboeken over de ideeën van de belangrijkste managementgoeroes. Verder is hij regelmatig te gast in radio- en tv-programma's als gedragsdeskundige.

Ben studeerde communicatiewetenschap en is momenteel aan het promoveren op het onderwerp 'bewuste en onbewuste gedragsverandering in bedrijven'. In dat onderzoek worden verschillende thema's uit zijn boeken verder uitgediept.

Ben is getrouwd met Ingrid. Samen hebben ze vier dochters: Maria, Isabelle, Emma en Bernice.

Recensies
'Ben Tiggelaar zet de essentie van de ideeën uitstekend neer in gewone-mensen-taal (..). Warm aanbevolen.' (De Volkskrant)

'Een geweldig idee. Terwijl je in zo'n ellendige file staat, vijzel je je kennis op. Voor je op de zaak bent ben je weer helemaal bij.' (Tijdschrift voor Marketing)

'Stap voor stap legt Tiggelaar uit waar Porter zeker 3 boeken voor nodig heeft (..). Een aanrader.' (Intermediair)

'In een klein uurtje is de luisteraar helemaal op de hoogte van de inhoud van een paar boeken.' (Managementscope)
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Spaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 19,99
In een uur krijgt u de essentie van Coveys ideeën voorgeschoteld. Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt telkens weer jonge generaties aan te spreken. Verkorte versie
€ 11,99
Het heeft iets geruststellends, in het voorbijgaan binnenkijken bij anderen, terwijl ze zich veilig wanen in hun eigen huis...
€ 10,35
In dit luisterboek staan twaalf vrolijke liedjes over Nijntje en haar vriendjes, inclusief de titelsong van de nieuwste televisieserie en tien karaokeversies om zelf mee te zingen. Leeftijd: 2+
€ 14,95
Zijn bankiers monsters? Is hebzucht het probleem? En veel belangrijker: kan het weer gebeuren? Zijn de oorzaken van de crash van 2008 weggenomen, of is de financiële wereld nog altijd een tijdbom in het hart van onze samenleving?
€ 39,60
Leer binnen een maand de beginselen van het Italiaans alléén door te luisteren en de teksten na te spreken.
€ 17,50
In korte, ogenschijnlijk luchtige, maar vooral openhartige dagboekfragmenten laat Hendrik Groen je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
€ 14,99
Saskia Noorts gevoeligste thriller tot nu toe, waarin ze opnieuw bevestigt als geen ander een scherp oog te hebben voor de tijdsgeest. Bevat de titelsong 'What to do?' door Juliah Noa.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW