Luisterboek downloaden - Interculture taaltrainer Frans 1 woordtrainer van Interculture

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Interculture taaltrainer Frans 1 woordtrainer

1500 woorden over vele onderwerpen - Zelfstudie Nederlands-Frans voor beginners en gevorderden
De woordtrainer Frans bevat 1500 woorden N/F en is deel 1 van de Interculture Taaltrainer Frans, een zelfstudie taalcursus voor beginners en gevorderden, met inspreekpauzes en uitspraakcorrecties.
Auteur(s):

Audiouitgave:

Publicatiedatum:
25-04-2009

ISBN:
9789461496249

Speelduur:
1 uur 12 min

Bestandsgrootte:
57 MB

Formaat:
mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Luisterrijk download-prijs:
€ 19,95
Niet meer leverbaar.
 
Beschrijving
De Interculture taaltrainer Frans is een driedelige zelfstudie taalcursus Nederlands-Frans voor beginners en gevorderden, met inspreekpauzes en uitspraakcorrecties. De woordtrainer Frans is deel 1 uit deze serie en bevat 1500 woorden Nederlands-Frans.

U hoort eerst het Nederlands en daarna spreekt u direct de Franse vertaling uit in de korte pauze, vervolgens hoort u de juiste Franse vertaling door de native speaker. U traint zowel uw vocabulaire als uw uitspraak! De teksten worden meegeleverd als pdf en kunt u uitprinten.

Dit luisterboek maakt deel uit van de Interculture taaltrainer Frans en is samen met de twee andere delen ook als één luisterboek verkrijgbaar.

Inhoud
1. Basislijst structuur- en sleutelwoorden
2. Gespreksformules
3. Veelgebruikte bijwoorden
4. Veelgebruikte bijvoeglijke naamwoorden
5. Veelvoorkomende plaatsbepalingen
6. Het weer
7. Tijdsbepalingen
8. De tijd
9. Overige tijdsbepalingen
10. Leeftijd/relaties
11. Ontkenningen/niet nader bepaald/vergelijkingen/gradaties
12. Vragen stellen
13. Kleuren/stoffen/maten/gewichten
14. Entertainment/opschriften
Liefhebbers van dit luisterboek bestelden ook:
€ 19,95
De werkwoordtrainer Frans bevat 160 werkwoorden N/F en is deel 2 van de Interculture Taaltrainer Frans, een zelfstudie taalcursus voor beginners en gevorderden, met inspreekpauzes en uitspraakcorrecties.
€ 19,95
De gesprektrainer Frans bevat 360 zinnen N/F en is deel 3 van de Interculture Taaltrainer Frans, een zelfstudie taalcursus voor beginners en gevorderden, met inspreekpauzes en uitspraakcorrecties.
€ 25,00
Aan de basis van de canon van de Europese cultuur liggen de grote teksten en mythen uit de Griekse Oudheid. Ineke Sluiter behandelt Homerus' Ilias en Odyssee, Aeschylus' Agamemnon en Sophocles' Koning Oedipus.
€ 15,00
In dit college gaat Bas Haring in op die geschiedenis en eindigt met moderne natuurwetenschappelijke visies op bewustzijn. Ondertussen komen vragen als de volgende aan de orde: bestaat bewustzijn echt of is het een illusie?
€ 19,95
Ontroerende roman waarin een groot drama dat zich in WO2 in Parijs voltrok, is teruggebracht tot het verhaal van één slachtoffer, en dat is zó overtuigend gedaan dat het geen enkele lezer onberoerd zal laten.
€ 19,94
Twee mannen, twee vrouwen, twee zoons – wie durft een beslissing te nemen over de toekomst van zijn eigen kind? Weergaloze roman over de vraag in hoeverre je als ouder verantwoordelijk bent voor de daden van je eigen kind.
€ 15,95
Verhalen, herinneringen, sprookjes en columns die Bomans voor bladen als de Volkskrant en Elsevier schreef en die Bomans met zijn welbespraaktheid en grote gevoel voor humor voor publiek en de AVRO-radio voorlas.
€ 15,95
De strijd tegen een mysterieuze vijand voert Robert Langdon langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo. Hij stuit op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW